אוכל, מוזיקה ושמש בחורף: פסטיבל יאם! של ישרוטל יוצא לדרך

ישרוטל משיקה לראשונה את פסטיבל יאם! לקולינריה ומוזיקה במלונות הרשת באילת עם השפים המובילים בישראל, הופעות, סדנאות וטעימות.
פסטיבל יאם! של רשת מלונות ישרוטל באילת
פסטיבל יאם! של רשת מלונות ישרוטל באילת | צילום: יאיר ולר

רשת ישרוטל פוצחת במסורת חדשה ומשיקה את פסטיבל יאם! לחובבי הקולינריה והמוזיקה במהלך סוף שבוע חד פעמי בחודש מרץ בארבעה בתי מלון באילת.

הפסטיבל החורפי שיתקיים בחמישי עד שבת ה-9-11 במרץ יארח לארוחות מיוחדות בבתי המלון של ישרוטל את השפים המובילים בישראל לצד השפים הצעירים של הדור הבא וגם שף אורח מיוחד מחו"ל עם פופ אפ קינוחים מפתיע.

מלבד הארוחות יתקיימו שלל פעילויות, סדנאות וטעימות של יין, קוקטיילים, בירות וקפה של מיטב היצרנים.

עדכונים טעימים למייל!

פסטיבל יאם! – השפים המשתתפים

בין השפים שיתארחו בפסטיבל יאם! באילת תמצאו את שף רז רהב ממסעדת OCD שזכה השנה בפרס הקיימות של טקס 50 המסעדות הטובות במזרח התיכון ויתארח במלון רויאל ביץ' אילת; שף יוסי שטרית ממסעדת היבה שיתארח לסוף שבוע חד פעמי במלון אגמים; ד"ר נוף עתמאנה שתגיע למלון ספורט קלאב ושף אבי ביטון שיגיע לבשל במלון המלך שלמה.

השפים יכינו לאורחים מנות ספיישל עם סגנונם הייחודי שיוגשו בארוחת הבוקר והערב (כולל ארוחת שישי) לאורך שלושת ימי הפסטיבל

בנוסף, הדור הבא של השפים הישראליים הלל גרדי (מאסטר שף), נדב ודניאל (MKR, קוקו תאי) ואוהד לוי (המסעדה הבאה, מסעדת מאמו) יציעו מגוון מנות רחוב בפוד טראקס צבעוניים שיוצבו במתחם האירועים ישרוטל לייב.

את כל האוכל הזה תלווה גם מוזיקה עם מגוון הופעות חיות של אמנים ישראליים מובילים ברחבי העיר אילת כמו מופע קבלת שבת עם מועדון הקצב של אביהו פנחסוב, הופעה של רן דנקר בפאב המאנקיס, פבלו רוזנברג שיופיע בפאב הג'אספר ועוד.

בנוסף ייערכו במסגרת הפסטיבל מגוון סדנאות כולל טעימות והדגמות כמו סדנת מיקסולוגיה להכנת קוקטיילים, כיתת יין עם היינן ויקטור שויינפלד מיינות רמת הגולן, מאסטר קלאס קפה עם מומחה הקפה ציון כהן, סדנת הכנת בירות קראפט ועוד בהרשמה על בסיס מקום פנוי.

ישרוטל שואפת להפוך את פסטיבל יאם! למסורת שנתית שתהפוך לאטרקציה בקרוב קהל ישראלי ובינלאומי כאחד ותירוץ לחופשת חורף קולינרית ומוזיקלית בעיר הדרומית.

פסטיבל יאם! במלונות ישרוטל באילת | חמישי-שבת 9-11.3 | פרטים נוספים והזמנות באתר ישרוטל

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
פופ אפ ג'חנון חביבה במסעדת לונל
פופ אפ ג'חנון, שוק קינוחים ועוד אירועים שכדאי לזלול השבוע
אירועים ופסטיבלים
עוגיות פנקייק פיסטוק של גבי גודיז בפסטיבל הפיסטוק בשרונה
מי אמר קראנץ': פסטיבל הפיסטוק הראשון מגיע אל שרונה מרקט
אירועים ופסטיבלים
פסטיבל העגבנייה של שוק האוכל ריחות וטעמים
אדום אדום: מה יש לזלול בפסטיבל העגבנייה הראשון של ישראל?
אירועים ופסטיבלים
פסטיבל האוכל 2022 תל אביב Eat - מה כדאי לאכול?
פסטיבל האוכל 2022 תל אביב-EAT: המלצות ואזהרות
אירועים ופסטיבלים
טרנדים קולינריים טריים
אבוקדו מוכן לאכילה של גרנות
אוכל חדש על המדף – אביב 2025: מה שווה לנסות ומה פחות?
חדש על המדף
במבה פירמידה, ביסלי שאטה לימון, נאגטס טבעול, תחליפי דגים ואבוקדו בשל – טעמנו, בדקנו ודירגנו! מה שווה קנייה ומה עדיף להשאיר על המדף? 🚀 >>
אוזני המן של ביסקוטי - פורים 2025
מסינבון ועד פרמזן: 7 אוזני המן שוברות שגרה לפורים 2025
חדשות האוכל
יצאנו לסיור בין 7 אוזני המן יוצאות דופן לפורים 2025: מסינבון ועד גבינת פרמזן, מתאילנד לסקנדינביה. החידושים המפתיעים שישדרגו לכם את משלוח המנות בחג הקרוב >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
זה עובד: כך תמנעו מעור של דג להידבק למחבת
מדריכים וטיפים
10 מאכלים מומלצים עם חיי מדף ארוכים למלחמה ושעת חירום
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל