פסטיבל עמים וטעמים 2023 אשדוד
קרדיט תמונה – לירון מולדובן
שיתוף

תוכן עניינים

לאחר ההצלחה יוצאת הדופן של יריד האוכל בשנה שעברה, פסטיבל עמים וטעמים באשדוד חוזר בפעם השביעית גדול יותר, מגוון יותר וטעים יותר עם עשרות דוכנים של מסעדות, בתי קפה, ברים וקונדיטוריות מובחרות מרחבי העיר.

פסטיבל עמים וטעמים 2023 ביוזמת תיירות אשדוד והיועץ הקולינרי דוד קישקה יחגוג גם השנה את פסיפס העדות העשיר והמטבחים המגוונים שיש לאשדוד להציע עם שפע של מנות ייחודיות ב-15 ש"ח בלבד. את כל האוכל ילוו הופעות מוזיקליות חיות, להקות מוזיקה ומחול אתניות ומוזיקה מכל העולם.

היריד יתקיים בימים רביעי וחמישי (31.5-1.6) בפארק גן אלישבע באשדוד בין השעות 18:30-23:00 (הכניסה חופשית).

עמים וטעמים 2023 – מה יש לזלול?

הדוכנים בפסטיבל עמים וטעמים אשדוד יציעו מבחר מטעמים שמייצגים את 99 העדות שהתקבצו בעיר לאורך השנים בקהילות השונות.

בין המנות בפסטיבל תמצאו תבשיל דגים וחומוס אנדלוסי של מסעדת פסקדו; כרובית מצופה של קירה; פולנטה כמהין של מסעדת ברבריני; קבבוני דג של ז'נו בעיר; סמוסה ובטטה ווארה של מסעדת נמסטה; דים סאם וסלט שורשים אסייתי של מסעדת טורו סושי ופלוב; גוג'גוזה בוכרי של מסעדת ראיחונה ופלאפל של צנעני.

זה עוד לא הכל – עוד תמצאו בפסטיבל דוכן של ז'קוב דגים עם פיש אנד צ'יפס בקונוס; כדור חציל אפויים של תטעם תבין; אמפנדס טבעוני של אמפנדו; רביולי בטטה וניוקי שמנת-פסטו של קאסה דל פפה; ריזוטו פטריות של מסעדת טירמיסו; קציצות דגים וקוסקוס של הסנדוויץ' של מוריס ושווארמה בפיתה של בוטרא.

ז'נו דגים בפסטיבל האוכל עמים וטעמים 2023 באשדוד
ז'נו דגים בפסטיבל האוכל עמים וטעמים 2023 באשדוד | צילום: פוניה

עוד רעבים? בדוכן של סושי M תמצאו אגרול ירקות וגיוזה עוף; אצל בראשית תמצאו קובה סלק ודלעת; במפגש חברים יציעו קבב בוכרי; פיצה בלה תציע פיצה מהטאבון; ג'יג'י תציע נאגטס וצ'יפס וגט שניצל יציעו שניצל במגוון טעמים.

בנאפוליטן תמצאו פוקצ'ה נפוליטינית; הירושלמי יציע מעורב ירושלמי ובוטיק השף יציע קרואסון עגל מפורק; פיתה בסטה יגיעו עם בוריק ביצה קלאסי; יגאל דגים יציע עראייס וסיגרים; עד הפה יגיעו עם ארנצ'יני; צחי השף עם פריקסה אותנטי והבוכרי יציע סמסה, באחש וסירקניז.

פשינזון יגיעו עם כריך בשר; סנסט עם סנדוויץ' סלופי ג'ו; הולנד צ'יפס עם פיש אנד צ'יפס; לולה עם ברוסקטה מוצרלה ואנשובי; סמוקאיט עם בריסקט מעושן; פאזל עם טאקו פרגיות; רוטשילד עם סיגר לאבנה והסולטן עם פלאפל.

בקינוחים תמצאו פונצ'יקי של מסעדת קאייפויה; אקלר בטעמים של I LOVE EAT; צ'ורוס של מר צ'וריוס; קרם ברולה של גנאש ומילפיי קרם פטיסייר של דניאלה בוטיק.

גולת הכותרת של הפסטיבל השנה כאמור היא הצטרפותה של מסעדת פסקדו המוערכת שקטפה את המקום ה-25 בתחרות 50 המסעדות הטובות במזרח התיכון. כשלצידה ישתתפו עשרות מסעדות מוערכות מרחבי העיר.

עמים וטעמים 2023 אשדוד – המסעדות המשתתפות:

פסקדו
קירה
עלמא
בראשית
בלה
פיתה בסטה
נאפוליטן
לולה
קאייפויה
סמוקאיט
רוטשילד
מפגש חברים
ברבריני
מר צ'וריוס
גנאש
ראיחונה
מטילדה
עד הפה
הסולטן
צחי השף
הבוכרי
טירמיסו
הסנדוויץ' של מוריס
קאסה דל פפה
טורו סושי
נמסטה
פורטו
סושי M
גט שניצל
מורדושה
I LOVE EAT
בוטרא
זה
הולנד צ'יפס
סנסט
פאזל
בוטיק השף
יגאל דגים
פישנזון
ז'נו בעיר
ג'יג'י
הירושלמי
פלאפל צנעני
דניאלה בוטיק

פסטיבל עמים וטעמים 2023 אשדוד | פארק גן אלישבע, אשדוד | רביעי-חמישי 31.5-1.6 | 18:30-23:00 | כניסה חופשית | 15 ש"ח למנה | פרטים נוספים באתר תיירות אשדוד

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס