פסטיבל האוכל של חוצות שפיים - מהדורת חורף
קרדיט תמונה – אפיק גבאי
שיתוף

תוכן עניינים

לאחר ההצלחה של הפסטיבל הקודם, פסטיבל האוכל של חוצות שפיים "מהדורה מוגבלת" חוזר לקראת החורף הקרב ובא ויארח מבחר פוד טראקס מרחבי הארץ.

הפסטיבל ייערך ביום שישי הקרוב (18/11) במתחם חוצות שפיים ויכלול את משאיות האוכל הקבועות הפועלות בו לצד אורחים מיוחדים ומסקרנים עם מנות מכל העולם.

פסטיבל האוכל של שפיים – מה יש לזלול?

באורחים המיוחדים תמצאו את המשאית של "הקבינה" שיציעו סקורדליה יוונית, גירוס עגל וכבש/ירקות צלויים בפיתה וצ'יפס עם לימון-שום ופטרוזיליה (20-42 ש"ח); פודטראק של "בא לי הודי" שיציעו קערות אורז עשירות עם דאל עדשים פיקנטי, אלו גובי, בהג'י ירקות, צ'יקן טיקה, בשר טחון או חזה עוף בקארי (50-60 ש"ח) לצד סמוסות וקריצה לארגנטינה בדמות אמפנדס בשרי או טבעוני (9-20 ש"ח).

אליהן תצטרף עגלה מיוחדת של "פיתה בסטה" עם מבחר מנות בפיתה כמו סטייק אנג אגס; פיתה סביח; פיתה כבדים ועוד (32-47 ש"ח) והפוד טראק האיטלקי ספטאקולו של השף הצעיר בר חג'ג' עם מבחר פיצות, פסטות וסלטים מארץ המגף.

פסטיבל האוכל של שפיים חוזר
פסטיבל האוכל של שפיים חוזר | צילום: אפיק גבאי

באגף הקבועים של המתחם תוכלו לטעום פיצות מיוחדות, סלטים וקינוח קלצונה של האיצ'ה בר; פיש אנד צ'יפס, שווארמה דג והמבורגר ים של Lunyo; כריכי בשר מושחתים במיוחד של ניסן והמעשנת; תבשילים ביתיים מנחמים ומאפים חמים מהטאבון של "פיתה דרוזית" וקינוחים וקפה של "קפה פרסה".

פסטיבל פוד טראקס | מתחם חוצות שפיים | יום שישי, 18.07, 11:00-15:00 | הכניסה חופשית

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס