מוזה בר יין: אוכל גלילי אותנטי ויינות איכותיים בלב צפת

בר יין חדש ומסקרן נפתח במלון רות צפת מקבוצת מלונות דן ומציע מבחר של יינות איכות מיקבים מקומיים ואוכל קליל בטעמים גליליים אותנטיים.
מוזה בר יין במלון רות צפת
מוזה בר יין במלון רות צפת | צילום: דניאל לילה

רק בשבוע שעבר דיווחנו כי השף גולן ישראלי פותח את ארוחות השישי בריזורט דן אכדיה הרצליה לקהל הרחב והנה מגיע עוד חידוש מרשת מלונות דן עם פתיחתו של בר היין "מוזה" במלון רות בצפת.

בר היין החדש ממוקם במבנה עתיק מהמאה ה-13 שעבר שדרוג מודרני בלב קריית האמנים בעיר העתיקה של צפת ומיועד גם לאורחי המלון וגם לאורחים מזדמנים.

עוד טעימה: C/W – בר יין ושוקולד חדש ביפו

במוזה מציעים תפריט יין רחב המלווה 40 שנים של יצירה חקלאית בגליל ובגולן מתמקד ומעניק במה ליקבים מקומיים מהאזור כמו יקב לוריא, הר אודם, דלתא, קראנטי, אבוהב, כרמל, כרם בן זמרה ועוד.

בנוסף יוגש אלכוהול מגוון ואיכותי ממזקקות בוטיק מקומיות כמו וויסקי של מזקקת גולני, אבסינט וג'ין, ורמוט מקומי, בירות בוטיק ישראליות ועוד.

לצד המשקאות מציעים במוזה תפריט אוכל מגוון המותאם ליינוות המוגשים במקום. תפריט האוכל מתבסס על חומרי גלם מקומיים גליליים וטעמים ים תיכוניים מסורתיים.

עוד טעימה: שולחן גלילי – מסעדה ערבית כשרה בטבריה

מוזה בר יין – מה יש לאכול?

בתפריט האוכל של מוזה תמצאו מנות כמו מקל הסולטן ביברס – עלה בצק קריספי מטוגן במילוי גבינות הגליל בתיבול זעתר ובליווי מטבל בנדורה; צלחת גבינות בוטיק מקומיות – פרימיירה, מנצ'גו וקממבר וחציל כנעני בלאדי שרוף עם יוגורט מקומי ביתי בתיבול בשום, נענע ופטרוזיליה.

עוד בתפריט האוכל: מלפוף מרג' עיון – כרוב במילוי אורז מתובל עם רוטב זיתים ואגוזי קשיו וסלט ירקות שורש והצפתית של קדוש עם קולורבי, גזר צבעוני, שורש סלרי ושורש פטרוזיליה צרובים עם עלים ירוקים ותלתלי גבינת קדוש (25-55 ש"ח).

מוזה WINE BAR – מבנה היסטורי עתיק בלב צפת | צילום: דניאל לילה

לקינוח תוכלו לזלול מבחר מתוקים כמו קטאיף קשטה חם במילוי קרם חלב מתוק ומי ורדים; חלואט אל ג'יבן – בצק סולת עם גבינה עדינה מתקתקה; ליאלי ביירות על בסיס חלב ושמנת מתוקה עם פיסטוקים ואגוזים (25 ש"ח).

מוזה WINE BAR | מלון רות צפת | רחוב ט"ז 1א, מושבת האומנים, צפת | ראשון-שבת, 13:00-23:00 | הזמנות בטלפון 04-6994665 ובאתר

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
יינות ארטיזנל Creation מבית יקב תבור
מ-45 ועד 370 ש"ח: בקבוקי יין ישראליים שישדרגו לכם את ארוחת החג
חדשות האוכל
בר עם נוף פנורמי במלון קאזה
יוצאים לחופשה בנהריה: מה מתחדש ומתרגש בעיר הצפונית?
חדשות האוכל
ארוחות שישי משפחתיות במלון דן אכדיה הרצליה
ארוחת שישי משפחתית של השף גולן ישראלי בריזורט דן אכדיה
חדשות האוכל
תפריט סוכות 2023 במלון ענבל
סוכות 2023: תפריט החג של מלון ענבל בסוכה המעוצבת במזרח התיכון
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
קולקציית עוגות לראש השנה 2025 של ביסקוטי
על הדבש ועל הטיקטוק: מה מכינים לכם בביסקוטי לראש השנה 2025?
חדשות האוכל
מתלבטים איזו עוגה להביא לראש השנה? טעמנו את קולקציית החג של ביסקוטי ובחרנו את המנצחת. וגם: כל הפרטים על טרנד ההאני באטר טוסט שהגיע לארץ >>
כוסות בירה ויינשטפן
מי צריך את מינכן: פסטיבלי בירה סטייל אוקטוברפסט (וגם וויסקי) בישראל
אירועים קולינריים
מתכננים לחגוג את אוקטוברפסט? פסטיבלי הבירה הלוהטים של סתיו 2025 בישראל: ת"א, חיפה, ב"ש ועוד. כל התאריכים, המחירים והפרטים כאן. מדריך מתעדכן. >>
המבורגר מוגזם - התפריט החדש של בורגר סטיישן
על הגריל: יצאנו לזלול את ההמבורגרים החדשים של בורגר סטיישן
חדשות האוכל
רשת בורגר סטיישן משדרגת את הכשרות ומשיקה תפריט חדש ומושחת. האם המהלך השתלם? יצאנו למסע זלילה וחזרנו עם כל המסקנות >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
טריים לשבועיים: זו הדרך הנכונה לשמור עשבי תיבול במקרר
טיפים למטבח
בים בם בם: איך להכין תירס חם בסיר, בתנור ובמיקרוגל
טיפים למטבח
פריך וזהוב: איך להכין צ'יפס מושלם בנינג'ה גריל
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל