הדסון לילינבלום
קרדיט תמונה – דן פרץ
שיתוף

תוכן עניינים

הדסון לילינבלום, האחות החדשה של מסעדת הדסון הוותיקה והמוערכת, נפתחת לאחר חודשים ארוכים של ציפייה מתוחה מצד חובבי הבשר בתל אביב שרואים בה כמקדש האולטימטיבי של בשר איכותי בארץ.

מסעדת האם ממוקמת בשכונת רמת החייל בצפון תל אביב, מה שהופך אותה לפחות נגישה לסועד הספונטני. לכן הידיעה על פתיחת סניף חדש בלב ליבה של תל אביב, ברחוב לילינבלום, עוררה התרגשות רבה בקרב אוהדיה.

כעת, לאחר שבוע הרצה לחברים בלבד, פותחת הדסון לילינבלום של שף מתן אברהמס את שעריה לקהל הרחב ומציעה בנוסף משלוחים עד הבית.

הדסון לילינבלום – אז מה חדש?

לעומת מסעדת האם, פועלת הדסון לילינבלום בקונספט של שירות עצמי – את ההזמנה עושים בקופה, בעמדת תשלום עצמי ייעודית או באפליקציה ואוספים את המנה באריזת קרטון. ניתן לשבת לאכול במקום ולקחת טייק אווי למשרד או לבית, בנוסף ניתן להזמין משלוח מהמסעדה עד לבית.

גם התפריט הותאם ושונה לקונספט ומכיל מספר מנות קטן בהרבה, אך כולל את כל המנות המיתולוגיות במחירים נגישים יותר.

בין השאר ניתן למצוא בתפריט את ההמבורגר המיתולוגי של הדסון – ביפבורגר קצבים עם בשר טחון גס ותיבול מינימלי שמוגש בגרסא הקלאסית ובגרסא שנקראת חוק וצ'דר ומוגשת עם תוספת נדיבה של צ'דר, בייקון, כרוב כבוש ומיונז צ'יפוטלה. אופציה אחרת בתפריט הכריכים היא כריך בקר מפורק של צלעות בבישול ארוך עם גאודה, בצל צלוי ומיונז צ'יפוטלה.

בנוסף יציעו במסעדה גם המבורגר צמחוני המכיל גלוטן סויה ופותח בשיתוף פעולה עם הסטארט אפ 'רידיפיין מיט'. (מחירי הכריכים נעים בין 52 ל-68 שקלים).

מלבד ההמבורגרים מציעה המסעדה את אחת ממנות הדגל של מסעדת האם ששמה יצא לרחוק – "חלונות ניו יורק". המנה נשארה זהה מלבד שמה שהוחלף ל"חלונות לילינבלום" – פרוסות סינטה מדיום רייר המוגשות על רוטב טופי יפני עמוס חמאה. (68 שקלים).

מנות בשר קטנות אחרות שיוצעו הן טרטר בקר על טוסט עם סרירצ'ה, חרדל, מיונז, פטרוזיליה, בצל שאלוט ומלפפון חמוץ וקורנדביף בקר כבוש בתבלינים עם לחם קלוי, חמאת חרדל וכרוב כבוש. (52 ו-54 שקלים בהתאמה)

בתפריט הראשונות יוגשו גם מנות נוספות כמו לחם שאור בתוספת חמאה מלוחה (15 שקלים), ירקות כבושים וחמוצים עם רוטב סרירצ'ה וכוסברה (17 שקלים),  מנת פטריות צלויות עם טריאקי, ציר בקר סמיך, בצל ירוק, חמאה ופרמז'ן. (56 שקלים) וחסה ערבית על הגריל שתוגש עם רוטב קיסר, פירורי לחם ופרמז'ן עם אופציה לתוספת בייקון. (46 שקלים)

בתוספות תוכלו להתענג על תפוחי אדמה צלויים בשומן בקר, פלפל שחור וגרמולטה. ירוקים על הגריל עם שמן זית ולימון, סלט עגבניות שרי עם שום, כוסברה, פלפל חריף ושמן זית וסלט קיסר עם חסה, רוטב קיסר, קרוטונים ופרמז'ן. (מחירי התוספות בין 13 ל-21 שקלים).

לקינוח תוכלו לטעום את עוגת הגבינה האפויה המפורסמת של הדסון בסגנון ניו יורק צ'יז קייק המוגשת עם רוטב תות. בנוסף יציעו מוס שוקולד מריר ללא ביצים עם אגוזים במייפל, מלח אטלנטי ושמן זית ופאי פקאן עם בצק פריך עם שקדים טחונים במילוי טופי, מייפל ופקאנים. (מחיר כל הקינוחים – 36 שקלים)

כל המנות במסעדה מוגשות כאמור בכלי נייר המותאמים לקונספט הקליל יותר לעומת מסעדת הדסון המקורית והמחיר ברוב המנות גם נמוך מהמסעדה ברמת החייל ונוחים לכל כיס.

הדסון לילנבלום. לילנבלום 41, שעות פעילות: א'-ה' 12:00-23:00, ו 13:00-0:00, סגור בשבת. תל אביב. 03-6444733. לא כשר. משלוחים בשעות הפעילות

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס