השפים חיים כהן ומוטי טיטמן מבשלים יחד ביפו תל אביב ומלגו ומלבר
קרדיט תמונה – בר כהן
שיתוף

תוכן עניינים

שף חיים כהן ממסעדת יפו תל אביב מאחד כוחות עם שף מוטי טיטמן ממסעדת מלגו ומלבר ל-2 אירועים קולינריים חד פעמיים במהלכם יתארחו ויבשלו השפים זה במטבחו של זה ארוחות ספיישל עם מנות אהובות ומוכרות ומנות מיוחדות שנרקחו במיוחד לאירוע.

הארוחה הראשונה תערך במסעדת יפו תל אביב ביום שלישי הקרוב (10.1) ובה יתארח השף מוטי טיטמן במטבח המסעדה ויבשל עם כהן ערב קולינרי יוצא דופן עם מנות מוכרות ממלגו ומלבר ומנות משותפות המשלבות את הסגנון של שני השפים.

עוד טעימה: שף חיים כהן מארח לארוחת טעימות יפנית

יפו תל אביב X מלגו ומלבר – מה בתפריט?

בין המנות שיגישו השפים תמצאו קרוקט הוואנה עם תירס שרוף, פרמזן וקרם הבנרו; לחוח ונקניקיית צ'וריסו עם איולי חרדל וכרוב כבוש; טרטר טונה עם קרקר תפוח אדמה, גלייז עגבניות מגי וחמאת זעתר; מולים במיסו לבן עם בייקון, כרישה ומנגולד; אניולוטי עבודת יד עם בצל שרוף, גבינת מסקרפונה ומוח עגל עם ציר עוף חום וסחוג; חזה ברווז צרוב עם אורז אסור, רוטב תפוזים וסומק ועוד (56-175 ש"ח).

שבוע לאחר מכן (17.1) יתארח כהן במטבח של מלגו ומלבר ויבשל עם טיטמן ארוחה משותפת ומנות בסגנון מסעדת יפו-תל אביב עם תפריט שייחשף בסוף השבוע הקרוב.

שף חיים כהן ושף מוטי טיטמן
שף חיים כהן ושף מוטי טיטמן | צילום: יח"צ

בחודש שעבר חגגה מסעדת יפו-תל אביב 11 שנים להקמתה והשיקה גם לראשונה בישראל מנת נתח טנדרלוין של חברת רידיפיין מיט שמוגש על קרם ארטישוק ירושלמי וראגו פטריות.

מסעדת מלגו ומלבר פועלת כבר כ-8 שנים בסופו של רחוב רוטשילד סמוך לכיכר הבימה. בנוסף הקימו הבעלים לפני כשנתיים את הבר ג'ונז באזור פלורנטין שזוכה להצלחה גדולה. בחודש פברואר האחרון נכנסה המסעדה למקום ה-40 בדירוג המסעדות היוקרתי 50Best.

שף מוטי טיטמן מתארח במסעדת יפו-תל אביב | יגאל אלון 98 | שלישי 10.1
שף חיים כהן מתארח במסעדת מלגו ומלבר | רוטשילד 142 | שלישי 17.1
הזמנות בטלפון 03-6249249

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.

כתבות בשבילך

חבל לפספס