פסטיבל יאם! של רשת מלונות ישרוטל באילת
קרדיט תמונה – יאיר ולר
שיתוף

תוכן עניינים

רשת ישרוטל פוצחת במסורת חדשה ומשיקה את פסטיבל יאם! לחובבי הקולינריה והמוזיקה במהלך סוף שבוע חד פעמי בחודש מרץ בארבעה בתי מלון באילת.

הפסטיבל החורפי שיתקיים בחמישי עד שבת ה-9-11 במרץ יארח לארוחות מיוחדות בבתי המלון של ישרוטל את השפים המובילים בישראל לצד השפים הצעירים של הדור הבא וגם שף אורח מיוחד מחו"ל עם פופ אפ קינוחים מפתיע.

מלבד הארוחות יתקיימו שלל פעילויות, סדנאות וטעימות של יין, קוקטיילים, בירות וקפה של מיטב היצרנים.

פסטיבל יאם! – השפים המשתתפים

בין השפים שיתארחו בפסטיבל יאם! באילת תמצאו את שף רז רהב ממסעדת OCD שזכה השנה בפרס הקיימות של טקס 50 המסעדות הטובות במזרח התיכון ויתארח במלון רויאל ביץ' אילת; שף יוסי שטרית ממסעדת היבה שיתארח לסוף שבוע חד פעמי במלון אגמים; ד"ר נוף עתמאנה שתגיע למלון ספורט קלאב ושף אבי ביטון שיגיע לבשל במלון המלך שלמה.

השפים יכינו לאורחים מנות ספיישל עם סגנונם הייחודי שיוגשו בארוחת הבוקר והערב (כולל ארוחת שישי) לאורך שלושת ימי הפסטיבל

בנוסף, הדור הבא של השפים הישראליים הלל גרדי (מאסטר שף), נדב ודניאל (MKR, קוקו תאי) ואוהד לוי (המסעדה הבאה, מסעדת מאמו) יציעו מגוון מנות רחוב בפוד טראקס צבעוניים שיוצבו במתחם האירועים ישרוטל לייב.

את כל האוכל הזה תלווה גם מוזיקה עם מגוון הופעות חיות של אמנים ישראליים מובילים ברחבי העיר אילת כמו מופע קבלת שבת עם מועדון הקצב של אביהו פנחסוב, הופעה של רן דנקר בפאב המאנקיס, פבלו רוזנברג שיופיע בפאב הג'אספר ועוד.

בנוסף ייערכו במסגרת הפסטיבל מגוון סדנאות כולל טעימות והדגמות כמו סדנת מיקסולוגיה להכנת קוקטיילים, כיתת יין עם היינן ויקטור שויינפלד מיינות רמת הגולן, מאסטר קלאס קפה עם מומחה הקפה ציון כהן, סדנת הכנת בירות קראפט ועוד בהרשמה על בסיס מקום פנוי.

ישרוטל שואפת להפוך את פסטיבל יאם! למסורת שנתית שתהפוך לאטרקציה בקרוב קהל ישראלי ובינלאומי כאחד ותירוץ לחופשת חורף קולינרית ומוזיקלית בעיר הדרומית.

פסטיבל יאם! במלונות ישרוטל באילת | חמישי-שבת 9-11.3 | פרטים נוספים והזמנות באתר ישרוטל

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס