מוזה בר יין: אוכל גלילי אותנטי ויינות איכותיים בלב צפת

בר יין חדש ומסקרן נפתח במלון רות צפת מקבוצת מלונות דן ומציע מבחר של יינות איכות מיקבים מקומיים ואוכל קליל בטעמים גליליים אותנטיים.
מוזה בר יין במלון רות צפת
מוזה בר יין במלון רות צפת | צילום: דניאל לילה

רק בשבוע שעבר דיווחנו כי השף גולן ישראלי פותח את ארוחות השישי בריזורט דן אכדיה הרצליה לקהל הרחב והנה מגיע עוד חידוש מרשת מלונות דן עם פתיחתו של בר היין "מוזה" במלון רות בצפת.

בר היין החדש ממוקם במבנה עתיק מהמאה ה-13 שעבר שדרוג מודרני בלב קריית האמנים בעיר העתיקה של צפת ומיועד גם לאורחי המלון וגם לאורחים מזדמנים.

עוד טעימה: C/W – בר יין ושוקולד חדש ביפו

במוזה מציעים תפריט יין רחב המלווה 40 שנים של יצירה חקלאית בגליל ובגולן מתמקד ומעניק במה ליקבים מקומיים מהאזור כמו יקב לוריא, הר אודם, דלתא, קראנטי, אבוהב, כרמל, כרם בן זמרה ועוד.

בנוסף יוגש אלכוהול מגוון ואיכותי ממזקקות בוטיק מקומיות כמו וויסקי של מזקקת גולני, אבסינט וג'ין, ורמוט מקומי, בירות בוטיק ישראליות ועוד.

לצד המשקאות מציעים במוזה תפריט אוכל מגוון המותאם ליינוות המוגשים במקום. תפריט האוכל מתבסס על חומרי גלם מקומיים גליליים וטעמים ים תיכוניים מסורתיים.

עוד טעימה: שולחן גלילי – מסעדה ערבית כשרה בטבריה

מוזה בר יין – מה יש לאכול?

בתפריט האוכל של מוזה תמצאו מנות כמו מקל הסולטן ביברס – עלה בצק קריספי מטוגן במילוי גבינות הגליל בתיבול זעתר ובליווי מטבל בנדורה; צלחת גבינות בוטיק מקומיות – פרימיירה, מנצ'גו וקממבר וחציל כנעני בלאדי שרוף עם יוגורט מקומי ביתי בתיבול בשום, נענע ופטרוזיליה.

עוד בתפריט האוכל: מלפוף מרג' עיון – כרוב במילוי אורז מתובל עם רוטב זיתים ואגוזי קשיו וסלט ירקות שורש והצפתית של קדוש עם קולורבי, גזר צבעוני, שורש סלרי ושורש פטרוזיליה צרובים עם עלים ירוקים ותלתלי גבינת קדוש (25-55 ש"ח).

מוזה WINE BAR - מבנה היסטורי עתיק בלב צפת
מוזה WINE BAR – מבנה היסטורי עתיק בלב צפת | צילום: דניאל לילה

לקינוח תוכלו לזלול מבחר מתוקים כמו קטאיף קשטה חם במילוי קרם חלב מתוק ומי ורדים; חלואט אל ג'יבן – בצק סולת עם גבינה עדינה מתקתקה; ליאלי ביירות על בסיס חלב ושמנת מתוקה עם פיסטוקים ואגוזים (25 ש"ח).

מוזה WINE BAR | מלון רות צפת | רחוב ט"ז 1א, מושבת האומנים, צפת | ראשון-שבת, 13:00-23:00 | הזמנות בטלפון 04-6994665 ובאתר

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

סדרת יינות אודם מבית יקב רקנאטי

יקב רקנאטי משיקים את סדרת כרם אודם מאזורי הגידול הגבוהים בישראל

חדשות האוכל
פופ אפ ג'חנון חביבה במסעדת לונל

פופ אפ ג'חנון, שוק קינוחים ועוד אירועים שכדאי לזלול השבוע

אירועים ופסטיבלים
חוק מכירת יינות לאחר השעה 23:00

אושר חוק מכירת יינות בסופרים לאחר השעה 23:00

חדשות האוכל
פסטיבל אגז בנדיקט במלון וולדורף אסטוריה ירושלים

ביצים ביצים: פסטיבל אגז בנדיקט במלון וולדורף אסטוריה

אירועים ופסטיבלים

טרי מהתנור

פיסס (Pieces) של בן אנד ג'ריס

על המדף: מגנום סנדוויץ', בן & ג'ריס, פתי בר קוקיז או פאנטה מהאייטיז

חדש על המדף
עוגיות פתי בר וקרמוגית בטעמים, גלידות מפתיעות של בן אנד ג'ריס ומגנום, פאנטה במהדורת פקמן, משקאות מוגזים של נורדיק מיסט ועוד חדשים על המדף >>
קולקציית העוגות והקינוחים של ביסקוטי לראש השנה 2024

מלכת הדבש: ביסקוטי מציגה קולקציית עוגות וקינוחים מפתה לראש השנה

חדשות האוכל
לא התארגנתם על עוגה לראש השנה? רוצו לבדוק את קולקציית העוגות והקינוחים עתירת הדבש של קונדיטוריית ביסקוטי למרכז שולחן החג >>

מדריכים שאהבתם

כמו מקצוענים: איך להכין ביצת עין מושלמת בכל פעם

מדריכים וטיפים

קריספיות מובטחת: איך לשמור על עוגיות פריכות לשבוע לפחות

מדריכים וטיפים

מה לזלול?