סילבסטר 2023 במסעדת דל מאר בחיפה
קרדיט תמונה – אנטולי מיכאלו
שיתוף

תוכן עניינים

מסעדת דל מאר החיפאית המדוברת מציעה ארוחת סילבסטר חגיגית של השף עידו מלכין לפתיחת שנת 2023 עם שפע מנות טריות ושמחות מהים לצד יינות איכות וקוקטיילים מרעננים שיוגשו לאורך כל הערב.

במסגרת ארוחת הסילבסטר של דל מאר יוצעו מנות ראשונות, ביניים, עיקרית לבחירה, קינוח ויין או קוקטיילים שיוגשו מול הנוף הרומנטי והמרהיב למפרץ חיפה. מחיר הארוחה עומד על 420 ש"ח לסועד.

סילבסטר 2023 במסעדת דל מאר

בפתיחת הארוחה יוגשו מבחר מנות ראשונות לחלוקה למרכז השולחן כמו חציל חם, סשימי המאצ'י, טרטר דג ים, סלט שרימפס ועוד.

במנות הביניים תמצאו ברוסקטה בויאבז, מוסר ים עם חמאת מיסו, טונה צרובה ותמנון על הפלאנצ'ה ובעיקריות תוכלו לבחור בין פילה בקר או חצי לובסטר בחמאה, שום ועשבי תיבול ועוד. לקינוח תוכלו לבחור מתוך מגוון מתוקים שייחשפו רק בערב הסילבסטר עצמו.

את הארוחה ילוו 2 כוסות יין או 2 קוקטיילים לבחירה.

מסעדת דל מאר של השף עידו מלכין נפתחה בקיץ האחרון במבנה עתיק על צלע הר הכרמל ומתגאה בין השאר במרפסת הייחודית המשקיפה לנוף המרהיב של נמל חיפה והאזור.

השף עידו מלכין בנה תפריט ממוקד בדגה טרייה מהים ופירות ים מובחרים והרכיב מנות מקומיות, עונתיות במגוון שיטות בישול קלאסיות עם טאץ' מודרני.

סילבסטר 2023 במסעדת דל מאר | יפה נוף 99, חיפה | 420 ש"ח לסועד | הזמנות בטלפון 04-866-8813 ובאתר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.

כתבות בשבילך

חבל לפספס