AKA44 (ארבעים וארבע) - מתחם בילוי חדש בתל אביב
קרדיט תמונה – נדב יהלומי

AKA44 רוצה להפוך למרכז הקולינרי והמוזיקלי של תל אביב

מתחם רחב ידיים חדש בשם AKA44 מציע תחת קורת גג אחת בר אוכל, בר יין, בר קוקטיילים ואולפן הקלטות במה שאמור להפוך ללוקיישן הבילויים החם של תל אביב
שיתוף

תוכן עניינים

AKA44 (או ארבעים וארבע), פרויקט חדש ושאפתני המתפרש על מתחם של לא פחות מ-400 מ"ר ושתי קומות, מתיימר להציע לקהל חווית בילוי עירונית של אוכל, שתייה ומוזיקה ברחוב נחלת בנימין בלב תל אביב.

במיזם של איש חיי הלילה הוותיק דוד טור יוכלו למצוא המבלים מספר אטרקציות. בקומת הקרקע של המתחם יפעל בר אוכל בהובלת השפים אלון פלד ואביב כהן שפתחו בשנה שעברה את לוקאל בורגר שהספיק להפוך לאחד ההמבורגרים המדוברים בתל אביב.

התפריט במקום החדש של השניים יתבסס על תפריט עונתי עם דגש על תהליכים מוקפדים אותם עוברים חומרי הגלם בטרם יגיעו לצלחת שלכם בכדי להעניק לחומר הגלם את מלוא תשומת הלב

AKA44 – מה יש לזלול?

בין המנות שיוגשו תמצאו מולים בציר טלה עם שומן כבש ובצל ירוק מוחמץ; שיפוד לב בקר עם גלייז דובדבנים מותססים ואיולי מיסו לבן או שקדי עגל צלויים בתנור ג'וספר ברוטב חמאה חומה, הוט סוס ומשמש; סביצ'ה פחמים עם ברוסקטה דליס עיזים ועוד.

סביצ'ה פחמים בבר האוכל של AKA44
סביצ'ה פחמים בבר האוכל של AKA44 | צילום: נדב יהלומי

בקומת הקרקע יתמקם גם בר קוקטיילים של יובל סופר ודן קרייצר (גסט רום) שיתמקד אף הוא בתהליכים שעוברים חומרי הגלם מהתססות, שימור, כבישה ועוד בחדר אחורי קטן במתחם הבר, זאת על מנת לייצר קוקטיילים מורכבים עם טעמים מתפתחים ועמוקים.

עוד טעימה: LAB 7:1 – מעבדת הקוקטיילים החדשה מבית TYO

בין הקוקטיילים בתפריט: Fizzy Bubblech עם רום, בנדיקטין, שראב תפוחים, ליים וגרניום; Mexican Fruit Stand עם טקילה בהשריית למונגראס, מנגו, ליים, סירופ מייפל וקאיין; The Four Seasons עם ג'ין, סלואו ג'ין, לימון, פירות מותססים וטוניק ועוד רבים וטובים.

בקומה השנייה של AKA44 תמצאו בר יין בהובלת שמוליק קולטון (קפה אירופה, בר א-וין) ויונתן רוטנברג (יקב רוטנברג) עם תפריט של מעל 130 יינות מגוונים מקומיים ומכל העולם שיוצעו בכוסות או בבקבוקים.

בין היינות בתפריט תמצאו את ביאקנטו, יין כתמתם ומעט מלוח של יקב למידיה; מנסטרל, יין מרלו רומני של יקב רוטנברג; פט נט #2, יין מבעבע טבעי של יקב כרם ברק ועוד יינות ממיטב היצרנים המקומיים.

לצד בר היין ייפתח בהמשך השנה אולפן הקלטות מאובזר בהובלת היוצר והתקליטן יותם אבני. מלבד הפלייליסט שיושמע במקום ע"י אבני, יתארחו בהמשך באולפן אמנים מקומיים לסשנים מיוחדים ומסקרנים.

AKA44 (ארבעים וארבע) - מתחם בילוי חדש בתל אביב
AKA44 (ארבעים וארבע) – מתחם בילוי חדש בתל אביב | צילום: נדב יהלומי

את הקומפלקס של AKA44 עיצבו היזם דוד טור וסטודיו בולד ששמו דגש על התאמת החומרים, הפריטים והחזות של כל אחד מן החללים לאווירה אותה הוא מבקש להעניק למבלים כחלק מן החוויה הכוללת. מחרסינות שבורות בצבעי שחור-לבן בבר האוכל, הצבעוניות של בר הקוקטיילים עד לשימוש בעץ בבר היין והמרפסת שפונה לרחוב. בשעות הערב יוכלו המבלים גם לשבת במקומות ישיבה במדרחוב הסגור והשוקק של נחלת בנימין.

AKA44 | נחלת בנימין 44, תל אביב | שני עד שבת 19:00-01:00 | הזמנת מקום בטלפון 03-9443944

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס