ג'הג'ה מציגה: פיצות חדשות לקיץ וארוחת בוקר של אופים

מסעדת ג'הג'ה מראשון לציון משיקה פיצות חדשות ומסקרנות של האופה גלעד סלומון לצד ארוחת בוקר של אופים עם שלל בצקים, ביצים, גבינות וירקות.
עדכונים טעימים למייל!

אמנם הטמפרטורות בחוץ נוסקות והחום של יולי-אוגוסט מתחיל להכות ללא רחמים, אבל זה לא מה שיעצור אותנו מלפנטז על פיצה חמה ומושחתת בכל הזדמנות. למזלנו מסעדת ג'הג'ה האהובה מראשון לציון נחלצת לעזרה.

ג'הג'ה משיקה בימים אלו תפריט חדש הכולל שלל פיצות חדשות וארוחת בוקר של אופים בניצוחו של גלעד סלומון, מי שהחל דרכו כאופה בלחמא ובילה את 20 השנים האחרונות בלמידה לעומק של שלל קמחים ובצקים ושיטות אפייה מסורתיות עם מגוון השתלמויות בארץ ובעולם.

מסעדת ג'הג'ה משיקה ארוחת בוקר ופיצות חדשות
מסעדת ג'הג'ה משיקה ארוחת בוקר ופיצות חדשות | צילום: ספיר קוסה

את הרומן שלו עם פיצה על כל גווניה החל גלעד עם ערבי פיצות שערך לחברים מדי יום חמישי שם פיתח את הבצק הייחודי. לאור ההצלחה הבטיח לו ולחברים כי בעתיד יפתח פיצה בר וכך עשה בשנת 2020 כשפתח את שערי JAJA עם בן דודו ברק בירנבאום.

בצק הפיצה של גלעד זכה במגוון תחרויות פיציולו בארץ ובעולם וקצר שבחים רבים בשל מרקמו הייחודי. הבצק עשוי מביגה שמעניקה לבצק את הקראנצ'יות הממכרת ורשת הגלוטן המפותחת בשילוב מחמצת בת 17 שנים שמוסיפה ארומה וטעמים.

הבצק של של הפיצה של ג'הג'ה תופח במשך 24 שעות ומתיישן 48 שעות נוספות ולאחר מכן נאפית הפיצה בתנור אבן איטלקי של חברת Polin, יצרנית תנורי הפיצות מהטובות בעולם.

עוד טעימה: דומינוס משיקה סדרת פיצות של נירה ורותי רוסו

פיצות חדשות בג'הג'ה

בכדי לחגוג את ימי הקיץ החמים משיקים בג'הג'ה מבחר פיצות חדשות בתפריט הערב ולראשונה גם ארוחת בוקר של אופים למשכימי קום. את ההשראה לפיצות החדשות לקח גלעד מהשראות מוערכות בתחום כמו כריס ביאנקו ופרנקו פפה והן משלבות מבחר חומרי גלם איכותיים ותוספות יצירתיות בטעמים ישראלים.

בין הפיצות החדשות תמצאו פיצה שיפקה עם פטרוזיליה, פלפל שיפקה, שום, קרם פרש, בצל סגול, קונפי שום וצזיקי; מרגריטה ארטישוק ירושלמי עם ברוקולי ובצל סגול; פיצה תרד עם בצל מעושן, קרם תרד ומוצרלה פרסקה; פיצה חציל בלאדי עם 4 גבינות, שרי צלויות, ארוגולה, פרמזן, שמן זית וביצת חופש (65-68 ש"ח).

פיצות חדשות בתפריט הערב של ג'הג'ה
פיצות חדשות בתפריט הערב של ג'הג'ה | צילום: ספיר קוסה

הפיצות החדשות מצטרפות לפיצות הקבועות והמוכרות של ג'הג'ה כמו פיצה דם עם חמאת עגבניות, קרם פרש, מוצרלה וכמהין; פיצה אננס וקממבר עם פלפל חריף, גרמולטה, פרמזן ושומשום שחור ופיצה תפוח אדמה מדורה עם לימון, 3 גבינות וריקוטה, פרמזן, עירית וביצת חופש (65-71 ש"ח).

הפיצות של ג'הג'ה מוגשות לצד תפריט עשיר של מנות ראשונות, סלטים ושלל פסטות המפגישות בין המטבח האיטלקי לישראלי.

ארוחת בוקר של אופים

מלבד הפיצות בחדשות משיקים במסעדה בימים אלה ארוחת בוקר ייחודית עם שלל מאפים ומנות בצק מפנקות בכדי שתוכלו להרגיש גם אתם אופים לכמה שעות.

בין השאר תמצאו מבחר קיאק – מאפה ארוך במבחר מילויים נדיבים ועשירים. תאכלו לזלול קיאק תרד עם בולגרית ומנצ'גו; קיאק ים תיכוני עם מוצרלה, בולגרית, קלמטה, זעתר ופרמזן וקיאק ג'הג'ה עם מנצ'גו, קרם חציל, חציל שרוף, ריקוטה וכמהין (54-61 ש"ח).

עוד מציעים במסגרת ארוחת הבוקר החדש ברוסקטת קפרזה מלחם מחמצת, רוטב חרדל, מוצרלה פרסקה, עגבניות ובזיליקום; בריוש סלמון מעושן צרוב עם גבינת שמנת, עירית וביצת עין ואת המאנורי – מאפה עגול עם גבינת מאנורי, עשבי תיבול, בזיליקום, שום, שמן זית, צ'ילי חריף ודבש (44-56 ש"ח).

ארוחת בוקר של אופים במסעדת ג'הג'ה
ארוחת בוקר של אופים במסעדת ג'הג'ה | צילום: ספיר קוסה

תוכלו לבחור גם בשקשוקה ירוקה עם בצל מעושן, תרד, ברוקולי, שום, שמנת, פרמזן ופוקאצ'ה של גלעד (69 ש"ח) לצד ארוחת בוקר קלאסית עם 2 ביצים לבחירה, סלט ירקות גס, פלטת מטבלים (בולגרית, חציל מטוגן, לאבנה, גבינת שמנת, סלט טונה, מטבוחה, ריבה וחמאה), פוקאצ'ה ושתייה חמה/קרה (75/125 ש"ח).

כל מנה בתפריט הבוקר מגיעה עם סלטון. תפריט הבוקר של ג'הג'ה מוגש מדי יום בין השעות 10:00-13:00 ובשישי בין 9:00-13:00

ג'הג'ה | רוטשילד 86, ראשון לציון | ראשון-רביעי ושבת 10:00-01:30 | חמישי 10:00-03:00 | שישי 09:00-03:00 | פרטים והזמנות בטלפון 077-9386330

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

ניקיון אבן שמוט לפיצה

חשוב לדעת: איך לנקות אבן שמוט לפיצה בדרך הנכונה

מדריכים וטיפים
בראנץ' פתיחת שולחן בלאונג' דה פקטו

5 בראנצ'ים חדשים באווירה לוהטת לקיץ 2024

חדשות האוכל
פופ אפ קרואסון שטוח בקניון TLV

קרואסון שטוח, אגז בנדיקט ואביב בגליל המערבי: אירועי האוכל של השבוע

אירועים ופסטיבלים
פיצה מק אנד צ'יז של פיצה האט

פיצה האט מציגה: פיצה מק אנד צ'יז של NUNUNU

חדשות האוכל

טרי מהתנור

תפריט קינוחים אמנותי במסעדת פאסטל

לזלול אמנות: מסעדת פאסטל משיקה תפריט קינוחים יצירתי במיוחד

חדשות האוכל
מסעדת פאסטל המוערכת משיקה שיתוף פעולה חדש עם מוזיאון תל אביב בדמות תפריט קינוחים יצירתי במיוחד. זה מה שתוכלו לזלול >>
מטבח מעבר: לבשל בבית - תערוכה בגלריית אסיף

עוגיות בבוקר, חביתה בערב: המטבח שלפני ה-7.10 בתערוכה חדשה

חדשות האוכל
אסיף, מרכז תרבות האוכל בישראל, משיק לקראת יום השנה ל-7.10 תערוכה חדשה בשם "מטבח מעבר: לבשל בית", המוקדשת לגעגוע למטבח הביתי של מפוני המלחמה >>

מדריכים שאהבתם

המדריך לבשלן: איך לבחור סכין שף איכותית למטבח

מדריכים וטיפים

רגע לפני הנפנופים: איך לנקות מנגל פחמים

מדריכים וטיפים

מה לזלול?