פסטיבל האוכל של אילת 2023: כל מה שיש לזלול

פסטיבל האוכל של אילת חוזר במהדורת 2023 לטיילת של אילת עם פודטראקס של מבחר מסעדות מקומיות, טעמים ממרכז הארץ והופעות חיות
פסטיבל האוכל של אילת 2023
פסטיבל האוכל של אילת 2023 | צילום: ארבל
שיתוף

פסטיבל האוכל של אילת חוזר לטיילת הוותיקה ומתחדש לראשונה עם שדרוג צבעוני במיוחד – כלל דוכני המזון ימוקמו השנה בתוך משאיות אוכל ססגוניות של מסעדות אילתיות מקומיות לצד מסעדות אהובות ממרכז הארץ.

פסטיבל הפודטראקס באילת, יוזמה של תאגיד התיירות אילת, יערך בימים שלישי-חמישי (15-17.8), בין השעות 19:00-00:00 בטיילת הצפונית של אילת ויציע לאורחים גם הופעות חיות של מיטב האמנים, מופעים לילדים ועוד אטרקציות והכל בכניסה חופשית.

פסטיבל האוכל אילת חוזר עם משאיות אוכל לטיילת
פסטיבל האוכל אילת חוזר עם משאיות אוכל לטיילת | צילום: חיים דוד

עוד טעימה: טאטי אילת – ארוחת בוקר על הטרסה מול הים

פסטיבל של אוכל באילת 2023 – מה יש לזלול?

בין המסעדות שישתתפו בפסטיבל האוכל של אילת תמצאו את חומוסוף שיציעו מבחר מנות חומוס עם או בלי בשר, פלאפל או סביח בפיתה ומבחר סלטים; מסעדת עומר'ס שתציע סטייק בחלה, שווארמה אסאדו וגם שווארמה טבעונית ייחודית; צ'יף בורגר שיציעו המבורגר טרי ועסיסי ופינצ'יטו שיציעו קציצות בקר, דגים או עיג'ה.

עוד תמצאו בפסטיבל את סטריט פוד עם מנות כמו קרואסון במילוי אסאדו מפורק, עראייס או פיצה בשר; אצל טוגרשי עם מבחר מנות אסיאתיות כמו אגרול, נודלס, קארי, סושי ועוד וגם משאית של שניצל קונספט עם שניצל בחלה של שישי, שניצלונים וצ'יפס ועוד.

מלבד המסעדות המקומיות יתמקמו בפסטיבל מבחר פודטראקס של מסעדות מהמרכז שיציעו מגוון מנות כמו פיש אנד צ'יפס, נקניקיות עסיסיות מרחבי העולם, פיצות, קלצ'ונה, צ'יפס הולנדי ועוד.

עוד טעימה: פסטיבל יאם של רשת ישרוטל יוצא לדרך

את כל האוכל הזה ילוו הופעות חיות של אמנים אהובים כמו אבי אבורומי, רותם כן, אגם בוחבוט, קרן פלס, פלד עם ג'ימבו ג'יי וטדי נגוסה ועוד. הילדים יוכלו ליהנות ממופעים של סמי הכבאי, אודי ואביעד, מיקי ועוד כוכבים אהובים.

פסטיבל האוכל של אילת 2023 | שלישי-חמישי 15-17.8 | 19:00-0:00 | טיילת צפונית (קניון עזריאלי מול הים) | הכניסה חופשית | פרטים מלאים באתר

צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

ממשיכים לזלול