שף ענר בן רפאל במסעדת אלטער במיזם מיינדפול שף
קרדיט תמונה – פלג בן עזרא

פאסטל, אוזריה ואלטער: מיזם הארוחות מיינדפול שף חוזר

מיזם הקולינריה המודעת של אשת הקולינריה אפרת אנזל, מיינדפול שף, חוזר בסדרת ארוחות חדשה ומסקרנת במסעדות השף המוערכות פאסטל, אוזריה ואלטער
שיתוף

תוכן עניינים

לאחר ההצלחה של הערב הראשון בסדרה, המיזם הקולינרי מיינדפול שף (Mindful Chef) חוזר ב-3 אירועים נוספים במהלך ספטמבר ואקוטובר שיפגישו את הסועדים עם אנשי קולינריה בכירים ושפים ישראלים.

עוד טעימה: House of Rose – פופ אפ קולינרי ואמנותי ורוד

במסגרת האירועים יבשלו אנזל והשפים הנבחרים ארוחות חד פעמיות המבוססות על חומרי גלם מקומיים ועונתיים תוך תכנון, מחשבה ושילוב אלמנטים שמתחשבים באקולוגיה ובסביבה ופועלת כדי למנוע בזבוז מזון.

מיינדפול שף במסעדת אוזריה עם השפית אביבית פריאל

האירוע הקרוב ייערך ביום שלישי ה-13.9 במסעדת אוזריה המוערכת בשוק לוינסקי בתל אביב ותפגיש בין אשת הקולינריה אפרת אנזל לשפית אביבית פריאל.

הערב ייפתח עם דברי פתיחה של אביבית לצד דרינק וביס פתיחה, הרצאה קצרה של אפרת אנזל על קולינריה מודעת ולאחריו תחל ארוחת טעימות בת 11 מנות.

תפריט הטעימות כולל ברוסקטה סרדין כבוש עם סלסת עגבניות מגי; סיגר סרטנים; סלט "ראששנה" עם תמרים צהובים, רימונים ושקדים; טאבולה של בורגול מזן מורשת עם מלוחייה; סביצ'ה שכולו גפן וגם גבינת שחת חמה עם "רוב" – דבש חרובים מכפר עזון.

עוד בתפריט: כנף מוסר מטוגנת עם סלסת צ'ילי מותסס; מח'מר עוף לולו בסומק טרי ודבש ענבים ופירות ים בחמאת בויאבז. לקינוח יוגשו סורבה תאנים ותפוח הוורד וטארט חרובים.

הארוחה כולה מבוססת על חומרי גלם עונתיים מהאדמה, הים והלול שיגיעו לשיאם ביום הארוחה עצמה, חלק מגישת הקולינריה המודעת שמעודדת בחירה שקולה בחומרי הגלם איתם אנו מבשלים ובתוצאה על הצלחת.

מיינדפול שף – ערב קולינריה מודעת במסעדת אוזריה | מטלון 44, ת"א | יום שלישי 13.9 סבב ראשון החל מ-19:00 ושני החל מ-21:30 | 360 ש"ח לסועד | הזמנה באתר ToMix

מיינדפול שף במסעדת אלטער עם השף ענר בן רפאל

הערב הבא בסדרה יתקיים ביום שלישי ה-25.10 החל מהשבע 19:00 וייערך פעם נוספת במסעדת אלטער של השף ענר בן רפאל ברמת השרון, בה התקיים הערב הראשון של מיזם קולינריה מודעת בחודש יוני.

שף ענר בן רפאל במסעדת אלטער במיזם מיינדפול שף
שף ענר בן רפאל במסעדת אלטער במיזם מיינדפול שף | צילום: פלג בן עזרא

לפני הארוחה, ייערך סיור עם השף בגינה האורגנית של מסעדת אלטער והרצאה של אנזל. הארוחה עצמה כוללת 6 מנות המבוססות על חומרי הגלם שהגיעו לשיאם באותו יום בגינה האורגנית ובכלל. הארוחה תלווה ביינות מהכרם האקולוגי של יקב תבור. התפריט יפורסם בסמוך לאירוע.

מיינדפול שף – ערב קולינריה מודעת במסעדת אלטער | סוקולוב 79, רמת השרון | יום שלישי ה-25.10 החל מהשעה 19:00 | 720 ש"ח לזוג | הזמנה באתר ToMix

מיינדפול שף במסעדת פאסטל עם השף גל בן משה

הערב האחרון לעת עתה בסדרת קולינריה מודעת ייערך במסעדת פאסטל התל אביבית עם השף עוטר כוכבי המישלן גל בן משה.

מיינדפול שף במסעדת פאסטל
מיינדפול שף במסעדת פאסטל | תמונה: יח"צ

הערב יתחיל עם מילות פתיחה של בן משה בליווי דרינק וביס פתיחה, הרצאה של אנזל ומשם לארוחת ערב בת 6 מנות, גם היא כמובן, תבוסס על הערכים של הקולינריה המודעת

הארוחה תתקיים ביום שני ה-31.10 ותלווה יינות מובחרים מהכרמים האקולוגיים של יקב תבור. תפריט יפורסם בסמיכות לאירוע.

מיינדפול שף – ערב קולינריה מודעת במסעדת פאסטל | מתחם מוזיאון תל אביב לאמנות | יום שני ה-31.10 החל מהשעה 19:00 | 460 ש"ח לאדם | הזמנה באתר ToMix

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס