בראנץ' שישי שבת במסעדת נורדר
קרדיט תמונה – אסף קרלה
שיתוף

תוכן עניינים

מסעדת נורדר של השף ליאור כהן שנפתחה בסערה לפני מספר חודשים בחלק הצפוני של רחוב דיזנגוף משיקה לראשונה בראנץ' חדש ומסקרן עם מבחר מנות בוהריים קלאסיות עם פרשנות אישית של השף.

ארוחת הבוקר החדשה של נורדר תוגש מדי יום שישי ושבת החל מהשעה 10:00 ועד השעה 16:00 למי שלא הספיק לקום מוקדם.

תפריט הבראנץ' החדש של Norder מציע מבחר מנות קטנות לפתוח את היום לצד מנות בוקר קלאסיות עם טוויסט, מתוקים מקונדיטוריית נועם הופמן, יינות מובחרים וקוקטיילים מרעננים לשעות הבוקר-צהריים.

בראנץ' סופשבוע במסעדת נורדר – מה יש לזלול?

בין המנות הקטנות תמצאו כבד קצוץ עם קריספי בצל; סלט ביצים עם בוטרגה; צלחת חריפים; תירס עם עשבים וגורגונזולה; לאבנה מעושנת עם חמציץ; תפוחי אדמה שרופים עם איולי מעושן; דג כבוש עם שמנת חמוצה ובצל ירוק ופלפל פדרון עם גבינה מלוחה (3 מנות ב-49 ש"ח או 5 ב-82 ש"ח).

באגף העיקריות מציעים מנות כמו ברוסקטת מחמצת עם ריבת תותים, ברי חרוכה וברזאולה; טוסט פיצוחים עם גאודה עיזים, אולד אמסטרדם, תרד וממרח עשבים; ליטל ג'אם עם לליק, פקורינו ומקדמיה; קרודו דג נא עם שמן זית, יוגורט ועשבים; בורקס עם פורל קונפי, שמנת תרד ואבן יוגורט; מולים עם ירקות שורש, ציר דגים וויניגרט שיפקה ועוד (43-74 ש"ח).

לצד אלו יוצעו מנות ביצים מיוחדות לבראנץ' כמו אספרגוס עם קרם פקורינו, פלפל שחור וביצה רכה; בריוש עם ביצה עלומה, תרד ערבי והולנדייז תירס; קסטן עם מקושקשת רכה, אבוקדו ועגבניות שרופות או לחמניית חלב עם רוסטביף ניו יורק, איולידאשי וביצת עין (48-56 ש"ח).

לקינוח תוכלו לבחור בין סינמון רול קלאסי מושחת במיוחד; טארט דבש מלוח עם גלידת שמנת חמוצה וגם קינוח טבעוני בדמות גלידת שקדים עם קראמבל שמן זית ואוכמניות (32-36 ש"ח).

את האוכל ילוו קוקטיילים מרעננים תוצרת בית כמו דה נורדר עם אפרול, לילט רוזה, קורדיאל ליצ'י עם טימין וטוניק ים תיכון; נשמת המרגריטה עם טקילה לבנה, ליקר פלפלים, קוואנטרו, אגבה ובזיליקום טרי; אירופיאן עם ג'ין, צינזאגו רוסו, פסיפלורה, לילט לבן ויין מבעבע (42-56 ש"ח).

בנוסף השיקו בנורדר שעות שמחות במהלך אמצע השבוע בין השעות 17:00-19:00 במהלכו תוצע הנחה של 25% על כל תפריט האוכל והשתייה.

בראנץ' חדש במסעדת Norder | דיזנגוף 245, תל אביב | לא כשר | הזמנות בטלפון 073-3319417 ובאתר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס