עמליה בייקרי ברמת ישי
קרדיט תמונה – נתנאל לוי

עמליה בייקרי: פטיסרי חדש הגיע לפנק את הצפון

עמליה בייקרי נפתחה בלב רמת ישי לפני מספר חודשים ומציעה לזללני האזור מבחר של מאפי בוקר מתוקים ומלוחים ושפע פחמימות מפתות ומקוריות
שיתוף

תוכן עניינים

רמת ישי מתחדשת עם עמליה בייקרי – קונדיטוריה ומאפייה חדשה ומפתה מבית היוצר של הקונדיטור נתנאל לוי עם שפע של קינוחים, מאפים מתוקים ומלוחים לצד כריכים, סלטים ומנות מתחלפות.

את המקום קרא לוי על שם בתו עמליה לאחר שצבר שנים של ניסיון בתחום המסעדנות ושקד תקופה ארוכה על התלמדות באפייה בתקופת סגרי הקורונה, אז גם נולדה בתו. הבייקרי נפתח להרצה בחודש מאי האחרון ולפני מספר חודשים הושק רשמית.

בעמליה בייקרי אין תפריט קבוע והמאפים משתנים תדירות בהתאם לחומרי הגלם הזמינים בעונה ולמצב הרוח היצירתי של הצוות.

עמליה בייקרי – מה בתפריט?

במקום תמצאו קרואסונים במגוון מילויים כמו קרואסון קרם ריקוטה ופירות; קרואסון לימון ומרנג; שקדים; שוקולד צרפתי; תאנים וריקוטה; אוכמניות וגבינה קרה; פטל בקרם גבינה ותותים ועוד.

בנוסף מתגאים בבייקרי בקולקציית בבקות שמרים עמוסות במבחר מילויים עשירים כמו בבקה פיסטוק, בבקה שוקולד וגם גרסא מקומית ומושחתת לסינבון בניחוח קינמון.

מאפה ריקוטה תאנים של עמליה בייקרי
מאפה ריקוטה תאנים של עמליה בייקרי | צילום: סופגי

עמליה בייקרי מתפקדת גם כבית קפה עם מבחר אופציות מלוחות וכריכי בוקר כמו קרואסון מקושקשת וברי מקורמלת; מאפה מעטפה במילוי גאודה, רוקט, אגסים ובלסמי; כריך פיקורינו וגבינת צאן; פוקאצ'ה עם ביצת עין, תרד, קלמטה, גבינות פטריות ושמן כמהין; פרעצל סלמון מעושן עם שרי צרובות וזוקיני קלוי ועוד.

עוד תמצאו בבייקרי מבחר סלטים, לחמי כוסמין עבודת יד, עוגות פס ועוגות אישיות, פחזניות פטיסייר, מבחר של טארטים, עוגות בחושות ועוגיות לקחת הביתה.

עמליה בייקרי | מעלה הרדוף 32, רמת ישי | כשר | ראשון-שישי, 07:30-15:30 | טלפון 04-7749677

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס