אם גם אתם אכלתם באחת ממסעדות רשת צ'יפוטלה בטיולים בחו"ל ומתגעגעים לטעמים, כעת יש לכם הזדמנות לייצר לפחות את חלקם במטבח הביתי עם המתכון הרשמי לממרח הגוואקמולה של הרשת. רשת צ'יפוטלה מקסיקן גריל היא אחת מרשתות המזון המהיר הפופולריות בארה"ב. היא מתמקדת כאמור באוכל מקסיקני על סוגיו. הרשת מחזיקה סניפים במדינות רבות אחרות בעולם, בין השאר בבריטניה, קנדה, גרמניה וצרפת ועם סך הכל יותר מ-2,000 סניפים ברחבי העולם.
כעת, השף הראשי של צ'יפוטלה, צ'אד ברוז', החליט לפרסם את המתכון של הרשת לממרח הגוואקמולה שלהם (סלט אבוקדו מקסיקני) בשידור חי בעמוד האינסטגרם של צ'יפוטלה.
רשימת המרכיבים פשוטה וכל מה שתצטרכו בכדי להכין מטבל כמו בצ'יפוטלה זה אבוקדו טרי , ליים, כוסברה, בצל אדום, חליפיניו ומלח.
זו אינה הפעם הראשונה שהרשת מפרסמת את המתכון שלה לגוואקמולה. המתכון פורסם כבר בשנת 2015 ונראה שהוא לא השתנה כלל. עם זאת, זו הפעם הראשונה שהשף עצמו משתף בווידאו את הליך הכנת הגוואקמולה ומבטיח תוצאות מדויקות יותר לכולנו.
בנוסף, שיתף השף גם מתכונים משודרגים לגוואקמולה עם תוספות שונות ורמת חריפות שונה.