מתכון לעוגיות רחל אופקים שוקוצ'יפס
קרדיט תמונה – צילום מסך אינסטגרם

תעשו לייק: רחל מאופקים מפרסמת מתכון לעוגיות נגד מחבלים

לאחר שהתפרסמה בזכות העוגיות שהגישה למחבלים שפרצו לביתה, רחל אדרי או "רחל אופקים" מגיעה לרשתות החברתיות עם המתכון המבוקש
שיתוף

תוכן עניינים

הכוכבת הבלתי מעורערת של המלחמה, רחל אדרי, שמוכרת בתור "רחל מאופקים" או "רחל עוגיות" והתפרסמה בזכות העוגיות הידועות שהציעה למחבלי חמאס שחדרו לביתה בבוקר ה-7 באוקטובר, פותחת לראשונה עמוד אינסטגרם וטיק טוק משלה ומשתפת איך לא, את המתכון לעוגיות המפורסמות.

אדרי התפרסמה לאחר סיפורה יוצא הדופן כשמחבלים חדרו לביתה באופקים והחזיקו אות ואת בעלה דוד אדרי כבני ערובה. הסיפור עורר עניין רב ואדרי הפכה לסמל תרבות תוך זמן קצר וזכתה לאין ספור מחוות וחיקויים, גם בארץ נהדרת. רחל זכתה אפילו לפגוש את נשיא ארצות הברית ג'ו ביידן בעת ביקורו בישראל עם תחילת הלחימה.

הזוג היה כלוא עם 5 מחבלים קרוב ל-20 שעות תחת איומי נשק. במהלך הזמן הארוך בו הוחזקו ניסתה אדרי לשמור על קור הרוח, להתחבב על המחבלים ולהסיח את דעתם והציעה להם מזון, קפה ועוגיות. בזמן הזה הצליחה רחל להעביר למשטרה מסרים מבלי לעורר את חשד המחבלים.

לבסוף פרצו לדירה לוחמי ימ"מ שחיסלו את המחבלים וחילצו את הזוג. אדרי התראיינה זמן קצר לאחר מכן ברשתות התקשורת ושיתפה את סיפורה יוצא הדופן כשהעוגיות שאפתה וסייעו לה לשרוד את התופת הפכו ללהיט עם רבים שמחפשים אחר המתכון המקורי של עוגיות רחל.

עוד טעימה: מאכלים להקלה על חרדה בזמן מלחמה

עוגיות שוקולד צ'יפס של רחל מאופקים

במתכון הווידאו אומרת רחל: "חברים, חודשיים וחצי אתם משגעים אותי מה המתכון של העוגיות שאפיתי למפלצות. אז אני אומר לכם אחת ולתמיד, הכנתי להם עוגיות תמרים, עוגיות שוקו צ'יפ ועוגיות מכונה שחונקות בגרון שזה היה מכיפור. ציפיתי שהם יחנקו, אבל היה להם כוח 17, אז אני אראה לכם את המתכון".

@racheledri.il

המתכון של העוגיות שהכנתי לרוטווילרים המפלצות! שבוע טוב חברים ❤️

♬ Chill Vibes – Tollan Kim

את המתכון סיימה רחל ואמרה: "באצבע הקטנה סיבבתי אותם, מגעילים המפלצות, אין על השוטרים שלנו, אין על החיילים שלנו, הם הכי גיבורים" וחשפה "אני סוכרתית, לא יכולה לאכול כפרה, רק מכינה".

מתכון עוגיות שוקולד צ'יפס של רחל מאופקים

מרכיבים:

  • 2 כוסות קמח
  • 2 ביצים
  • 150 גרם חמאה רכה
  • חצי כוס סוכר חום
  • כף סוכר לבן
  • חבילת שוקולד צ'יפס

הוראות הכנה:

  1. לערבב את כל המרכיבים בקערה גדולה לעיסה אחת.
  2. ליצור בידיים עיגולים קטנים, למעוך ולהניח על תבנית אפייה.
  3. לאפות עד שהעוגיות יציבות. לצנן לכמה דקות ולזלול.
מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
מערכת לזלול

מערכת לזלול

כתבי המערכת הם זללנים מלאי תשוקה לכל מה שטעים. כמי שמאמינים בכוחו של האוכל לחבר בין אנשים וליצור זיכרונות בלתי נשכחים, הצוות נחוש לשתף עם הקוראים את אהבתו לאין ספור טעמים. ממדריכים וטיפים לבישול ואפייה למתכונים מעוררי תיאבון. מחדשות קולינריות מסביב לעולם ועד לאירועים ולטרנדים הקולינריים שאסור לפספס

כתבות בשבילך

חבל לפספס