לזלול - מגזין אוכל ישראלי

חימום מזון - כתבות אחרונות

איך לחמם פסטה שמנת

איך לחמם פסטה ברוטב שמנת בלי לסיים עם שלולית של שמן

מדריכים וטיפים
איך לחמם אורז

זו הדרך הטובה ביותר לחמם אורז קר מהמקרר

מדריכים וטיפים
איך לחמם לביבות תפוחי אדמה

לוהטות ופריכות: זו השיטה שעובדת לחימום לביבות מאתמול

מדריכים וטיפים
איך לחמם סופגניות מאתמול

כמו חדשות: זו הדרך הנכונה לחמם סופגניות מאתמול

מדריכים וטיפים
איך לחמם תפוחי אדמה צלויים בתנור

מחזירים את הקראנץ': איך לחמם תפוחי אדמה צלויים מחדש

מדריכים וטיפים
איך לחמם עוף בגריל

עסיסי ופריך: איך לחמם עוף בגריל מבלי לייבש אותו

מדריכים וטיפים
איך לחמם סלמון מחדש

איך לחמם סלמון מחדש בדרך הנכונה: המדריך המלא

מדריכים וטיפים
איך לחמם פירה מאתמול

קרמי וחלק: איך לחמם פירה מאתמול למרקם המושלם

מדריכים וטיפים
איך לחמם אוכל במיקרוגל בצורה אחידה

שוב קר באמצע? חיממתם אוכל במיקרוגל לא נכון כל הזמן הזה

מדריכים וטיפים
איך לחמם צ'יפס קריספי

רוצים לחמם צ'יפס מאתמול? כך תשמרו עליו קריספי

מדריכים וטיפים
איך לחמם שניצל ולשמור עליו קריספי

אחת ולתמיד: איך לחמם שניצל מאתמול ולשמור עליו קריספי?

מדריכים וטיפים
ערכים תזונתיים לאחר חימום מזון במיקרוגל

שוברי המיתוסים: חימום מזון במיקרוגל משמיד ערכים תזונתיים?

מדריכים וטיפים
איך לחמם שאריות פסטה

מהיר וטעים: איך לחמם פסטה מאתמול כמו מקצוענים

מדריכים וטיפים
איך לחמם עוף בתנור, מחבת או מיקרוגל

די לייבש: הדרך הנכונה לחמם עוף מהמקרר

מדריכים וטיפים
איך לחמם פיצה מאתמול

רק לא במיקרו: איך לחמם פיצה מאתמול?

מדריכים וטיפים