אודות לזלול

שלום! אנחנו מגזין לזלול, מגזין אוכל מוביל לזללנים בכל פינה במדינת ישראל ומעבר לה.

במגזין לזלול תמצאו חדשות אוכל עדכניות עם כל מה שקורה בעולם המסעדנות הישראלי: מסעדות חדשות, תפריטים עונתיים, פסטיבלי אוכל ואירועים קולינריים מיוחדים וסקירות של הטרנדים הכי חמים בעולם האוכל וכל מה שחדש על המדף ברשתות המזון.

מלבד חדשות ועדכונים על עולם הקולינריה הישראלי והבינלאומי, מגזין לזלול מציע מגוון מדריכים וטיפים לבשלנים מתחילים ומתקדמים כאחד שיעזרו לכם להפוך למאסטרים במטבח ולנצל את המכשירים, חומרי הגלם ומוצרי המזון במטבח שלכם בצורה המיטבית.

המשימה שלנו: חוגגים את המטבח הישראלי

את מגזין לזלול הקמנו בכדי לחגוג את העושר ואת הגיוון של המטבח הישראלי והתרבות הישראלית בכלל. אנחנו דוגלים בכך שאוכל הוא הרבה מעבר להכרח קיומי אלא דרך להתחבר לאנשים, למקומות ולמסורות ופתח ללמידה אינסופית על טעמים ומרקמים.

ישראל היא ללא ספק כור היתוך של דתות, תרבויות ומטבחים מכל העדות והגוונים, מה שמתבטא היטב בבישול הביתי הישראלי, במסעדות האוכל הביתי, באוכל הרחוב ובקולינריה העילית הישראלית המתפתחת בארץ ובחו"ל עם שפיות ושפים, קונדיטוריות וקונדיטורים ועוד אושיות אוכל שצברו מומחיות והישגים רבים.

אנחנו שואפים לספק לקוראים שלנו תוכן מבדר, מפתיע וחדשני ועם זאת אינפורמטיבי ואמין ברמה גבוהה תוך חשיפת הקהל לכמה שיותר מטבחים, מסעדות וסיפורים ברחבי הארץ מצפון ועד דרום. מההיסטוריה והשורשים של האוכל היהודי ועד לטרנדים עכשוויים בעולם הקולינריה הישראלי.

מי אנחנו ואיך הכול התחיל

מגזין לזלול הוקם בשנת 2020 על ידי צחי לנקרי, מומחה SEO ותוכן ביום וקונדיטור פרוע וזללן בלילה בכדי לייצר פלטפורמה ובמה חדשותית לכל מה שקורה בעולם האוכל הישראלי בתקופה בה מגפת הקורונה הכתה במלוא העוצמה והשביתה חלקים רבים מן התעשייה.

צחי חוקר את עולמות התוכן וקידום האתרים כבר משנת 2003 וניהל מספר מותגים גדולים בתחומים מגוונים בארץ ובעולם כשכיר ועצמאי.

לפני מספר שנים החליט לקום מכיסא המשרד הממוזג ולהוסיף לעצמו ידע מעשי בדמות לימודי קונדיטוריה רחבים בבית הספר למקצועות הקולינריה דנון.

מה שהחל כפרויקט אישי בימי הקורונה הטרופים הפך עד מהרה למגזין אינטרנטי מוביל עם צוות מורחב של כותבים, עורכים ומעצבים ששותפים לאהבה לסיפורים טובים ולאכול טעים.

איזה סיפורים תמצאו במגזין

הקמנו את מגזין האוכל שלנו כי אנחנו פשוט אוהבים, ובכן, לאכול (ולפעמים גם לזלול)

בכדי לחגוג את האהבה הזו החלטנו לאסוף את כל מה שמעניין בעולם האוכל אל מגזין אחד מעורר תאבון במיוחד, שלא נצטרך לחפש יותר מדי כשהבטן מקרקרת.

במגזין לזלול תוכלו להתעדכן בכל המסעדות, הברים, בתי הקפה והקונדיטוריות החדשות שנפתחו בכל רחבי הארץ מצפון ועד דרום.

תקראו על תפריטים עונתיים של כל המקומות שכולנו אוהבים, על ספיישלים חגיגיים, הטבות ומבצעים ועל כל מה שהכי טעים לאכול בחגים.

במדור חדשות האוכל נעדכן במבחר סיפורים מסביב לעולם, מתכונים ויראליים שחייבים לנסות מהרשתות החברתיות, טיפים לבישול ואפייה נכונה, מדריכים לתזונה בריאה, חדשנות ועתידנות בעולם הקולינריה, כלכלה ועסקים, בריאות והסיפורים המרתקים של השפים, האופים, הקונדיטורים וכל מי שחי, נושם וזולל קולינריה.

במדור הצרכנות שלנו נעדכן ונסקור את כל מה שחדש על המדף ברשתות השיווק הגדולות והקטנות. נזלול חטיפים מתוקים ומלוחים, שוקולדים וממתקים, שלגונים וגלידות, ממרחים ורטבים, משקאות קלים, אלכוהול, קפה, תה ונחזור לספר מה מהם גם אתם חייבים לטעום.

מלבד כל אלו תמצאו במגזין מגוון גדול של מדריכים וטיפים במטבח לבשלנים מתחילים ומתקדמים עם כל שיטות הבישול והאפייה, אחסון נכון של חומרי גלם, טרנדים ויראליים שחייבים לנסות ועוד הפתעות שיהפכו אתכם למאסטרים במטבח הביתי.

איפה אנחנו נמצאים

קשה להתכחש לכך שתל אביב היא הבירה הקולינרית של ישראל עם ריכוז בלתי נתפס של אוכל רחוב, מסעדות ביתיות, רשתות מזון, בתי קפה, ברים ומסעדות שף מובילות.

העובדה כי חברי המערכת מתגוררים בתל אביב והסביבה לא עוצרת אותם כמובן מלסקר ולבקר את כל מה שטעים וטוב בארץ הזו וכמה שיותר. מהגליל וחיפה לירושלים ולנגב, במגזין לזלול יש מקום לכולם.

איך מדברים איתנו

נשמח לשמוע כל שאלה, הערה, הצעה או פידבק מהקוראים שלנו ולקבל הצעות לשיתופי פעולה טעימים.

הרגישו יותר מחופשיים ליצור דרך המייל שלנו או דרך הרשתות החברתיות שם תוכלו לעקוב אחרינו ולקבל את כל העדכונים, החדשות והאירועים החמים בזמן אמת.

תודה שביקרתם במגזין האוכל לזלול, מקווים שתיהנו מהתוכן שלנו בדיוק כמו שאנחנו נהנים ליצור אותנו. זלילה נעימה!