חשיפה לצפון: בראנץ' סופשבוע חדש בצפון הישן של תל אביב

מסעדת נורדר החדשה והמדוברת של השף ליאור כהן בחלקו הצפוני של רחוב דיזנגוף התל אביבי משיקה בראנץ' חדש ומפנק מדי סופשבוע.
עדכונים טעימים למייל!

מסעדת נורדר של השף ליאור כהן שנפתחה בסערה לפני מספר חודשים בחלק הצפוני של רחוב דיזנגוף משיקה לראשונה בראנץ' חדש ומסקרן עם מבחר מנות בוהריים קלאסיות עם פרשנות אישית של השף.

ארוחת הבוקר החדשה של נורדר תוגש מדי יום שישי ושבת החל מהשעה 10:00 ועד השעה 16:00 למי שלא הספיק לקום מוקדם.

בראנץ' שישי שבת במסעדת נורדר
בראנץ' שישי שבת במסעדת נורדר | צילום: אסף קרלה

תפריט הבראנץ' החדש של Norder מציע מבחר מנות קטנות לפתוח את היום לצד מנות בוקר קלאסיות עם טוויסט, מתוקים מקונדיטוריית נועם הופמן, יינות מובחרים וקוקטיילים מרעננים לשעות הבוקר-צהריים.

בראנץ' סופשבוע במסעדת נורדר – מה יש לזלול?

בין המנות הקטנות תמצאו כבד קצוץ עם קריספי בצל; סלט ביצים עם בוטרגה; צלחת חריפים; תירס עם עשבים וגורגונזולה; לאבנה מעושנת עם חמציץ; תפוחי אדמה שרופים עם איולי מעושן; דג כבוש עם שמנת חמוצה ובצל ירוק ופלפל פדרון עם גבינה מלוחה (3 מנות ב-49 ש"ח או 5 ב-82 ש"ח).

באגף העיקריות מציעים מנות כמו ברוסקטת מחמצת עם ריבת תותים, ברי חרוכה וברזאולה; טוסט פיצוחים עם גאודה עיזים, אולד אמסטרדם, תרד וממרח עשבים; ליטל ג'אם עם לליק, פקורינו ומקדמיה; קרודו דג נא עם שמן זית, יוגורט ועשבים; בורקס עם פורל קונפי, שמנת תרד ואבן יוגורט; מולים עם ירקות שורש, ציר דגים וויניגרט שיפקה ועוד (43-74 ש"ח).

לצד אלו יוצעו מנות ביצים מיוחדות לבראנץ' כמו אספרגוס עם קרם פקורינו, פלפל שחור וביצה רכה; בריוש עם ביצה עלומה, תרד ערבי והולנדייז תירס; קסטן עם מקושקשת רכה, אבוקדו ועגבניות שרופות או לחמניית חלב עם רוסטביף ניו יורק, איולידאשי וביצת עין (48-56 ש"ח).

לקינוח תוכלו לבחור בין סינמון רול קלאסי מושחת במיוחד; טארט דבש מלוח עם גלידת שמנת חמוצה וגם קינוח טבעוני בדמות גלידת שקדים עם קראמבל שמן זית ואוכמניות (32-36 ש"ח).

את האוכל ילוו קוקטיילים מרעננים תוצרת בית כמו דה נורדר עם אפרול, לילט רוזה, קורדיאל ליצ'י עם טימין וטוניק ים תיכון; נשמת המרגריטה עם טקילה לבנה, ליקר פלפלים, קוואנטרו, אגבה ובזיליקום טרי; אירופיאן עם ג'ין, צינזאגו רוסו, פסיפלורה, לילט לבן ויין מבעבע (42-56 ש"ח).

בנוסף השיקו בנורדר שעות שמחות במהלך אמצע השבוע בין השעות 17:00-19:00 במהלכו תוצע הנחה של 25% על כל תפריט האוכל והשתייה.

בראנץ' חדש במסעדת Norder | דיזנגוף 245, תל אביב | לא כשר | הזמנות בטלפון 073-3319417 ובאתר

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

בראנץ' חדש במסעדת שוקרייה

מסעדת שוקרייה בהוד השרון משיקה בראנץ' חדש לקיץ

חדשות האוכל
בראנץ' סתווי חדש בבר הקולינרי דפי

רוח סתיו: בראנץ' סתווי חדש בבר הקולינרי דפי

חדשות האוכל
בראנץ' שישי של קפה מרטיני

רומא פינת דיזנגוף: הבראנץ' האיטלקי החדש של קפה מרטיני

חדשות האוכל
הבראנץ' של נטע סלונים (thefoodnet) במסעדת MENA של שף ינון אלעל

בוקר בינלאומי: הבראנץ' של נטע סלונים חוזר בתאריכים חדשים

חדשות האוכל

טרי מהתנור

פיסס (Pieces) של בן אנד ג'ריס

על המדף: מגנום סנדוויץ', בן & ג'ריס, פתי בר קוקיז או פאנטה מהאייטיז

חדש על המדף
עוגיות פתי בר וקרמוגית בטעמים, גלידות מפתיעות של בן אנד ג'ריס ומגנום, פאנטה במהדורת פקמן, משקאות מוגזים של נורדיק מיסט ועוד חדשים על המדף >>
מטבח מעבר: לבשל בבית - תערוכה בגלריית אסיף

עוגיות בבוקר, חביתה בערב: המטבח שלפני ה-7.10 בתערוכה חדשה

חדשות האוכל
אסיף, מרכז תרבות האוכל בישראל, משיק לקראת יום השנה ל-7.10 תערוכה חדשה בשם "מטבח מעבר: לבשל בית", המוקדשת לגעגוע למטבח הביתי של מפוני המלחמה >>

מדריכים שאהבתם

חשוב לדעת: זו הטמפרטורה המומלצת למקפיא הביתי

מדריכים וטיפים

זו הסיבה שאסור לשמור עגבניות טריות במקרר

מדריכים וטיפים

מה לזלול?