ממודיעין לעיר הגדולה: פיצה איקס כובשת את תל אביב ולא מתכוונת לעצור

לאחר שכבשה בסערה את בלייני העיר תל אביב, פיצה איקס ממודיעין מתרחבת עם סניף בנחלת בנימין ושדרוג לסניף דיזנגוף עם שלל מנות חדשות ומסעירות.
פיצה איקס תל אביב
פיצה איקס תל אביב | צילום: לירון ממן

מסעדות שמגיעות מהפריפריה לתל אביב והופכות להצלחה מסחררת הן לא סיפור נפוץ במיוחד, אך במקרה של פיצה איקס ממודיעין, נראה שסיפור הסינדרלה התגשם בן רגע והמקום הפך למוקד עלייה לבליינים בשעות הקטנות של הלילה.

חצי בשנה בלבד לאחר שעומר וצ'לסי סימון פתחו את הסניף הראשון ברחוב דיזנגוף בתל אביב, הזוג עומל על לא פחות מ-2 פרויקטים במסגרת המותג – פיצה איקס סניף נחלת בנימין שמוקדש אך ורק לפיצה וסניף דיזנגוף שזוכה לשדרוג עם תפריט קונספט חדש ומנות ייחודיות ומפתות.

את פיצה אקס הקים עומר סימון, שחקן כדור יד בליגת העל במקור, אי שם בתקופת הקורונה. הוא החל כמו רבים להתעמק באפייה, חקר ולמד כל מה שאפשר על בצק פיצה והשמועה על יצירותיו, כולל התוספות הלא שגרתיות הכו גלים ברחבי מודיעין.

עם הביקוש גייס עומר את אשתו צ'לסי לפרויקט והשניים פתחו את הסניף הראשון של פיצה איקס במרכז השכונתי במודיעין. פיצה איקס הפכה במהרה לשם דבר בזכות הבצק שעובר התפחה במשך 96 שעות, התוספות שוברות השגרה ואווירה המחתרתית הכללית.

פיצה X נחלת בנימין
פיצה X נחלת בנימין | צילום: לירון ממן

פיצה איקס נחלת בנימין

בסניף נחלת בנימין של פיצה איקס מגישים רק פיצה, אבל איזו פיצה. מדובר בפיצה נפוליטנית עם רוטב פיצה עבודת יד מעגבניות סן מרזנו של יצרן בוטיק איטלקי, מוצרלה איכותית ממחלבה מקומית ושלל תוספות מקוריות ומפתיעות.

באגף הפיצות על בסיס רוטב עגבניות תמצאו למשל את ארבעת המופלאים עם מוצרלה, בולגרית, גורגונזולה ופרמזן; בוראטטי עם מוצרלה פרסקה, עגבניות שרי, בלסמי מצומצם ועלי בזיליקום.

חובבי הבשר יוכלו לזלול גם פיצת "חרבות" עם כתף בקר, פפרוני, מוצרלה ושום קונפי; "חזירים ועיזים" עם ריבת בייקון, מוצרלה, בייקון, סנט מור ורוקט; פיצת הוואי עם אננס, מוצרלה, חלפיניו ופפרוני או פיצת "איזה בלאגן" עם מוצרלה, פפרוני, ארטישוק א-לה רומאנה, ריבת בצל וחלפיניו

הפיצות של פיצה איקס
הפיצות של פיצה איקס | צילום: דוד מויאל

באגף הפיצות על בסיס שמנת תוכלו לטעום את מסיבת פטריות עם רוטב שמנת כמהין, מוצרלה, פטריות ופרמזן; "לא להתבלבל" עם רוטב שמנת פסטו, מוצרלה, ריבת בצל, סנט מור ואננס; "תירס חם" עם קרם פולנטה, מוצרלה, גורגונזולה, ריבת בצל ושמן כמהין או "החזרזיר המטורלל" עם רוטב שמנת בייקון, פפרוני, בייקון, סנט מור ופרמזן.

וזה עוד לא הכול – התפריט כולל גם פיצות על בסיס רוטב שמנת שום קונפי כמו קרבונרה עם פטריות, כתף בקר, ריבת בצל ומוצרלה; קרייזי בייקון עם מוצרלה, ריבת בייקון ובייקון; זיג זג עם מוצרלה, פטריות, בצל, סנט מור וריבת בצל ועוד עוד. מחירי הפיצות נעים בין 66-86 ש"ח.

פיצה איקס דיזינגוף

סניף דיזנגוף כאמור מתחדש אף הוא עם מנות קונספט ושלל ספיישלים יומיים, הכל כמובן על בסיס הבצק הטרי עבודת יד.

בראשונות תמצאו פרחי כרובית מטוגנים עם רוטב קיסר וגרמולטה; אניילוטי ריקוטה חמאה חומה עם מרווה, קציפת פרמזן וגרידת לימון; ארנצ'יני עם חמאת שרי, פרמזנו רג'יאנו; קממבר אפויה בבצק נאפוליטיני עם רוקט, ריבת בצל, בלסמי מצומצם ופרמזן ועוד ועוד.

באגף הפסטות יציעו במקום פסטת פפרדלה טרייה עם ערמונים, שמנת שום קונפי, פטריות ופרמזן; אלי אוליו עם שמן זית, פסטו, ארטישוק א-לה רומאנה, עגבניות שרי ופרמזן; פסטה X עם שמנת שום קונפי, פטריות, ארטישוק, ריבת בצל ופרמזן; פסטה שמנת פסטו עם עגבניות שרי ובולגרית ועוד ועוד (54-64 ש"ח).

בצקממבר של פיצה איקס
בצקממבר של פיצה איקס | צילום: דוד מויאל

בפיצות תמצאו יציאות כמו הוט האני עם רוטב סן מרזנו, צ'ילי, סטראצ'טלה ודבש צ'ילי; פיצת הפרי האסור עם רוטב שמנת שום קונפי, מוצרלה, פרי עונתי מקורמל, מרווה, דבש צ'ילי וגורגונזולה; פיצה שחורה עם סנט מור, ריבת עגבניות שרי, ארטישוק א-לה רומנה ועד ועוד.

בקינוחים יציעו במקום נוצ'ולה קלאסית – קלצונה במילוי נוטלה ומסקרפונה או במילוי נוטלה ובננות מקורמלות וקרמל מלוח לצד נוצ'ולה במילוי שוקולד לבן וקרם תות, במילוי קרם קינדר בואנו, שוקולד לבן וקרמל מלוח, במילוי קרם פיסטוק ושוקולד לבן וגם הר סופגניות אוראו במילוי קרם אוראו, קרמל מלוח, שוקולד לבן ונוטלה (38-69 ש"ח).

את כל אלו ילוו מגוון בירות מהחבית, יינות וקוקטיילים מרעננים כמו פנינה קולדה עם קוקוס, אננס ורום; גברת קופיפי עם למון גראס, דבש, ג'ינג'ר ורום; טרופיקנה עם אסאי, אוכמניות, מנגו, לבנדר וג'ין או אפרקסת עם אפרסק, פרחי סמבוק, תפוז וויסקי.

בכל יום ראשון יתקיים בסניף דיזינגוף ערב אכול כפי יכולתך בין השעות 20:30-23:00, משלמים 89 ₪ ואוכלים כמה שרוצים, פיצות, פסטות, ראשונות וקינוחים

פיצה איקס | נחלת בנימין 52, תל אביב | שני-רביעי 10:00-02:00 | חמישי-שבת 10:00-05:00 | דיזינגוף 70, תל אביב | 03-6218574 | עמק החולה 76, מודיעין 08-8601880 | ראשון-חמישי, שבת 12:00-02:00| שישי 12:00-04:00

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
קראנץ' פיסטוק - עכשיו גם בדומינוס פיצה
מחפשים קראנץ' פיסטוק? לדומינוס פיצה יש חדשות בשבילכם
חדשות האוכל
בראנץ' פיצה מוצ'ה
פיצה מוצ'ה מציגה: בראנץ' על טהרת הפיצה
חדשות האוכל
פיצה קורנפלקס של פאפא ג'ונס
פיצה עם קורנפלקס? הקולקציה הקראנצ'ית של פאפא ג'ונס לקיץ
חדשות האוכל
מסעדת בלקנה - חמארה בלקנית בפרדס חנה
חגיגה בבלקן: מסעדת בלקנה נפתחה בפרדס חנה
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
המבורגר עם גבינה ולחמניית שום שחור
הולשטיין בורגר: לנצח את התחרות באבן גבירול, בלי להרים את הקול
חדשות האוכל
הסניף המקורי בשוק הכרמל נסגר. עכשיו הולשטיין בורגר נלחמים באזור רווי קציצות עם סוד אחד: בשר איכותי מהקצב. האם זה מספיק? יצאנו לזלול >>
נוטלה צמחית ללא חלב ופרוסת לחם עם נוטלה על השיש במטבח
עף על המדף: נוטלה בלי חלב, דג בלי דגים ועוגיות מזרחיות בחצי מחיר
חדש על המדף
מה חשבנו על הנוטלה החדשה? וגם - הדג של טבעול, העוגיות המזרחיות של אחוה, השטוחים של אסם ופיתה חלבון של אנג'ל. כל מה שחדש וטעים על המדף >>> >>
רוזלך קרם מרשמלו, שוקולד מריר, פירורי בייגל מלוח ופתיבר, רוטב שוקולד מריר ומיני מרשמלו חרוך
חג הרוזלך 2025: סמורס, סינבון או סיריאל מילק? יש לנו מנצח ברור
חדשות האוכל
רשת לנדוור משיקה 3 רוזלך חדשים לזמן מוגבל: סמורס, סינבון וסיריאל מילק. זללנו את כולם. אחד הוא גאונות, אחד הוא פספוס, ואחד... ובכן, תקראו >>> >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
במקרר או במזווה: איך צריך לאחסן רוטב סויה?
טיפים למטבח
קילוף ג'ינג'ר כמו מקצוענים: 3 שיטות שחייבים להכיר
טיפים למטבח
הסודות נחשפים: איך להכין בצל מקורמל כמו השפים
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל