וניליה משיקה קולקציית גלידות לחורף 2023
קרדיט תמונה – שירן כהן שי
שיתוף

תוכן עניינים

רשת הגלידריות הוותיקה והפופולרית וניליה משיקה את טעמי החורף החדשים שלה לחורף 2023 שמתאימים בול ללילה קר בכרבולית מול הטלוויזיה ובמקביל משיקה מועדון חברים חדש ללא עלות עם מגוון הטבות ומתנות מתקתקות.

עוד טעימה: איך להכין סחלב – משקה החורף הרשמי

מרשמלו לקטנים אמרטו לגדולים

בקולקציית הגלידות החדשה של וניליה לחורף 2023 תוכלו למצוא בין השאר גלידת מרשמלו ורדרדה ומפתיעה על בסיס שמנת עם חתיכות מרשמלו קפואות שעושה קאמבק וצפויה להפוך שוב ללהיט אצל קטנטנים וגדולים כאחד ואצל חובבי הוורוד בכלל.

למבוגרים יותר מציעים בסדרת הגלידות החדשה לחורף גלידת אמרטו שוקולדית עם דובדבני אמרנה וניחוחות שקדים עם טעמים חדים ולא מתנצלים וארומת אלכוהול נעימה. עוד תמצאו בסדרה גלידת עוגת גבינה עם שמנת חמוצה, פירורי קראמבל בטעמי וניל וחמאה שמרפררת לעוגות הגבינה הקלאסיות של פעם.

גלידת מרשמלו של וניליה לחורף 2023
גלידת מרשמלו של וניליה לחורף 2023 | צילום: שירן כהן שי

את טעמי החורף החדשים ואת שאר הטעמים הקבועים של וניליה תוכלו לקבל בקופסה רב פעמית ידידותית לסביבה של הרשת שהושקה בתחילת השנה שעברה בכל סניפיה. השקת המארז הרב פעמי נועדה לצמצם את השימוש במארזי הקלקר הוותיקים והמזהמים. לקוחות שמגיעים עם המארז הידידותי לסביבה גם מקבלים הנחה בכל רכישה.

בנוסף משיקים ברשת וניליה מועדון חברים חדש בהרשמה חינם שיציע עדכונים, הנחות בימי הולדת ולאורך השנה, הטבות וחשיפות בלעדיות וראשוניות של טעמים ומוצרים חדשים לחברי המועדון.

לפני כחודשיים השיקו בוניליה את טעם האחדות בשיתוף פעולה עם רשתות הגלידה המובילות בישראל – אלדו, דלי קרים ולג'נדה. במסגרת שיתוף הפעולה לקראת בחירות 2022 שהתקיימו בתחילת נובמבר, השיקו הארבעה גלידה בטעם מלבי-פיסטוק עם פרשנות אישית שמבטא מסר של אחדות ושיתוף.

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.

כתבות בשבילך

חבל לפספס