קולקציית הבשרים של מרינדו - יום העצמאות 2022
קרדיט תמונה – אנטולי מיכאלו

עצמאות 2022: קולקציית בשרים של מרינדו ושפים מובילים

רשת הקצביות "מרינדו" מציעה לכבוד יום העצמאות 2022 קולקציית בשרים מיוחדים ואיכותיים למנגל ולגריל בשיתוף פעולה עם השפים המובילים בישראל
שיתוף

תוכן עניינים

רשת קצביות הבוטיק "מרינדו" הבשר מהגולן, משיקים לכבוד יום העצמאות 2022 קולקציית בשרים במהדורה מוגבלת פרי ידם של שפים מוכרים.

יום העצמאות 2022 ב"מרינדו"

בקולקציית העצמאות של מרינדו תמצאו מספר סוגי בשרים עם תיבולים מיוחדים למנגל יום העצמאות:

  • המבורגרים מתובלים של שף רז רהב, בעליה של מסעדת OCD ובר היין החדש "תירצה".
  • קבבים בתיבול טורקי ורומני של שף עינב אזגורי מקבוצת האימפריאל.
  • שיפודי טלה במרינדת נענע, רימונים ותמרינדי ושיפודים משפיץ שייטל עם עשבי תיבול של שף תומר טל מג'ורג וג'ון.

מחירי הבשרים בקולקציית יום העצמאות של מרינדו נעים בין 89-149 ש"ח לקילו.

בנוסף ניתן לרכוש מרינדות לבשר (שמן זית עם שום וצ'ילי או למון גראס) וממרח פלפל צ'ומה מעשי ידיו של שף ענר בן רפאל ממסעדת אלטער. הרטבים מותאמים לסוגי הבשרים בקולקציה ולמנגל המסורתי. (26 ש"ח)

עוד טעימה: אפשר גם בלי בשר – מארזי רידפיין מיט ליום העצמאות
קולקציית הבשרים של מרינדו ואנשי האוכל המובילים לראש השנה
והכל על סדרת הבשרים של מאיר אדוני וחוות הבוקרים

מסעדתו של רז רהב, OCD, הפכה לשם דבר בשנה האחרונה כשזכתה בתואר המסעדה הטובה בישראל ובמקום השלישי במסעדות הטובות במזרח התיכון. בשבועות האחרונות פתח רהב בר יין חדש בשם "תירצה" בה הוא מגיש מנות בר לצד היין באווירה בלתי מחייבת.

קולקציית הבשרים של מרינדו - יום העצמאות 2022
קולקציית הבשרים של מרינדו – יום העצמאות 2022 | צילום: יח"צ

השף עינב אזגורי מקפה נורדוי, הצטרף בשנה האחרונה גם לבר ה"בושוויק" ולפני כשבועיים החזיר את בראנץ' הצהריים המושחת של המקום.

עוד טעימה: המנה המוזרה של בורגר ראנץ' ליום העצמאות 2022

שף תומר טל דורג אף הוא ברשימת המסעדות הטובות במזרח התיכון עם מסעדת ג'ורג' וג'ון במקום ה-9 והמכובד.

השף ענר בן רפאל ניהל בעבר את "איגרא רמה" ו"מונאר" וכיום מנהל את מסעדת "אלטער" ברמת השרון.

הסניף הראשון של "מרינדו" הוקם בשנת 2006 ברמת השרון ולאחריו הוקמה מסעדת מרינדו בכניסה לקיבוץ עין גב. מאז הוקמו סניפים נוספים ברמת השרון, בכיכר המדינה בתל אביב וביקנעם.

קולקציית הבשרים של מרינדו ליום העצמאות 2022 זמינה בקצביות הרשת ובאתר האינטרנט.

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס