ארוחת חג המולד במסעדת כבאכה ביפו
קרדיט תמונה – אפיק גבאי
שיתוף

תוכן עניינים

אמנם חודש דצמבר מתחיל עם שלבי ההכרעה של מונדיאל 2022 שקוטפים את מרב תשומת הלב הציבורית, אך מעבר לפינה מחכים לכם כבר חג החנוכה, המולד והשנה האזרחית החדשה.

עוד טעימה: בארוחת אבירים ערבית-שוודית כבר הייתם?

מסעדת כבאכה היפואית של חביב ומינרווה דאוד משלבת בין חגיגות שנה להקמתה לחגיגות חג המולד והשנה האזרחית החדשה עם השקת תפריט מיוחד לשבועיים בלבד המבוסס על המתכונים והטעמים המסורתיים של המשפחה.

תפריט חג המולד במסעדת כבאכה – מה יש לזלול?

תפריט הכריסמס החגיגי יוגש במסעדה החל מיום רביעי ה-14 בדצמבר ועד לסוף החודש. תמצאו בו בין השאר קובה ניה בבורגול דק ותבלינים לצד תבשיל "חוסה" עם בצל ובשר טחון; ירך עוף מבושלת בפריקה; עלי כרוב במילוי אורז ובשר מבושל בשום; מוג'רביה עם בקר או עוף לצד קוסקוס עם בצל מבושל בציר עוף וגרגרי חומוס ושיח אלמחשי – קישואים במילוי בשר וצנוברים ברוטב יוגורט חם.

לקינוח יציעו בתפריט חג המולד בורבאה עם חיטה וגרגרי אניס, אגוזים, צימוקים ושוקולד.

לצד המנות הספיישל יוגשו מבחר מנות מהתפריט הקבוע המבוססות על המטבח הערבי-גלילי עם פרשנות מודרנית כמו שישברק במילוי בשר עגל ברוטב יוגורט, שום ונענע; עוף ירך מבושל עם פריקי, חשווה, צימוקים, חמוציות ושקדים; זָהרַה כרובית מטוגנת עם רוטב טחינה. פטרוזיליה ורימונים מעל ועוד.

כבאכה היא מסעדת הבת של עזבה מכפר ראמה, מהמסעדות האהובות והמוכרות בצפון הארץ. מסעדת הבת ביפו נפתחה לאחר יותר מ-27 שנות פעילות של עזבה ומציעה את התבשילים הגליליים המוכרים עם מנות חדשות ברוח יפו.

את המסעדה בכיכר קדומים ביפו מפעילים בני המשפחה איאד, בשאר ואמיר שגדלו על המתכונים ולמדו את הטעמים שמרכיבים כעת את התפריט במקום.

תפריט חג מולד במסעדת כבאכה | כיכר קדומים 6, יפו | 14-31.12.22 | הזמנות בטלפון 03-6888843

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.

כתבות בשבילך

חבל לפספס