שעת התה של אלון שבו ומלון ג'אפה - שעה יפה
קרדיט תמונה – דן פרץ

"שעה יפה": אלון שבו ומלון ג'אפה במחווה לשעת התה

שעת התה הקלאסית של אירופה מגיעה בגדול לתל אביב עם סדרת ארוחות ספיישל מתקתקות תחת ניצוחו של שף קונדיטור אלון שבו ובשיתוף מלון ג'אפה ביפו
שיתוף

תוכן עניינים

שעה יפה לתה: שף-קונדיטור אלון שבו ומלון ג'אפה (Jaffa) ביפו משיקים שיתוף פעולה עם סדרת ארוחות מנחה ייחודיות במחווה לשעת התה הקלאסית באירופה תחת השם "שעה יפה".

"שעה יפה" - Jaffa Hotel
"שעה יפה" – Jaffa Hotel (צילום: דן פרץ)

ההפקה של "שעה יפה" נמשכה יותר מחצי שנה והגיעה לשיאה לאורך 3 ימים בחודש מאי תפריט ארוחת מנחה עם לא פחות מ-18 סוגים של מאפים מלוחים ומתוקים, כריכים, קינוחים וממתקים שאלון שבו אוהב במיוחד.

עוד טעימה: בראנץ' חדש למסעדת אריא בימי שבת
בר יין באווירה גלילית במלון רות צפת

שעת התה של אלון שבו ומלון ג'אפה

התפריט של שבו מבוסס על קונדיטוריה עכשווית, תבלינים מקומיים וטכניקות ייצור ידניות קלאסיות ומודרניות.

לצד תפריט האוכל יוגש תפריט תה בטעמים שונים שרקחו "פלה דת תה" (Palais des Thés).

מחיר שעת התה עומד על 200 ש"ח לאדם. התפריט קבוע וכולל את כל המנות הבאות:

"שעה יפה" - אלון שבו
"שעה יפה" – אלון שבו (צילום: דן פרץ)

פתיחים

בריוש-הל

מאפה מדופף קווין אמאן נתלש

חמאה, ריבת תותים ומשייה

מאפים מלוחים

ברוסקטות בריוש עם מגוון תוספות

(קרם תירס, כרישה צלויה, ארטישוק ירושלמי, קרם שום, חמאת עגבניות, מוצרלה, זיתים)

בורקס וישיסואז

"שעה יפה" של אלון שבו במלון ג'אפה
"שעה יפה" של אלון שבו במלון ג'אפה (צילום: דן פרץ)

קינוחים

טארטלט פרחים, קונפיטורת ברגמוט, קרם צ׳אי

עוגת שוקולד, שומשום ושמן זית

פטיפור דבש, טימין, לאבנה

צילינדר קרם קינמון, אוכמניות

פרסבורגר פרג ומרציפן

ממתקים

קליסון
עוגיות לבנדר
פחזניות מרציפן

סיום

סוכריות טופי קרמל ותבלינים

פירות טריים

מלון ג'אפה (Jaffa Hotel)
מלון ג'אפה (Jaffa Hotel) (צילום: דן פרץ)

זמן קצר לאחר ההכרזה על האירוע, אזלו הכרטיסים לכל התאריכים ותאריכים נוספים שנפתחו בחודש יוני ויולי התמלאו אף הם עד אפס מקום. באתר של שבו ניתן להירשם לקבלת עדכונים ברגע שתאריכים חדשים ייפתחו.

״פַּלֶה דֶּה תֵה" מותג תה שהוקם בשנת 1987, רוכש את התה שלו ישירות ממגדלים ברחבי העולם ובעיקר באסיה. בפלה דה תה דואגים לבקר במטעי התה באופן קבוע ולבדוק את שיטות הגידול ותנאי ההעסקה של קוטפי התה בכדי שאלו יעמדו בסטנדרטים שהכתיבו, ביניהם התחייבות לשמור על עקרונות סחר הוגן.

ב-2010 נפתח סניף ראשון של פלה דה תה בישראל שהתמקם ברחוב דיזנגוף בתל אביב. בחנות מוצע מבחר גדול של תה מכל הסוגים וחליטות מגוונות לצד קנקנים, כוסות, כלי הגשה ואביזרים לתה. ב-2015 נפתח הסניף השני בשרונה מרקט בתל אביב בו גם ניתן לרכוש לצד התה מוצרי מזון מובחרים מהעולם

שף קונדיטור אלון שבו הוא כוכב עולה בעולם הקונדיטוריה הישראלית. שבו הוא בוגר בית הספר לקולינריה "בישולים" וניהל בין השאר את הקונדיטוריות של מסעדת "השולחן" ו"חדר האוכל" בתל אביב

בנוסף מעביר שבו בשנים האחרונות מגוון סדנאות קונדיטוריה לקבוצות ומציע קורס קונדיטוריה אונליין למנויים בו הוא משתף מתכונים, טיפים וטכניקות בתחום הקונדיטוריה למתחילים ומתקדמים.

שבו גם מייעץ קולינרית למסעדות ולאחרונה פתח קונדיטוריה על שמו ברחוב צ'לנוב בתל אביב שם הוא מציע מאפים וקינוחים מעשה ידיו.

"שעה יפה" – שעת התה של אלון שבו ומלון ג'אפה
רביעי-שישי – 18-20.5.2022 החל מהשעה 17:00
מלון ג'אפה (The Jaffa Hotel), לואי פסטר 2 יפו

200 ש"ח לסועד

הזמנת מקומות, הצטרפות לרשימת המתנה והרשמה לקבלת עדכונים באתר של שף-קונדיטור אלון שבו.

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס