לזלול - מגזין אוכל ישראלי

האלווין 2022: מסעדת שוקרייה חוגגת עם תפריט ספיישל מפחיד

חגיגות ליל הקדושים מגיעות גם אל שוקרייה, מסעדת השוק מרמת השרון עם תפריט ספיישל מוגזם ומפחיד, קוקטיילים מאיימים ומוזיקה מצמררת
תפריט האלווין 2022 במסעדת שוקרייה
תפריט האלווין 2022 במסעדת שוקרייה | צילום: אורטל גנות
שיתוף

חגיגות ליל כל הקדושים מגיעות השנה אל הוד השרון שם מסעדת שוקרייה תערוך מסיבת האלווין עם כל הקישוטים המסורתיים ועם מוזיקה מצמררת לחג.

לכבוד החג יצר השף ניר שלמור תפריט ספיישל אמריקאי של מנות באווירה מפחידה במיוחד עם הנגיעות הלבנטיניות של השוקרייה. לצידו יוגש גם תפריט קוקטיילים מצמררים ומרעננים שישאירו אתכם ערים כל הלילה.

Tirck or Treat – תפריט האלווין במסעדת שוקרייה

בתפריט הספיישל של מסעדת שוקרייה להאלווין 2022 תמצאו מבחר מנות אמריקאיות עם טוויסט במיוחד לחג. בראשונות תוכלו לנשנש ברתיעה קלה מנות כמו Devil wings & fries – כנפיים חריפות אש עם צ'יפס; השרוף – תפוח אדמה בתנור פחם מוקרם בהמון גבינה (זהירות שלא לטבוע) ומקסיקני קבור – סביצ'ה דג לבן עם מנגו, כוסברה, צ'ילי חריף ובצל סגול קבור עמוק בטאקו מקסיקני.

מקסיקני קבור - תפריט האלווין במסעדת שוקרייה
מקסיקני קבור – תפריט האלווין במסעדת שוקרייה | צילום: אורטל גנות

מי שאמיץ מספיק לעלות שלב יגלה באגף העיקריות מנות כמו B.L.T בריוש עם קומות מפחידות של בייקון טלה, קורנביף, צ'דר, עגבנייה, חסה, איולי חריף ונאצ'וס; Trick or Treat – קונפי סטייק דלעת וקוסקוס שחור כמו הלילה; Mountain Devil – צ'יזבורגר עם חלת בצל, מלא צ'דר, צ'יפס ורוטב ברביקיו; Sloppy joe בלחמניית המבורגר והום פרייז; דיינר סטייק – טיבון סטייק והר של צ’יפס וגם פיש אנד צ'יפס שיכור בבלילת ברבן.

לאחרונה השיקו בשוקרייה בראנץ' קיץ מיוחד מדי יום שישי הכולל מנות קטנות ועיקריות באווירת שוק עם טוויסט ים תיכוני.

האלווין 2022 במסעדת שוקרייה | שני-שלישי 31.10-1.11 החל מהשעה 19.00 |דרך רמתיים 18, הוד השרון | הזמנות בטלפון 077-5328604 ובאתר אונטופו

Picture of בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

חודש אמריקה במסעדת מרינדו לכבוד ה-4 ביולי

1.5 ק"ג בשר: מסעדת מרינדו חוגגת חודש אמריקה מוגזם

אירועים ופסטיבלים
מה שמים בצלחת פסח

אביב הגיע: מה שמים בצלחת פסח של ליל הסדר

מדריכים וטיפים
קולקציית העוגות של ביסקוטי לפסח 2023

אביב הגיע: קולקציית העוגות של ביסקוטי לפסח 2023

חדשות האוכל
ט"ו באב 2022 במסעדת דלאל

אהבה קולינרית: ט"ו באב 2022 במסעדות ובברים

חדשות האוכל
ארוחות מוכנות לפסח 2024 - הבשר של מרינדו

אוכל מוכן לפסח 2024: ארוחות ופינוקים לארוחת ליל הסדר

חדשות האוכל
כמה קלוריות יש באוזני המן

אחת ולתמיד: כמה קלוריות יש באוזן המן?

מדריכים וטיפים
ולנטיין 2023 בקונדיטוריות במאפיות ובגלידריות

איזה מתוקים: ולנטיין 2023 בקונדיטוריות ובמאפיות

חדשות האוכל
איך לאחסן רימון בדרך הנכונה

איך לאחסן רימונים בדרך הנכונה – המדריך לשנה החדשה

מדריכים וטיפים
מה לאכול בארוחה מפסקת של יום כיפור

ארוחה מפסקת: מה לאכול לפני יום כיפור?

מדריכים וטיפים
ביסלי Free Style מקסיקני

ביסלי, במבה, תמרים ויין: מוצרים חדשים וכשרים לפסח 2023

חדש על המדף
איך לשרוד את צום יום כיפור בלי קפה

בלי אספרסו: איך לשרוד את צום יום כיפור ללא קפה?

מדריכים וטיפים
טחינה אל ארז

בעלי טחינה אל ארז הביעו תמיכה בלהט"ב ועוררו סערה

חדשות האוכל