מתכון ויראלי: מוס שוקולד טבעוני מהיר ב-3 מרכיבים

מתכון של מוס שוקולד טבעוני ומהיר ללא חלב וללא ביצים בעשר דקות וב-3 מרכיבים בלבד שיש בכל בית הפך לויראלי ברשת החברתית טיק טוק בשבועות האחרונים.
מוס שוקולד טבעוני
מוס שוקולד טבעוני | תמונה: מערכת לזלול

מתחשק לכם קינוח מפנק ומהיר והמזווה והמקרר שוב דלים במוצרים? זה הזמן לנסות את המתכון הויראלי שהעלתה משתמשת ברשת החברתית טיק טוק למוס שוקולד טבעוני ומהיר ללא חלב וביצים.

המשתמשת, המכנה עצמה "מאמא מילה", היא אמא במשרה מלאה מסידני, אוסטרליה ובעמוד הטיק טוק שלה היא משתפת את חיי המשפחה שלה בתקופת הקורונה בליווי מתכונים לקינוחים שונים וטיפים לניקיון וסידור הבית.

קראו עוד: מתכון לעוגת שוקולד אוראו במיקרו ב-5 דקות

עדכונים טעימים למייל!

בסרטון שהעלתה לאחרונה, שיתפה מילה מתכון למוס שוקולד טבעוני ב-3 מרכיבים ללא חלב וללא ביצים שאפשר להכין במהירות בבית וכתבה "זה כל כך טעים, תודו לי אחר כך".

הסרטון הפך צבר עשרות אלפי צפיות, אלפי לייקים וגרר תגובות כמו: "זה נראה מדהים, אני לגמרי הולך לנסות את זה", הגיב משתמש. "זה נראה כמו פינוק מושלם לערב שישי", הוסיף משתמש אחר.

כל מה שאתם צריכים בכדי להכין את מוס השוקולד זה קרם קוקוס, אבקת סוכר וקקאו.

הצעד הראשון הוא להכניס פחית קרם קוקוס למקרר ללילה, הקירור יגרום לקרם עצמו להיפרד מהמים ולהפוך למוצק יותר. לאחר מכן, הוציאו מהפחית את הקרם והיפטרו ממי הקוקוס. הוסיפו לקרם חצי כוס אבקת סוכר וכף קקאו והקציפו בעזרת בלנדר ידני והגישו.

מתכון: מוס שוקולד טבעוני

מרכיבים

פחית קרם קוקוס

חצי כוס אבקת סוכר

כף אבקת קקאו

הוראות הכנה

  • הכניסו את פחית קרם הקוקוס למקרר למשך הלילה על מנת שהקרם והנוזלים ייפרדו.
  • הוציאו את הקרם מהפחית והיפטרו ממי הקוקוס.
  • ערבבו את הקרם עם אבקת הסוכר ואבקת הקקאו וערבלו בעזרת מיקסר ידני עד הקצפה קלה.
  • הגישו קר או בטמפרטורת החדר.
הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
מגדל פנקייק עננים יפני
מתכון לפנקייק עננים יפני שאי אפשר להפסיק לזלול
מתכונים
תפריט קינוחים אמנותי במסעדת פאסטל
לזלול אמנות: מסעדת פאסטל משיקה תפריט קינוחים יצירתי במיוחד
חדשות האוכל
איך להכין שוקולטה
איך להכין שוקולטה חמה ומפנקת לחורף
מדריכים וטיפים
עוגה טבעונית "משוגעת"
מתכון: עוגה טבעונית "משוגעת" של ימי הצנע
מתכונים
טרנדים קולינריים טריים
אבוקדו מוכן לאכילה של גרנות
אוכל חדש על המדף – אביב 2025: מה שווה לנסות ומה פחות?
חדש על המדף
במבה פירמידה, ביסלי שאטה לימון, נאגטס טבעול, תחליפי דגים ואבוקדו בשל – טעמנו, בדקנו ודירגנו! מה שווה קנייה ומה עדיף להשאיר על המדף? 🚀 >>
אוזני המן של ביסקוטי - פורים 2025
מסינבון ועד פרמזן: 7 אוזני המן שוברות שגרה לפורים 2025
חדשות האוכל
יצאנו לסיור בין 7 אוזני המן יוצאות דופן לפורים 2025: מסינבון ועד גבינת פרמזן, מתאילנד לסקנדינביה. החידושים המפתיעים שישדרגו לכם את משלוח המנות בחג הקרוב >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
חביתה, מקושקשת או קשה: כמה קלוריות יש בביצה?
מדריכים וטיפים
שוברי המיתוסים: האם מותר לטגן עם שמן זית בחום גבוה?
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל