מסעדת מקסיקנה - תפריט קיץ 2022
קרדיט תמונה – גיל אבירם
שיתוף

תוכן עניינים

הקיץ מכה בחוזקה והמסעדות מתאימות עצמן לעונה עם תפריטי קיץ קלילים יותר. מסעדת מקסיקנה הוותיקה משיקה אף היא את תפריט קיץ 2022 בסניפי הרשת עם מבחר מנות חדשות ומרעננות המצטרפות למנות הקבועות ששודרגו אף הן לימים החמים.

תפריט הקיץ של מקסיקנה כולל מנות חדשות כמו אנצ'לדות (טורטיות תירס מגולגלות וממולאות) וטוסטאדס (טורטיות שטוחות וקריספיות עם תוספות).

עוד טעימה: סרט ההדבקה לבוריטו שהולך לשנות את העולם
פופ אפ מקסיקני במסעדת קוקו תאי של נדב ודניאל
ויש גם פופ אפ טאקוס במסעדת דלידה

מסעדת מקסיקנה – תפריט קיץ 2022 – מה בתפריט?

באנצ'לדות תוכלו לבחור בין אנצ'לדה פויו ורדה במילוי עוף מפורק וצ׳דר עם סלסה ורדה, סלסה בלנקה וגבינה מפוררת מעל או אנצ׳לדה פויו מולה במילוי עוף מפורק וצ׳דר מעליהן רוטב מולה מסורתי, סלסה בלנקה וגבינה מפוררת (55 ש"ח)

בטוסטאדס תוכלו לטעום טוסטאדה סביצ'ה עם דג לבן טרי, צנונית, קוביות אבוקדו, בצל מוחמץ בהיביסקוס, תירס קלוי ורוטב חלפניו ליים; טוסטאדה פויו פסטור עם פרגית במרינדת הדרים ואצ'יוטה על גוואקמולה עם פלח אננס וסלסת מנגו או טוסטאדס ברבקואה עם פריחולס, צ'יליפיניו, בצל מוחמץ בהיבסקוס וכוסברה (45 ש"ח).

מסעדת מקסיקנה - תפריט קיץ 2022
מסעדת מקסיקנה – תפריט קיץ 2022 | צילום: גיל אבירם

עוד במנות החדשות בתפריט הקיץ אפשר למצוא אנסלדה פינייה – סלט מתקתק עם לבבות חסה, אננס טרי, אבוקדו, עגבניות שרי, בצל סגול, צנונית ורוטב ויניגרט-תפוזים (ניתן להוסיף חזה עוף); טאקוס בירייה עם אסאדו מפורק, סלסה בלנקה, גבינות וואחקה וצ׳דר לצד ציר בקר סמיך לטבילה; פלטה דה טאקוס עם שלושה זוגות טאקוס – עוף, בקר ודגים (מנת חלוקה).

לטבעונים מתווספת גם מנת טאקו אסאדו עם בשר מהצומח של חברת More Foods.

בנוסף יציעו במקסיקנה בכל יום שני עד סוף אוגוסט בירת סן מיגל מהחבית ללא הגבלה בהזמנת מעל 50 שקלים מהתפריט החדש.

מסעדת מקסיקנה הוקמה בשנת 2006 ומונה כיום 8 מסעדות ברחבי הארץ. ברשת מציעים מגוון מאכלים אותנטיים מהמטבח המקסיקני עם מבחר מנות המתאימות גם לנמנעים מגלוטן, צמחונים וטבעונים.

להשיג בסניפי רשת מקסיקנה או במשלוח באתר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס