לאחר ההצלחה של הפסטיבל הקודם, פסטיבל האוכל של חוצות שפיים "מהדורה מוגבלת" חוזר לקראת החורף הקרב ובא ויארח מבחר פוד טראקס מרחבי הארץ.
הפסטיבל ייערך ביום שישי הקרוב (18/11) במתחם חוצות שפיים ויכלול את משאיות האוכל הקבועות הפועלות בו לצד אורחים מיוחדים ומסקרנים עם מנות מכל העולם.
פסטיבל האוכל של שפיים – מה יש לזלול?
באורחים המיוחדים תמצאו את המשאית של "הקבינה" שיציעו סקורדליה יוונית, גירוס עגל וכבש/ירקות צלויים בפיתה וצ'יפס עם לימון-שום ופטרוזיליה (20-42 ש"ח); פודטראק של "בא לי הודי" שיציעו קערות אורז עשירות עם דאל עדשים פיקנטי, אלו גובי, בהג'י ירקות, צ'יקן טיקה, בשר טחון או חזה עוף בקארי (50-60 ש"ח) לצד סמוסות וקריצה לארגנטינה בדמות אמפנדס בשרי או טבעוני (9-20 ש"ח).
אליהן תצטרף עגלה מיוחדת של "פיתה בסטה" עם מבחר מנות בפיתה כמו סטייק אנג אגס; פיתה סביח; פיתה כבדים ועוד (32-47 ש"ח) והפוד טראק האיטלקי ספטאקולו של השף הצעיר בר חג'ג' עם מבחר פיצות, פסטות וסלטים מארץ המגף.
באגף הקבועים של המתחם תוכלו לטעום פיצות מיוחדות, סלטים וקינוח קלצונה של האיצ'ה בר; פיש אנד צ'יפס, שווארמה דג והמבורגר ים של Lunyo; כריכי בשר מושחתים במיוחד של ניסן והמעשנת; תבשילים ביתיים מנחמים ומאפים חמים מהטאבון של "פיתה דרוזית" וקינוחים וקפה של "קפה פרסה".
פסטיבל פוד טראקס | מתחם חוצות שפיים | יום שישי, 18.07, 11:00-15:00 | הכניסה חופשית