הקאמבק הגדול: מעדן הגולן חוזר למדפים

מעדן הגולן, מעדן החלב המיתולוגי של חברת שטראוס עושה קאמבק מפואר אל המדפים ברשתות השיווק עם כל הטעמים האהובים - שוקולד חלב, מריר ווניל.
מעדן הגולן חוזר למדפים
מעדן הגולן חוזר למדפים | יח"צ

בשורה לחובבי מעדן החלב המיתולוגי של שטראוס –  המעדן עושה קאמבק מרשים למדפים בכל רשתות השיווק. ידיעה שמפעילה את בלוטות הטעם אצל חובבי הנוסטלגיה הזללנים באופן מיידי.

מעדן הגולן – הקאמבק

חשבון טוויטר חדש המוקדש למעדן מעלה עדכונים שונים החל מהשבוע שעבר כשלציוץ הראשון צורף וידאו מפס הייצור המחודש עם הכיתוב "חזרתי!".

המעדן של שטראוס הושק לראשונה בשנת 1983 ומותג כמעדן שוקולד למבוגרים בטעמי וניל ושוקולד. הוא נמכר במשך יותר מעשרים שנה עד שהורד מהמדפים.

עדכונים טעימים למייל!

עם השנים הפך המעדן לאחד ממעדני החלב הנוסטלגיים והמיתולוגיים, במיוחד לאור הפרסומת שליוותה אותו, עם הפרות המרקדות ששרות "שטראוס יודעים את סוד המעדן, מעדן הגולן, של שטראוס".

בשנת 2010 ערכה שטראוס קאמבק קצר למעדן לאור דרישת הקהל אך מאז נעלמו עקבותיו.

כעת, בעקבות הקולות הרבים ברשת שביקשו להחזיר את המעדן האהוב בחודשים האחרונים, הוחלט בשטראוס להשיבו במהדורה מוגבלת.

שטראוס אחראים גם למעדן החלב המיתולוגי מכולם תחת השם "דני" שמשווק כבר משנת 1972. גם "דני" התקבע בתודעה לא מעט בזכות הקמפיין שליווה אותו עם הסלוגן "מעדן חלב בעונג רב".

מעדן הגולן המחודש מוצע בטעם וניל, בטעם שוקולד קלאסי ובטעם שוקולד מריר במחיר של 3-5 שקלים למעדן. להשיג ברשתות השיווק.

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

מילקי קראנצ'י קייק

חדש על המדף: מילקי Crunchy Cake

חדש על המדף
מארז של מגנום ואימפריאל לפורים

פורים 2022: מארז מגנום וקוקטיילים מפנק לחג

חדשות האוכל
מילקי עד הבית פופ אפ

וולט ושטראוס מציגות: מארז קיץ של מילקי עד הבית

חדשות האוכל
סלמונלה בשוקולד עלית-שטראוס

סלמונלה בשוקולד עלית-שטראוס: כל מה שצריך לדעת

חדשות האוכל

טרי מהתנור

תפוחי אדמה ובטטות בשוק, צילום - AlbanyColley

בטטה או תפוח אדמה: מי לוקח?

מדריכים וטיפים
כשזה מגיע לבחירה בין בטטה לתפוח אדמה, ההחלטה מורכבת יותר מ"טעם מתוק מול מלוח". שניהם אהובים מאוד במטבח הישראלי, אך מי מהן טובה יותר? בדקנו את הערכים התזונתיים והיתרונות הבריאותיים >>
מסעדת צפונה בנגה בפר דרייר ביפו

צפונה בנגה: מסעדת החורף הצפונית של ארז קומרובסקי מגיעה ללב יפו

חדשות האוכל
השפים ארז קומרובסקי וחנן עזרן פותחים מסעדת חורף צפונית ואינטימית לפופ אפ של 3 חודשים בלבד במסעדת פר דרייר האהובה ביפו >>

מדריכים שאהבתם

עשו זאת בעצמכם: איך לגדל אבוקדו בבית?

מדריכים וטיפים

שוב לא נרדמים? 6 דברים שלא כדאי לאכול לפני השינה

מדריכים וטיפים

מה לזלול?