מסעדת וונג חוגגת עשור עם תפריט ספיישלים חגיגי
קרדיט תמונה – דויד מויאל
שיתוף

תוכן עניינים

לא רבות המסעדות בישראל שזוכות להגיע למספר דו ספרתי של שנות קיום וכשזה בכל זאת קורה אין ספק שזו סיבה למסיבה.

מסעדת וונג הוייטנאמית משדרות רוטשילד בתל אביב חוגגת עשור להקמתה עם תפריט ספיישלים שמח במיוחד הכולל גרסאות עכשוויות למנות עבר של המסעדה לכל אורך שנות קיומה.

וונג חוגגת עשור – מה בתפריט?

תפריט הספיישלים של השף ניר כרמלי לציון עשור למסעדת וונג יכלול בין השאר מנות כמו Beef Lá nho שהם עלי גפן במילוי בשר בקר וטלה, למון גראס, ג'ינג'ר ואבקת קארי לצד יוגורט ג'ינג'ר, תפוז וצ'ילי; Cá và Papa עם לברק מטוגן בציפוי ג'ינג', למון גראס וצ'ילי לצד סלט פפאיה עם רוטב נאם צ'וק ואורז יסמין; Grilled Vietnamese Chicken BANH עם שיפודי פרגית בג'ינג'ר וצ'ילי, עשבי תבלין ויוגורט מתובל ועוד (54-115 ש"ח).

לקינוח יציעו בתפריט הספיישל של חגיגות העשור של וונג Vietnamese Profiterole – באן מטוגן עם גלידת וניל ורוטב שוקלד-בוטנים בקרמל (48 ש"ח).

באן מטוגן עם שוקולד וגלידת וניל של מסעדת וונג
באן מטוגן עם שוקולד וגלידת וניל של מסעדת וונג | צילום: דוד מויאל

תפריט הספיישל החגיגי יוגש במסעדת וונג עד אמצע חודש דצמבר בככל יום החל משעה 18:00 ועד אחרון הלקוחות.

המסעדה בבעלות קבוצת ZESUSHI מציינת 10 שנות פעילות ולכבוד המאורע משלבת בתפריט מנות מיוחדות שיוגשו עד אמצע דצמבר. ב

מסעדת וונג (Vong) הוקמה בשנת 2012 כמסעדה הוייטנאמית העברית הראשונה בתל אביב על ידי הזוג ענבר ואיב זרוק מקבוצת Ze Sushi ותוכלו למצוא בה מבחר של מנות וייטנאמיות אותנטיות לצד מבחר של מנות סושי

לאחרונה פתחה קבוצת זה סושי את מתחם פוד טרמינל במידטאון תל אביב בו מתרכזות 4 מסעדות שונות כשאחת מהן היא סניף חדש לוונג הוותיקה.

מסעדת וונג (Vong) | | שד' רוטשילד 15 תל אביב | ראשון-שבת 12:00-00:00 | הזמנות בטלפון 03.6337171 ובאתר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

כתבות בשבילך

חבל לפספס