לזלול - מגזין אוכל ישראלי

מתוק פחד: קונדיטוריית פייסטרי בוקס חוגגת את האלווין

פייסטרי בוקס (The Pastry Box), הקונדיטוריה הצרפתית-יפנית המדוברת מת"א מציעה לקראת ליל כל הקדושים 2022 מבחר קינוחים קלאסיים בעיצובים מצמררים
ספיישל האלווין 2022(ליל כל הקדושים) בפייסטרי בוקס
ספיישל האלווין 2022(ליל כל הקדושים) בפייסטרי בוקס | צילום: יח"צ
שיתוף

פייסטרי בוקס (The Pastry Box) הקונדיטוריה הכי מסקרנת בתל אביב המשלבת בין הטכניקות של יפן לקלאסיקות של הפטיסרי הצרפתי מתכוננת לחגיגות ליל כל הקדושים (האלווין) שיחל בסוף החודש.

היינץ מציגה – מיונז שחור לליל כל הקדושים

רגע לאחר חגי תשרי והחזרה לשגרה מציגים בפטיסרי של הקונדיטורית נורית ציטיאת את קולקציית האלווין לכבוד החג שיחול בסוף חודש אוקטובר.

קולקציית האלווין של פייסטרי בוקס – מה בתפריט?

בקולקציית ליל כל הקדושים של The Pastry Box תמצאו את כל המתוקים הקבועים של המקום בגרסאות מחופשות ומפחידות באווירת ממתק או תעלול. ממקרונים עם עיניים וקאפקייקס מפלצות ועד לפרלינים עם מראה מעושן.

במסגרת הקולקציה יציעו בפייסטרי בוקס מגוון מארזי ליל כל הקדושים בגדלים משתנים. תוכלו למשל לרכוש מארז 15 קאפקייקס Halloween Monsters (210 ש"ח), פרלין מעושן Onyx Halloween עם 9 פרלינים במילוי קרמל, קראנץ' קוקוס-שקדים וגנאש מעושן (108 ש"ח) וטארטלט ביס Ghosts Big Box עם 25 יח' של טארטלט ביס בטעם וניל ופצפוצי שוקולד (245 ש"ח).

מארזי ליל כל הקדושים של The Pastry Box
מארזי ליל כל הקדושים של The Pastry Box | צילום: יח"צ

עוד תמצאו בתפריט הספיישל המצמרר עוגיות חמאה R.I.P עם 18 עוגיות חמאה טבולות בשוקולד (144 ש"ח), רולדה Pumpkin Spice מתובלנת בציפורן, אגוז מוסקט, ג'ינגר וקינמון עם קרם שנטי וניל-דלעת (90 ש"ח), מקרונים Halloween Big Box עם 20 מקרונים בצורת רוח רפאים בטעם שוקולד ועיניים בטעם פטל (180 ש"ח) ורייס קריספיס Mummy Big Box עם 20 יחידות של אורז תפוח ומרשמלו בציפוי שוקולד לבן וחלב בצורת מומיה (260 ש"ח).

קינוחי האלווין מפחידים של פייסטרי בוקס
קינוחי האלווין מפחידים של פייסטרי בוקס | צילום: יח"צ

מארזים נוספים שיימכרו במסגרת תפריט הספיישל: פחזניות מכשפה Big Box עם 20 פחזניות מכשפות במילוי מאצ'ה בציפוי שוקולד (380 ש"ח), אקלר R.I.P Big Box עם 15 יחידות של אקלר מצמרר (275 ש"ח) ומלון פאן Pumpkin Big Box עם 16 לחמניות בציפוי בצק פריך מסוכר בצורת דלעת (280 ש"ח).

לחובבי המלוח יציעו בפייסטרי מארז לחמניות אבנים בוערות המכיל 16 לחמניות גמבה במילוי גבינת גאודה כמהין ובציפוי אבקת פחם (240 ש"ח).

בנוסף מציעה הקולקציה מארזים מפחידים גדולים יותר שמתאימים לאירועים ולהאפי האוור וגם ליחידים שרוצים להתפנק ולפנק במיוחד כמו Happy Hour Halloween Box עם 12 עוגיות קבר חמאה, 10 עכבישי שוקולד ולרונה, מארז גולגולות, 12 רייס קריספיס מומיה, 10 מקרונים בטעמי שוקולד ופטל ו-6 דונאטס וניל ושוקולד, Trick Or Treat Box הכולל 3 מומיות רייס קריספיס, 2 פחזניות-מכשפות, מארז גולגולות, 3 עכבישים שוקולד ולרונה, רולדת פאמפקין ספייס, 3 דונאטס, 2 מלון פאן דלעת ומארז מקרונים האלווין ועוד (120-550 ש"ח בהתאם לגודל).

תפריט הספיישל להאלווין יהיה זמין בחנות עצמה בימים חמישי עד שני ה-27-31 באוקטובר, ניתן להזמין מראש מהקולקציה כבר כעת באתר הקונדיטוריה ולשריין את המארזים לתאריכים הנ"ל.

The Pastry Box של הקונדיטורית נורית ציטיאת נפתח באפריל האחרון במתחם יד חרוצים בתל אביב. המקום הפך מיד לאחד השמות החמים בעיר עם מבחר של קלאסיקות פטיסרי מצרפת עם אסתטיקה ומנעד טעמים מיפן, בה גדלה ציטיאת.

לאחר שחזרה לארץ ולמדה קונדיטוריה בבית הספר לקולינריה דנון בנמל תל אביב פנתה דווקא לעסוק להוראה וכעת החליטה לחזור לתחום לאחר שהשתתפה בראליטי הקינוח המושלם של קשת והגיעה למקום השני.

בפייסטרי בוקס מציעה ציטיאת מבחר קופסאות מעוצבות עם שלל קינוחים ומאפים מלוחים המשלבים חומרי גלם יפנים כמו שומשום שחור, יוזו, אצות, מאצ'ה ועוד הפתעות.

ספיישל האלוווין – The Pastry Box | ריבל 7, מתחם יד חרוצים, תל אביב | מידע נוסף בטלפון 054-8008789 | הזמנות מראש באתר

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

שעת התה של אלון שבו ומלון ג'אפה - שעה יפה

"שעה יפה": אלון שבו ומלון ג'אפה במחווה לשעת התה

חדשות האוכל
חודש אמריקה במסעדת מרינדו לכבוד ה-4 ביולי

1.5 ק"ג בשר: מסעדת מרינדו חוגגת חודש אמריקה מוגזם

אירועים ופסטיבלים
מה שמים בצלחת פסח

אביב הגיע: מה שמים בצלחת פסח של ליל הסדר

מדריכים וטיפים
קולקציית העוגות של ביסקוטי לפסח 2023

אביב הגיע: קולקציית העוגות של ביסקוטי לפסח 2023

חדשות האוכל
ט"ו באב 2022 במסעדת דלאל

אהבה קולינרית: ט"ו באב 2022 במסעדות ובברים

חדשות האוכל
חנוכה 2022: קולקציית הסופגניות של ביסקוטי "ויוה לה רבולושיין"

או לה לה: טעמנו את הסופגניות של ביסקוטי לחנוכה 2022

חדשות האוכל
ארוחות מוכנות לפסח 2024 - הבשר של מרינדו

אוכל מוכן לפסח 2024: ארוחות ופינוקים לארוחת ליל הסדר

חדשות האוכל
כמה קלוריות יש באוזני המן

אחת ולתמיד: כמה קלוריות יש באוזן המן?

מדריכים וטיפים
ולנטיין 2023 בקונדיטוריות במאפיות ובגלידריות

איזה מתוקים: ולנטיין 2023 בקונדיטוריות ובמאפיות

חדשות האוכל
איך לאחסן רימון בדרך הנכונה

איך לאחסן רימונים בדרך הנכונה – המדריך לשנה החדשה

מדריכים וטיפים
מה לאכול בארוחה מפסקת של יום כיפור

ארוחה מפסקת: מה לאכול לפני יום כיפור?

מדריכים וטיפים
ספר חדש ופופ אפ קונדיטוריה של תלמידי דנון

בואו לזלול: דנון משיקים ספר אפייה עם פופ אפ מתוק ומושחת במיוחד

חדשות האוכל