מסעדת שוקרייה בהוד השרון משיקה בראנץ' חדש לקיץ

מסעדת שוקרייה של השף ניר שלמור בהוד השרון משיקה לכבוד הקיץ בראנץ' שישי חדש ומציעים פתיחים, עיקריות ומנות ביצים מיוחדות עם טאץ' של שוק..
בראנץ' חדש במסעדת שוקרייה
בראנץ' חדש במסעדת שוקרייה | צילום: גיל אבירם

בראנץ' חדש מגיע להוד השרון אל מסעדת שוקרייה של השף ניר שלמור. הבראנץ' המשודרג יוגש מדי יום שישי בין השעות 10:00 ל-15:00 ויכלול מבחר של ארוחות בוקר ומנות שוק עם טוויסט. וזה מה שקרה בהאלווין בשוקרייה.

שוקרייה הוקמה לפני כשנתיים במטרה ליצור מטבח עם חומרי גלם באיכות מעולה מספקים קטנים ואיכותיים. במקום ישנו תנור ג'וספר על גחלים שמוסיף מימד אחר למנות השונות וכל זאת לצד מוזיקה קלילה ואווירה שמחה .

עוד טעימה: הבראנץ' המושחת של הבושוויק חוזר
בראנץ' שישי חדש במעדניית אלהמברה

עדכונים טעימים למייל!

בראנץ' חדש במסעדת שוקרייה – מה בתפריט?

בתפריט הבראנץ' החדש של מסעדת שוקרייה תמצאו מנות קטנות כמו מסבחה עם פיתות וטרשי; צלחת אמיצים עם אריסה חריפה, סחוג ושני פלפלים על האש; חתיכה ואדמונית עם עגבניות, רוקט ואבן יוגורט ועלי גפן באבן יוגורט (14-27 ש"ח).

בין המנות הגדולות יותר תוכלו לטעום הדרים נהדרים עם ציזיקי, קוביות סלק, אשכולית אדומה ותפוז מפולט; העיראקי – עיג’ה טחינה עמבה מלפפון חמוץ עגבניות לימון כבוש סחוג וחלה קריספית.

בראנץ' קיץ במסעדת שוקרייה (צילום: גיל אבירם)

במנות הביצים של הבראנץ תוכלו לבחור בין "בעל הבית השתגע" – שקשוקה בטעמי המזרח, עם יוגורט יווני וחלה; פוקצ'ה בתנור עם עלי לפת כבושים, תרד, ביצי עין ואבן יוגורט וביצים בנוסח בנדיקט עם רוטב הולנדייז, סלמון מעושן, יוגורט יווני ואספרגוס.

עוד תמצאו Bloody eyes Sirloin סטייק סינטה עם ביצי עין ברוטב יין ופירה בטטה או כבד בקן של ציפור עם כבד ובצל ברוטב יין על ביצה בקן (45-69 ש"ח)

בנוסף יוגשו לצד המנות קוקטיילים של בוקר מקפרי תפוזים ועד לאפרול שפריץ ומימוזה ומבחר של צ'ייסרים מפנקים של אניסים.

בראנץ' קיץ חדש של מסעדת שוקרייה | דרך רמתיים 18, הוד השרון | ימי שישי, 10:00-15:00 | הזמנות בטלפון 077-532-8604 ובאתר

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
איך לבחור מנגו מושלם
איך לבחור מנגו מושלם – המדריך המלא לקיץ
מדריכים וטיפים
פיצה קורנפלקס של פאפא ג'ונס
פיצה עם קורנפלקס? הקולקציה הקראנצ'ית של פאפא ג'ונס לקיץ
חדשות האוכל
בראנץ' שישי שבת במסעדת נורדר
חשיפה לצפון: בראנץ' סופשבוע חדש בצפון הישן של תל אביב
חדשות האוכל
סדנאות שוקולד לילדים בחושך במרכז נא לגעת
מצפון ועד דרום: אירועי אוכל טעימים עם הילדים לסוף החופש הגדול
אירועים ופסטיבלים
טרנדים קולינריים טריים
אבוקדו מוכן לאכילה של גרנות
אוכל חדש על המדף – אביב 2025: מה שווה לנסות ומה פחות?
חדש על המדף
במבה פירמידה, ביסלי שאטה לימון, נאגטס טבעול, תחליפי דגים ואבוקדו בשל – טעמנו, בדקנו ודירגנו! מה שווה קנייה ומה עדיף להשאיר על המדף? 🚀 >>
אוזני המן של ביסקוטי - פורים 2025
מסינבון ועד פרמזן: 7 אוזני המן שוברות שגרה לפורים 2025
חדשות האוכל
יצאנו לסיור בין 7 אוזני המן יוצאות דופן לפורים 2025: מסינבון ועד גבינת פרמזן, מתאילנד לסקנדינביה. החידושים המפתיעים שישדרגו לכם את משלוח המנות בחג הקרוב >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
עשו זאת בעצמכם: איך לגדל אבוקדו בבית?
מדריכים וטיפים
פעם אחת ולתמיד: האם תבלינים מתקלקלים?
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל