ספיישל אבטיח במסעדת סיטארה
קרדיט תמונה – ג'ואי שמואלי
שיתוף

תוכן עניינים

לאחר שמסעדת בית קנדינוף הקדישה תפריט ספיישל לאחד מפירות הקיץ הבלתי מעורערים, המנגו. מסעדה סיטארה לא נשארת חייבת ושמה זרקור משלה על פרי קיץ אחר הטוען לכתר, הלא הוא האבטיח.

עד לתאריך ה-13.8 יגישו במסעדת סיטארה היוקרתית בתל אביב מנות ספיישל חדשות שעושות כבוד לאבטיח ושמות במרכז את הפרי האדום והמתקתק הזה.

מסעדת סיטרה הוקמה בשנת 2004 במתחם סי אנד סאן, מהמתחמים היוקרתיים בארץ עם נוף לחוף ימה של תל אביב. התפריט מבוסס בהתאם על מיטב התוצרת של הים התיכון עם דגים ופירות ים טריים ואיכותיים.

ספיישל אבטיח במסעדת סיטארה – מה בתפריט?

במסגרת הספיישל תוכלו לזלול מול הים סשימי אבטיח עם דג אינטיאס, ריבת לימון, קרם לאבנה ויוגורט מוקצף, שמן בזיליקום ונענע או טרטר טונה על קליפת אבטיח עם קרקר אבטיח צרוב וקציפת אבטיח.

טרטר טונה ואבטיח - ספיישל במסעדת סיטארה
טרטר טונה ואבטיח – ספיישל במסעדת סיטארה | צילום: ג'ואי שמואלי

לאחרונה השיקו במסעדת סיטארה גם תפריט עסקיות חדש הכולל מלבד פוקאצ'ה עם טחינה, זיתים ושום קונפי גם מנה ראשונה לבחירה, עיקרית ושתייה קלה וחמה במחיר המנה העיקרית. מחירי העיקריות נעים בין 120 ל-185 ש"ח. התפריט מוגש מדי בשעות 12:00-17:00.

במנות הראשונות תוכלו לבחור מנות כמו חציל בלאדי שרוף על האש עם אורוגולה, עגבניות, צנוניות, גרגרי חומוס, טחינה וסלסה ביתי חריפה; סלקים ואגסים צלויים בטאבון עם אורוגולה, עשבי תיבול, ויניגרט יוגורט, אגוזי מלך וחומץ בלסמי; סביצ'ה דג ים עם גספצ'יו עגבניות שרופות, סלסה אבוקדו, עשבי תיבול, בולגרית וקרקר זעתר ועוד.

בעיקריות תבחרו בין ניוקי פירות ים בציר בויאבס עם שרימפס וקלמרי, אפונת גינה ומעט שמנת; פפרדלה דגים מפרובאנס עם שום, צ'ילי ורוטב עגבניות; מסאחן פרגיות עם כרובית צלויה, בצל, ראס אל חנות, סומק, עשבים, גרגירי חומוס, טחינה ירוקה ופיתה מהטאבון ועוד.

בתפריט הערב תוכלו גם לטעום מנות כמו בוראטה עם עגבניות ופסטו פיסטוקים; שווארמה דג ים עם לחם פרנה, חומוס, שום קונפי, בצל שרוף וסלט עגבניות מתובל; פטוצ'יני רומאי עם ארטישוק אה לה רומנה, עגבניות צלויות, עשבי תבלין, לימון ופטה; חלת בשר במילוי תבשיל בקר שהתבשל 6 שעות, איולי פלפל חריף, ביצה עלומה או עין, צ'יפס וסלט עגבניות מרוקאי ועוד.

עוד טעימה: מה חשבנו על קולה זירו אבטיח תות החדש?

לקינוח מציעים בסיטארה בסבוסה מלבי עם קרם קוקוס ומי ורדים; פירמידה ג'נדויה עם קראנץ' פרלינה ומוס ג'נדויה; נמסיס – עוגת שוקולד 70% ללא קמח ועוד.

מסעדת סיטארה | הרצל 8, תל אביב-יפו | טלפון להזמנות: 03-699-6633 או באתר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
שירה כץ

שירה כץ

שירה כץ היא אשת תוכן ודיגיטל עם ניסיון עשיר של שנים רבות ברשתות. בין השאר עסקה ביצירת תוכן, שיווק וניהול מדיה חברתית בחברות סטארט אפ ישראליות ובינלאומיות. האהבה של שירה לתוכן קולינרי איכותי ויצירתי והיכולת להתחבר לקהלים רבים הופכים אותה לנכס של ממש בנוף הדיגיטלי המתפתח.

כתבות בשבילך

חבל לפספס