לזלול - מגזין אוכל ישראלי

עמליה בייקרי: פטיסרי חדש הגיע לפנק את הצפון

עמליה בייקרי נפתחה בלב רמת ישי לפני מספר חודשים ומציעה לזללני האזור מבחר של מאפי בוקר מתוקים ומלוחים ושפע פחמימות מפתות ומקוריות
עמליה בייקרי ברמת ישי
עמליה בייקרי ברמת ישי | צילום: נתנאל לוי
שיתוף

רמת ישי מתחדשת עם עמליה בייקרי – קונדיטוריה ומאפייה חדשה ומפתה מבית היוצר של הקונדיטור נתנאל לוי עם שפע של קינוחים, מאפים מתוקים ומלוחים לצד כריכים, סלטים ומנות מתחלפות.

את המקום קרא לוי על שם בתו עמליה לאחר שצבר שנים של ניסיון בתחום המסעדנות ושקד תקופה ארוכה על התלמדות באפייה בתקופת סגרי הקורונה, אז גם נולדה בתו. הבייקרי נפתח להרצה בחודש מאי האחרון ולפני מספר חודשים הושק רשמית.

בעמליה בייקרי אין תפריט קבוע והמאפים משתנים תדירות בהתאם לחומרי הגלם הזמינים בעונה ולמצב הרוח היצירתי של הצוות.

עמליה בייקרי – מה בתפריט?

במקום תמצאו קרואסונים במגוון מילויים כמו קרואסון קרם ריקוטה ופירות; קרואסון לימון ומרנג; שקדים; שוקולד צרפתי; תאנים וריקוטה; אוכמניות וגבינה קרה; פטל בקרם גבינה ותותים ועוד.

בנוסף מתגאים בבייקרי בקולקציית בבקות שמרים עמוסות במבחר מילויים עשירים כמו בבקה פיסטוק, בבקה שוקולד וגם גרסא מקומית ומושחתת לסינבון בניחוח קינמון.

מאפה ריקוטה תאנים של עמליה בייקרי
מאפה ריקוטה תאנים של עמליה בייקרי | צילום: סופגי

עמליה בייקרי מתפקדת גם כבית קפה עם מבחר אופציות מלוחות וכריכי בוקר כמו קרואסון מקושקשת וברי מקורמלת; מאפה מעטפה במילוי גאודה, רוקט, אגסים ובלסמי; כריך פיקורינו וגבינת צאן; פוקאצ'ה עם ביצת עין, תרד, קלמטה, גבינות פטריות ושמן כמהין; פרעצל סלמון מעושן עם שרי צרובות וזוקיני קלוי ועוד.

עוד תמצאו בבייקרי מבחר סלטים, לחמי כוסמין עבודת יד, עוגות פס ועוגות אישיות, פחזניות פטיסייר, מבחר של טארטים, עוגות בחושות ועוגיות לקחת הביתה.

עמליה בייקרי | מעלה הרדוף 32, רמת ישי | כשר | ראשון-שישי, 07:30-15:30 | טלפון 04-7749677

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

שעת התה של אלון שבו ומלון ג'אפה - שעה יפה

"שעה יפה": אלון שבו ומלון ג'אפה במחווה לשעת התה

חדשות האוכל
קולקציית העוגות של ביסקוטי לפסח 2023

אביב הגיע: קולקציית העוגות של ביסקוטי לפסח 2023

חדשות האוכל
חנוכה 2022: קולקציית הסופגניות של ביסקוטי "ויוה לה רבולושיין"

או לה לה: טעמנו את הסופגניות של ביסקוטי לחנוכה 2022

חדשות האוכל
ולנטיין 2023 בקונדיטוריות במאפיות ובגלידריות

איזה מתוקים: ולנטיין 2023 בקונדיטוריות ובמאפיות

חדשות האוכל
ספר חדש ופופ אפ קונדיטוריה של תלמידי דנון

בואו לזלול: דנון משיקים ספר אפייה עם פופ אפ מתוק ומושחת במיוחד

חדשות האוכל
קולקציית עוגות לראש השנה 2023 של ביסקוטי

דבש והפתעות נוספות: זללנו את עוגות ראש השנה של ביסקוטי

חדשות האוכל
פסטיבל הקינוחים של אשדוד - קרם דה לה קרם 2023

דרום מתוק: פסטיבל הקינוחים 'קרם דה לה קרם' חוזר לאשדוד

אירועים ופסטיבלים
רוגלידה - רוגלך במבה וגלידה של ביסקוטי

הלהיט הבא? תכירו את הרוגלידה – רוגלך בטעמים עם גלידה אמריקאית

חדשות האוכל
קולקציית קינוחי בוב ספוג וחברים בוונדרלנד פטיסרי

וונדרלנד פטיסרי משיקים קולקציית קינוחי בוב ספוג וחברים

חדשות האוכל
הסופגניות הכי טובות של חנוכה 2020

חנוכה 2020: הסופגניות הכי טובות בקונדיטוריות

חדשות האוכל
הסופגניות הכי טובות של חנוכה 2021

חנוכה 2021: כל הסופגניות הכי טובות בקונדיטוריות

חדשות האוכל
טארט לאבנה של טרה ז'ולי פטיסרי

טרה ז'ולי פטיסרי: קונדיטוריית בוטיק צרפתית קלאסית בבאר שבע

חדשות האוכל