יאללה מופלטה: מסעדת אווה סאפי חוגגת מימונה כמו במרוקו

מסעדת אווה סאפי המרוקאית מנווה צדק בתל אביב חוגגת את מימונה 2023 עם המון מופלטות, מנות מרוקאיות מסורתיות, מוזיקה חיה ורקדנית בטן
מימונה 2023 במסעדת אווה סאפי
מימונה 2023 במסעדת אווה סאפי | צילום: אמיר מנחם
שיתוף

מסעדת אווה סאפי המרוקאית מנווה צדק חוגגת את פסח 2023 עם מגוון מנות כשרות לפסח, ארוחות חג מוכנות וחגיגיות לקחת הביתה וכמובן אירוע השיא – מימונה שמחה ודביקה מתמיד בסימן של פיוס.

המסעדה תהיה כשרה לפסח החל מיום שלישי (4.4) ותציע מבחר מאכלי פסח מסורתיים לחג האביב כשביום רביעי (12.4) תערך חגיגת המימונה שנתית והמדוברת של אוה סאפי בדיוק כמו שחוגגים בקזבלנקה של סוליקה.

החל מהשעה 21:00 תחכה לחוגגים עמדת עם מופלטה מרוקאית מיתולוגית של מאמא סוליקה לזלילה במקום או בדרך (4 מופלטות עם דבש ב-48 ש"ח) ותפריט ספיישל עם מנות מסורתיות חגיגיות, להקה חיה שתנגן מוזיקה אסלית אותנטית ובחצות רקדנית בטן שתרים את המקום.

מימונה 2023 באווה סאפי – מה יש לזלול

במסגרת הארוחה תוכלו לבחור מנה אחת מכל קטגוריה או מנה זוגית לחלוקה וכוס יין הבית/קאווה/למברוסקו במחיר של 400 ש"ח לסועד.

תוכלו לבחור מנה אחת מבין הפתיחים והראשונות כמו 2 סיגרים במילוי צלעות בקר בבישול איטי, טחינה, קרם מטבוחה פיקנטי וסלט קטן של מלפפון וזוקיני לימוני; פסטייה טלה בבישול ארוך עם פרגיות צלויות, טנזייה, שקדים קלויים, רוטב אוכמניות, דלעת צלויה וקשיו מסוכר ועוד.

עוד תמצאו קציצות לוקוס ומוסר ים קצוצים דק בציר דגים מרוקאי פיקנטי, גזר, פלפלים, שום וכוסברה עם חלה מתוקה ודג מרוקאי פילה מוסר ים ברוטב מסורתי, פפריקה אדומה, פלפל שאטה, שום וכוסברה טרייה עם חלה מתוקה ועוד.

חגיגת מימונה 2023 במסעדת אווה סאפי
חגיגת מימונה 2023 במסעדת אווה סאפי | צילום: אמיר מנחם

באגף העיקריות תוכלו לבחור מנה אישית אחת או מנה זוגית לחלוקה כמו טאג'ין קוסקוס צמחוני עבודת יד עם ירקות שורש; טאג'ין לחי עגל בבישול ארוך, ציר בקר וגרגרי חומוס; טאג'ין צלי כתף בבישול ארוך עם בצל מקורמל וזעפרן; פרגית במרינדת הבית עם ירקות מהגריל; טאג'ין טלה ושזיפים מקורמלים וקינמון; ספרייבס עם גלייז שזיפים, בצל מקורמל וירקות שורש ותבשיל שקדי עגל עם קוסקוס עבודת יד.

עוד יוצעו מבחר נתחים פרימיום על גריל פחמים כמו סינטה בקר מפרה שמנה, פילה בקר, סטייק אנטרקוט ועוד.

מלבד מבול המופלטות שיוצעו לכל אורך הערב תוכלו לזלול לקינוח גם מבחר מתוקים מסורתיים כמו ספינג', מלבי, עטאייף לצד תה נענע ובקבוק שתייה קלה לכל סועד.

מימונה באווה סאפי | רביעי 12.4, 21:00 | השחר 8, תל אביב | הזמנות מראש בטלפון 054-253-3348 ובאתר

צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת