ק-פה האנוי חוגגת 5 שנים
קרדיט תמונה – נמרוד סונדרס
שיתוף

תוכן עניינים

מסעדת ק-פה האנוי הווייטנאמית הכשרה והאהובה מכיכר רבין בתל אביב חוגגת 5 שנים להקמתה ומארחת את השפית Vũ Thị Hà מהאנוי לארבעה ימים של מנות ספיישל מסורתיות.

עוד טעימה: ובינתיים – מסעדת וונג חוגגת עשור עם תפריט מיוחד ושמח

השפית האורחת היא אדם מוכר למדי במולדתה ומככבת בתור שופטת במספר תכניות בישול ראליטי מצליחות במדינה ומחזיקה במעל 30 שנות ניסיון במטבח הווייטנאמי כולל תואר מומחית קולינרית מטעם אגודת השפים של האנוי. כיום היא הסו שפית של מלון The Sofitel Legend Metropole Hanoi במדינה.

השפית Vũ Thị Hà מתארחת בק-פה האנוי
השפית Vũ Thị Hà מתארחת בק-פה האנוי | צילום: יח"צ

האירוע שייערך בימים שני עד חמישי (12-15.12) הוא חלק משיתוף פעולה חגיגי עם שגרירות וייטנאם וייערך במעמד שגריר וייטנאם בישראל.

במסגרת ארבעת ערבי הספיישל תבשל השפית בשיתוף צוות המטבח של ק-פה האנוי מספר מנות מסורתיות מווייטנאם. תוכלו לזלול Flower Power – סלט פומלה עם עוף; Mama Nature – תבשיל חצילים ופטריות צמחוני; The Mounatins Sing – פילה בקר מוקפץ עם אורז כורכום צהוב; ו-Vietnam My Love – שיפוד בקר בסגנון השפית (45-145 ש"ח).

במקביל לא שוכחים בקפה האנוי את המונדיאל ויציעו מדי יום החל מ-17:00 עד ליום משחק הגמר ב-18.12 תפריט מונדיאל בן 4 מנות ספיישל הכולל פיש אנד צ'יפס בתיבול כפיר ליים; כריך רוסטביף עם צ'יפס וחמוצים אסיאתיים; שיפודי פרגית יקיטורי בתבלין שווארמה וסלט עלים מרענן ומנת אדממה הבית (22-56 ש"ח).

ק-פה האנוי נפתחה בשנת 2017 בכיכר רבין בתל אביב על ידי היזם ואיש העסקים עמנואל דיין מתוך רצון להביא את בשורת המטבח הווייטנאמי לישראל וטעמיו הייחודיים תוך שילוב השפעות מהמטבח הצרפתי והים תיכוני ושימוש בחומרי גלם מקומיים ועונתיים לצד מוצרים המגיעים ישירות מווייטנאם.

בקומה המרתף של המסעדה פועל גם בר האוכל והקוקטיילים האסיאתי מושו (Mooshoo) שמציע משקאות בשילוב צמחי מרפא אסיאתיים ומנות על בסיס אורז.

קפה האנוי | מלכי ישראל 3, תל אביב | כשר | הזמנות בטלפון 03-6771184 ובאתר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

כתבות בשבילך

חבל לפספס