מסעדת קמאקורה מארחת את שף יניב גור אריה
קרדיט תמונה – קמאקורה/אינסטגרם
שיתוף

תוכן עניינים

השף איליה גולדמן ממסעדת קמאקורה, מסעדת הבשרים היפנית והכשרה, יארח בשני ושלישי הקרובים (13-14/6) את שף יניב גור אריה לארוחת קאיסקי (Kaiseki) מהודרת ושופעת יצירתיות וטעמים ודגש על שילוב בין המטבח המקומי הישראלי למטבח היפני הקלאסי.

עוד טעימה: ארוחות אומקסה אינטימיות של שף יובל בן נריה במסעדת a

ארוחת קאיסקי במסעדת קמאקורה – מה בתפריט?

עלי תות ממולאים אונטריב מפורק
עלי תות ממולאים אונטריב מפורק (צילום: קמאקורה)

בתפריט הספיישל תמצאו מנות כמו קרפצ'יו חרוש עם פונזו ורדים, פרחי גזר בר מסוכרים, זרעי כובע נזיר מותססים וזרעי גדילן קלויים; עלי תות ממולאים אונטריב מפורק ויוזו קושו ברוטב תות עץ ולימון פרסי; ניגירי קובה-נייה עם שייטל מיושן בקוג'י, סלט פריקי ועשבים ורוטב שזיפי בוסר; במיה תאילנדית בטמפורה עם "מטבוחה" מזוייפת מאבטיח וצ'ילי אדום מותסס; אבטיח צלוי בטארה עם זרעי חרדל מותססים וסלט קליפות אבטיח; סשימי אלבקור עם משמש ירוק ובשל ווואסבי טרי מרמת הגולן ודג ים במחבת לוהטת עם עלי ריג'לה בדאשי ולימון כבוש, קרם שרי צהובות עם זרעי סרפד וצ'יפס מלוחיה

ארוחת קאיסקי היא ארוחה המורכבת ממגוון של מנות זעירות ומוקפדות אסתטית במה שנראה כשילוב הדוק בין קולינריה, בישול ואמנות. קאיסקי נחשבת לאחת מן הארוחות היפניות היוקרתיות ביותר עם הקפדה ואסתטיקה לצד שימוש בחומרי גלם עונתיים ואיכותיים. הדגש בארוחה הוא על תשומת הלב הרבה, גם של זמן ההכנה הרב וגם של זמן האכילה בארוחה עצמה.

חדש בתפריט הקבוע: סטייק רידיפיין

סטייק רידיפיין של קמאקורה
סטייק רידיפיין של קמאקורה (צילום: אמיר יעקובי)

בנוסף, בתפריט הקבוע של מסעדת קמאקורה תוצע לראשונה מנה טבעונית למהדרין בדמות סטייק רידיפיין העשוי מתחליף הבשר החדש של חברת רידיפיין מיט. רידיפיין פלאנק סטייק יוגש על קרם ארטישוק ירושלמי מקורמל, פטריות יער וציר ירקות אוממי (129 ש"ח).

רידיפיין היא חברת סטארט אפ ישראלית שהוקמה בשנת 2018 כשכיום מוצריה נמכרים במאות מסעדות בישראל ובאירופה, ממסעדות יוקרה ועד לאוכל רחוב. לאחרונה אף החלו בחברה לשווק בקצביות מובחרות מארזים קפואים של מוצרי רידיפיין להכנה בבית.

ארוחת קאיסקי במסעדת קמאקורה עם שף יניב גור אריה | 13-14/6, 2 סבבי ערב | הרשמה מראש בלבד בטלפון 073-277-7778 | פרטים נוספים באתר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.

כתבות בשבילך

חבל לפספס