רמת ישי מתחדשת עם עמליה בייקרי – קונדיטוריה ומאפייה חדשה ומפתה מבית היוצר של הקונדיטור נתנאל לוי עם שפע של קינוחים, מאפים מתוקים ומלוחים לצד כריכים, סלטים ומנות מתחלפות.
את המקום קרא לוי על שם בתו עמליה לאחר שצבר שנים של ניסיון בתחום המסעדנות ושקד תקופה ארוכה על התלמדות באפייה בתקופת סגרי הקורונה, אז גם נולדה בתו. הבייקרי נפתח להרצה בחודש מאי האחרון ולפני מספר חודשים הושק רשמית.
בעמליה בייקרי אין תפריט קבוע והמאפים משתנים תדירות בהתאם לחומרי הגלם הזמינים בעונה ולמצב הרוח היצירתי של הצוות.
עמליה בייקרי – מה בתפריט?
במקום תמצאו קרואסונים במגוון מילויים כמו קרואסון קרם ריקוטה ופירות; קרואסון לימון ומרנג; שקדים; שוקולד צרפתי; תאנים וריקוטה; אוכמניות וגבינה קרה; פטל בקרם גבינה ותותים ועוד.
בנוסף מתגאים בבייקרי בקולקציית בבקות שמרים עמוסות במבחר מילויים עשירים כמו בבקה פיסטוק, בבקה שוקולד וגם גרסא מקומית ומושחתת לסינבון בניחוח קינמון.
עמליה בייקרי מתפקדת גם כבית קפה עם מבחר אופציות מלוחות וכריכי בוקר כמו קרואסון מקושקשת וברי מקורמלת; מאפה מעטפה במילוי גאודה, רוקט, אגסים ובלסמי; כריך פיקורינו וגבינת צאן; פוקאצ'ה עם ביצת עין, תרד, קלמטה, גבינות פטריות ושמן כמהין; פרעצל סלמון מעושן עם שרי צרובות וזוקיני קלוי ועוד.
עוד תמצאו בבייקרי מבחר סלטים, לחמי כוסמין עבודת יד, עוגות פס ועוגות אישיות, פחזניות פטיסייר, מבחר של טארטים, עוגות בחושות ועוגיות לקחת הביתה.
עמליה בייקרי | מעלה הרדוף 32, רמת ישי | כשר | ראשון-שישי, 07:30-15:30 | טלפון 04-7749677