תפריט לבין המצרים במסעדת 02
קרדיט תמונה – איתמר גינזבורג
שיתוף

תוכן עניינים

מסעדת 02 הכשרה של השף נמרוד נורמן במלון ענבל בירושלים משיקה תפריט ערב חדש מבוסס דגים למי שנמנעים מאכילת בשר בתקופת תשעת הימים בין המצרים ולחובבי מאכלים מהים בכלל.

עוד טעימה: ערבי ספיישל במסעדת מרלוזה משוק הכרמל

בין המצרים במסעדת 02 – מה בתפריט?

בתפריט לבין המצרים של מסעדת 02 יוגשו מדי ערב בין ה-17.7 ל-4.8 מנות דגים כמו סשימי דג ים עם מלפפון, בצל ירוק וחזרת; שיפוד טונה ואבוקדו ברוטב פונזו; פילה בפחם עם עמבה וכרישה; טרטר דג עם אננס, ג'ינג'ר, שמן צ'ילי ואבוקדו; דגים קטנים מטוגנים עם צ'יפס ורוטב רמולד; דג שלם צלוי עם ג'ינג'ר, צ'ילי אדום ובצל ירוק; סלט דג נא עם כרוב ומלפפון ועוד.

תפריט לבין המצרים במסעדת 02
תפריט לבין המצרים במסעדת 02 (צילום: איתמר גינזבורג)

מסעדת 02 במלון ענבל בניצוחו של שף נמרוד נורמן (מחניודה, מונא, אנה) שנפתחה בשנת 2018 , מציגה מטבח ירושלמי מודרני המתבסס על חומרי גלם מקומיים ולוקח השראה מהשווקים והקולינריה הייחודית של העיר. נורמן מקפיד על טיפול מינימלי בחומרי הגלם ועל הגשה נקייה ומקורית כאחד.

עוד טעימה: פסטיבל אוטו אוכל 2022 בירושלים

התפריט הקבוע כולל מנות ראשונות כמו סלקים עם אחו בלאנקו ואגוזי ברזיל; רוסטביף סינטה עם סלט ביצים וצוואר טלה עם גרגרי חומוס וטחינה (58-74 ש"ח).

בעיקריות תמצאו מנות כמו פילה לברק עם אחו בלאנקו ו"מקלובה״ פריקה; אוסובוקו טלה עם תבשיל סבזי וקניידלך; ושווארמה פטריות יער עם סאלוף, טחינה וחריף (82-142 ש"ח). בנוסף מוצעים במסעדה מבחר נתחי בשר מיושנים לפי משקל.

במסעדה מוצעים מבחר קוקטיילים מרעננים כמו יוליוס ורמוט סק דה גלילי וטוניק או ״אוף ווייאט״ נגרוני עם ג׳ין עכו, ורמוט סק דה גלילי, ליקר אשכוליות וכשות
בנוסף למבחר של בירות ויינות מקומיים.

תפריט דגים לבין המצרים במסעדת 02 | מלון ענבל. ז'בוטנסקי 3, ירושלים | 17/7-04/08 | כשר | הזמנת שולחן ב-02-675-6649 או באתר אונטופו

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס