חודש התאנים במסעדת גרקו
קרדיט תמונה – יח"צ

קיץ עסיסי: חודש התאנים מגיע אל מסעדת גרקו

מסעדת גרקו היוונית מקדישה את חודש אוגוסט לתאנה, אחד מפירות הקיץ האהובים ביוון, עם מבחר מנות ספיישל בשילוב תאנים, מראשונות לעיקריות, קוקטיילים וקינוחים
שיתוף

תוכן עניינים

רשת המסעדות היוונית גרקו משיקה תפריט ספיישל של שף אליאב גולנדברג המוקדש כולו לתאנים, מהפירות הפופולריים של יוון שנמצאות כעת בשיאן.

תפריט הספיישל של מסעדת סיטארה לקיץ יוגש במשך חודש שלם עד ל-7.9 ותוכלו למצוא בו מנות פתיחה ראשונות, עיקריות, קינוחים ואפילו קוקטיילים המבוססים על הפרי העסיסי.

חודש התאנים במסעדת גרקו – מה בתפריט?

בין המנות תמצאו דאקוס גבינת עיזים ופלפל שחור עם סלט עשבים, תאנים ושקדים; טרטר דג ים עם יוגורט, שמן עלי תאנה, אורגנו טרי וסומק עם סלטון ירוק ותאנים טריות; פלאן יוגורט עם גבינת פטה, דבש, תימין ותאנים מוקרמלות ועוד (68-76 ש"ח).

עוד טעימה: במסעדת סיטארה מקדישים תפריט לפרי קיץ אחר ואהוב – האבטיח

מלבד אלו יימכרו במסעדה ובמעדניית גרקו גם גבינות, מאפים וקינוחים מיוחדים בשילוב תאנים כמו חלת תאנים ושוקולד לבן; גבינת קפלוטירי עם תאנים מקורמלות; עוגת סולת חלב עם תאנים ומרציפן; גלידת חלב יוונית עם תאנים מבושלות בסירופ דבש ועוד (44-128 ש"ח).

חודש התאנים במסעדת גרקו
חודש התאנים במסעדת גרקו | צילום: יח"צ

רשת גרקו של המסעדן הוותיק והמוערך צביקי עשת, החלה דרכה באזורי חן בצפון תל אביב והספיקה מאז להתרחב להרצליה, כפר סבא, חוף גורדון בתל אביב עם גרקו ביץ' ולפני כחודשיים גם לאילת עם סניף גרקו ביץ' בטיילת הדרומית לחוף הים האדום.

במרץ האחרון השיקו בגרקו גם את אזורי, מתחם יווני הממוקם בחלל בו פעלה מסעדת גרינברג וכולל שוק אוכל, מאפייה, מסעדה, בית קפה, מעדנייה ועוד.

חודש התאנים במסעדת גרקו | 7.8-7.9 בכל סניפי הרשת | הזמנת שולחן באתר גרקו

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
שירה כץ

שירה כץ

שירה כץ היא אשת תוכן ודיגיטל עם ניסיון עשיר של שנים רבות ברשתות. בין השאר עסקה ביצירת תוכן, שיווק וניהול מדיה חברתית בחברות סטארט אפ ישראליות ובינלאומיות. האהבה של שירה לתוכן קולינרי איכותי ויצירתי והיכולת להתחבר לקהלים רבים הופכים אותה לנכס של ממש בנוף הדיגיטלי המתפתח.

כתבות בשבילך

חבל לפספס