פיצה צ'יטוס של פאפא ג'ונס
קרדיט תמונה – מאיר כהן

פיצה צ'יטוס? פאפא ג'ונס בספיישל לזמן מוגבל

אוהבים צ'יטוס? לא יכולים לחיות בלי פיצה? רשת הפיצריות פאפא ג'ונס מגשימה לכם חלום ומשיקה במהדורה מוגבלת פיצה צ'יטוס מושחתת במיוחד. תכינו את האצבעות
שיתוף

תוכן עניינים

אחרי שהזלנו ריר על צ'יטוס מק אנד צ'יז ותהינו לעצמנו מה חשבו לעצמם פיצה האט כשהשיקו פיצה מק אנד צ'יז, מגיעה רשת הפיצריות פאפא ג'ונס וטורפת את הקלפים פעם נוספת עם הכרזה על פיצה חדשה במהדורה מוגבלת – פיצה צ'יטוס.

עוד טעימה: קולקציית הפיצות של פאפא ג'ונס לשבועות 2022

פיצה צ'יטוס – כי למה לא בעצם?

הפיצה המדוברת היא סוג של פיצת ביאנקה על בסיס רוטב שמנת שום ופרמזן (ללא רוטב עגבניות) בתוספת מוצרלה וגבינת פטה כשמעל מפוזרת כמות נכבדה של החטיף הגבינתי והכתמתם להפליא – צ'יטוס. (90 ש"ח לפיצה גדולה, 41 ש"ח לפיצה אישית)

עוד טעימה: הבראנץ' של פיצה מוצ'ה יוצא לדרך

פיצה צ'יטוס של פאפא ג'ונס
פיצה צ'יטוס של פאפא ג'ונס | צילום: יח"צ

בנוסף תציע פאפא ג'ונס אצבעות גבינה עם רוטב שום, תערובת 3 גבינות איטלקיות, מוצרלה וצ'יטוס בליווי רטבי צ'יפוטלה ושום (25 ש"ח).

השקת הפיצה מתבצעת בשיתוף עם משפיענית הרשת ויוצרת התוכן ליאל אלי תחת הכותרת "הפיצה של ליאל אלי – פיצה צ'יזית במיוחד בשילוב צ'יטוס". במסגרת שיתוף הפעולה עלו ברשתות סרטונים ותמונות של ליאל אלי עם הפיצה החדשה.

ליאל אלי - פאפא ג'ונס X צ'יטוס
ליאל אלי – פאפא ג'ונס X צ'יטוס / יח"צ

פיצת צ'יטוס קראנץ' ואצבעות גבינה צ'יטוס במהדורה מוגבלת זמינים בכל 17 סניפי רשת פאפא ג'ונס למשך שבועיים בלבד עד ה-14 באפריל.

לרגל ההשקה מציעים בפאפא ג'ונס מבצע השקה של פיצה משפחתית צ'יטוס עם אצבעות גבינה צ'יטוס ומארז רטבים ב-99 ש"ח בלבד בהזנת קוד קופון 7457 בעת ההזמנה.

רוצים עוד צ'יטוס? אתם יכולים לנסות לבשל מגוון מנות עם צ'יטוס בספר המתכונים הרשמי.

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס