שגב בר & לאונג' של שף שגב משה בפתח תקווה
קרדיט תמונה – אסף קרלה

לא עוצר: שגב בר & לאונג' נפתח בפתח תקווה

שף שגב משה פותח את שגב בר & לאונג', בר אוכל חדש וכשר בפתח תקווה עם תפריט שף מרענן ושפע של קוקטיילים מיוחדים באווירה בינלאומית
שיתוף

תוכן עניינים

שף שגב משה לא עוצר לרגע ופותח את שגב בר & לאונג' (Segev Bar & Lounge), בר אוכל כשר בפתח תקווה המעניק חוויה קולינרית איכותית באווירה בינלאומית. בר האוכל החדש ממוקם בסמוך למסעדת "ניהון נו-בה" היפנית הכשרה שבבעלות שגב אף היא.

במקום החדש תוכלו ליהנות ממבחר גדול של קוקטיילים מיוחדים ומרעננים לצד מנות מוכרות ומנות שף חדשות ומותאמות לאלכוהול.

עוד טעימה: גם שגב משה השתתף בריאליטי של רשת שף מתחלף

בפוסט שהעלה לרשתות החברתיות כתב משה בהתרגשות:

"יש בלונדון, יש בפריז, יש בניו יורק עכשיו גם כאן וכשר! לאורך השנים מסתובבים בעולם ורואים מקומות בשיא הסטייל של כמה קומת. קומת מסעדה, קומת שירותים ואזורים מרגשים שבא לך להצטלם בכל פינה…אז עכשיו אני יכול לספר שאחרי שנה שלמה ועוד חמש שנים שקדמו לשנה שעבדנו על הבניין המרגש הזה אנחנו מתרגשים ויכולים לספר שהמשימה הושלמה"

שגב בר & לאונג' – מה בתפריט?

התפריט של Segev Bar & Lounge מחולק לפתיחים לצד הדרינק, למנות קטנות, ניגירי וסשימי, מנות חמות גדולות, סלטים וקינוחים.

לצד הדרינק תוכלו לנשנש פרעצל לצד איולי עגבניות מיובשות ופסטו כוסברה; פיצוחים מתובלים; חמוצים יפניים או זיתים.

במנות הקטנות מציעים בשגב בר & לאונג' מנות טאקו במבחר סגנונות מהעולם כמו טאקו עוף מפורק עם איולי קארי, שמן צ'ילי וירקות שורש; טאקו בשר בקר בבישול ארוך עם גוואקמולה וסלסת עגבניות; טאקו דג לבן בקארי ירוק, נבטים, צ'ילי אדום, בוטנים ועלים מרעננים וגם אופציה צמחונית בדמות טאקו גוואקמולה וסלסת ירקות חריפה.

סשימי בשגב בר & לאונג' בפתח תקווה
סשימי בשגב בר & לאונג' בפתח תקווה | צילום: יח"צ

עוד קטנות: סלט ביצים עם קריספי קונכיית אורז וטוביקו; בייטס אונטריב בבישול ארוך עם קריספי קונכיית אורז וטחינה ירוקה; וון טון דג ים עם סלט חריף אבוקדו ורוטב ויניגרט ליים ואמריקאנו סטייל עם פרעצל, סלמון כבוש, סלט ביצים, מלפפון ועלים מרעננים.

באגף הסלטים תוכלו לבחור בין סלט נבטים עם קולורבי, צנון, כוסברה, שומשום שחור ואפונת ווסאבי ברוטב איולי צ'ילי; תאי פיש סלט עם דג לבן בקארי ירוק, חסה לאליק, בוטנים וירקות שורש ברוטב איולי יוזו או סלט עלים עם חסה, כרוב, גזר, סלק ושומשום שחור ברוטב איולי יוזו.

בניגירי לאונג' תוכלו לטעום מנה הכוללת 2 יחידות של סלמון מיסו וטוביקו; דג לבן פונזו וטוגראשי; דג לבן קארי ושומשום או סלמון בקרמל צ'ילי וטוביקו. באגף הסשימי מציעים במקום מנות כמו טונה גולד עם טונה אדומה, מלפפון, ג'ינג'ר כבוש, צ'ילי אדום וטוביקו ברוטב אסיאתי; סלמון קראנץ' עם שיסו, סורל, בזיליקום, קראנץ' תפוח אדמה וויניגרט ליים; סשימי מקסיקני עם גוואקמולה, טונה אדומה, בצל ירוק וטוביקו ועוד.

לעיקרית תוכלו לזלול מנות כמו המבורגר קלאסי עם איולי קארי וחלפיניו בלחמניית בריוש; באן ספיישל עם בשר אונטריב בבישול ארוך, ספייסי מיונז, חלפיניו ועלים מרעננים; פרגית הודית עם תבשיל עדשים, בוטנים ועלים מרעננים; ספייסי טפניאקי עם פרגית ברוטב איולי צ'ילי, קרם כתומים מעושן ועלים מרעננים; פילה מוסר במיסו וקראסט זרעי פשתן ופטריות צלויות ועוד.

שגב בר & לאונג' של שף שגב משה בפתח תקווה
שגב בר & לאונג' של שף שגב משה בפתח תקווה | צילום: אסף קרלה

לקינוח יציעו במקום מתוקים כמו ליים ברולה עם רוטב מנגו פסיפלורה, קרמבל, שקדים וליים; עוגת לימון וקוקוס עם שקדים ומוס לימון, קראנץ' קוקוס, דובדבנים וצ'ילי אדום; שוקריטו עם מוס שוקולד עשיר, צ'יפס קוקוס, קראמבל בוטנים, פקאן ומלח ים או "זה לא קינוח" חטיף שוקולד ממכר עם אגוזים, קוקוס ומלח ים.

שגב בר & לאונג׳ – Segev Bar & Lounge | תוצרת הארץ 3, פתח תקווה | כשר בשרי, רבנות פתח תקווה | טלפון להזמנות 073-2665555 שלוחה 8 או באתר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס