עמיתה מתארחת באימפריאל קוקטייל בר
קרדיט תמונה – אנטולי מיכאלו

חגיגות העשור: אימפריאל מארחים את עמיתה לערב חד פעמי

אימפריאל קוקטייל בר חוגגים עשור פורה במיוחד בערב חד פעמי עם הקונדיטוריות מיכל בוטון ואנה שפירו מ"עמיתה" ותפריט ספיישל מפתיע
שיתוף

תוכן עניינים

קבוצת האימפריאל חוגגת בימים אלו עשור מוצלח במיוחד של אין ספור קוקטיילים ופרסים יוקרתיים בשלל תחרויות בינלאומיות לברים המצליחים שבבעלותה.

לכבוד החגיגות יערכו במקום ערב ספיישל חד פעמי ביום שני 27.2 עם הקונדיטוריות מיכל בוטון ואנה שפירו מ"עמיתה" שרקחו במיוחד לערב תפריט מיוחד של אוכל וקוקטיילים בוייב קליל.

חגיגות עשור לאימפריאל – מה בתפריט?

במסגרת הערב המיוחד יוצעו מנות ספיישל חד פעמיות וקוקטיילים שנרקחו במיוחד לערב. בין השאר תמצאו מנות כמו לחם מחבת ומטבלים לניגוב; סביצ'ה דג ים ליד קארטה די מוסיקה (קרקר עגול ודקיק מדרום איטליה); מקל עראיס חם לצד מרק יוגורט קר ופטה אן קרוט לצד קורנישונים, צנון מוחמץ וחרדל רוסי.

אימפריאל קוקטייל בר
אימפריאל קוקטייל בר | צילום: בן יוסטר

עוד תמצאו בתפריט הספיישל תבשיל מנגולד ושעועית לימה לצד פרוסת לחם כפרי קלוי; מסאחן דג על לחם מחבת; ביף וולינגטון בציר דמי גלאס; בורקס פתוח עם קונפי ארטישוק ירושלמי, ביצה עלומה וציר פטריות פורצ'יני וקרפ סיינט ז'רמיין (38-110 ש"ח)

באגף הקוקטיילים יציעו באימפריאל Royal Flush עם סיינט ז'רמיין, רום ג'מייקני, מרטיני ביטר, ליים, ביטר קקאו ואננס ו-Saint Germain Spritz עם סיינט ז'רמיין, סוביניון בלאן ניו זילנדי, ביטרס ויין מבעבע (54 ש"ח)

בלה אוטרה יציעו Flor de Cuba עם סיינט ז'רמיין, רום בקרדי, ליים, סלרי ואשכוליות ו-Bulleit to the Head עם סיינט ז'רמיין, וודפורד רזרב, לימון, סלק וצ'יפוטלה (56-58 ש"ח).

קבוצת אימפריאל מציינת בימים אלו עשור לקבוצה הכוללת כיום שלושה ברים – אימפריאל, לה אוטרה הצמוד ובושוויק בנחלת בנימין עם יותר מ-60 עובדים. בנוסף מפעילה הקבוצה בזכיינות ברים בבתי מלון של רשת מלונות דן כמו הבר Red במלון כרמים בקריית ענבים ובר The Common במלון קמפינסקי ברחוב הירקון.

עמיתה בייקרי ברחוב סלמה בדרום תל אביב הוקמה לפני שנתיים על ידי אנה שפירו ומיכל בוטון והפכה לתחנת עצירה חובה בקרב פודיז וחובבי מאפים ומתוקים באשר הם.

עמיתה מתארחת באימפריאל | שני 27.2 | הירקון 66, תל אביב | הזמנות בטלפון 073-264-9464 ובאתר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס