מסעדת שוקרייה בהוד השרון משיקה בראנץ' חדש לקיץ

מסעדת שוקרייה של השף ניר שלמור בהוד השרון משיקה לכבוד הקיץ בראנץ' שישי חדש ומציעים פתיחים, עיקריות ומנות ביצים מיוחדות עם טאץ' של שוק..
בראנץ' חדש במסעדת שוקרייה
בראנץ' חדש במסעדת שוקרייה | צילום: גיל אבירם

בראנץ' חדש מגיע להוד השרון אל מסעדת שוקרייה של השף ניר שלמור. הבראנץ' המשודרג יוגש מדי יום שישי בין השעות 10:00 ל-15:00 ויכלול מבחר של ארוחות בוקר ומנות שוק עם טוויסט. וזה מה שקרה בהאלווין בשוקרייה.

שוקרייה הוקמה לפני כשנתיים במטרה ליצור מטבח עם חומרי גלם באיכות מעולה מספקים קטנים ואיכותיים. במקום ישנו תנור ג'וספר על גחלים שמוסיף מימד אחר למנות השונות וכל זאת לצד מוזיקה קלילה ואווירה שמחה .

עוד טעימה: הבראנץ' המושחת של הבושוויק חוזר
בראנץ' שישי חדש במעדניית אלהמברה

עדכונים טעימים למייל!

בראנץ' חדש במסעדת שוקרייה – מה בתפריט?

בתפריט הבראנץ' החדש של מסעדת שוקרייה תמצאו מנות קטנות כמו מסבחה עם פיתות וטרשי; צלחת אמיצים עם אריסה חריפה, סחוג ושני פלפלים על האש; חתיכה ואדמונית עם עגבניות, רוקט ואבן יוגורט ועלי גפן באבן יוגורט (14-27 ש"ח).

בין המנות הגדולות יותר תוכלו לטעום הדרים נהדרים עם ציזיקי, קוביות סלק, אשכולית אדומה ותפוז מפולט; העיראקי – עיג’ה טחינה עמבה מלפפון חמוץ עגבניות לימון כבוש סחוג וחלה קריספית.

בראנץ' קיץ במסעדת שוקרייה
בראנץ' קיץ במסעדת שוקרייה (צילום: גיל אבירם)

במנות הביצים של הבראנץ תוכלו לבחור בין "בעל הבית השתגע" – שקשוקה בטעמי המזרח, עם יוגורט יווני וחלה; פוקצ'ה בתנור עם עלי לפת כבושים, תרד, ביצי עין ואבן יוגורט וביצים בנוסח בנדיקט עם רוטב הולנדייז, סלמון מעושן, יוגורט יווני ואספרגוס.

עוד תמצאו Bloody eyes Sirloin סטייק סינטה עם ביצי עין ברוטב יין ופירה בטטה או כבד בקן של ציפור עם כבד ובצל ברוטב יין על ביצה בקן (45-69 ש"ח)

בנוסף יוגשו לצד המנות קוקטיילים של בוקר מקפרי תפוזים ועד לאפרול שפריץ ומימוזה ומבחר של צ'ייסרים מפנקים של אניסים.

בראנץ' קיץ חדש של מסעדת שוקרייה | דרך רמתיים 18, הוד השרון | ימי שישי, 10:00-15:00 | הזמנות בטלפון 077-532-8604 ובאתר

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

בראנץ' תיאטרלי של בקסטייג' קפה

בראנץ' הצגה: בקסטייג' קפה מציע ארוחות באווירה תיאטרלית

חדשות האוכל
פופ אפ בראנץ' נטע סלונים ו-DNA

השחיתות חוזרת: פופ אפ בראנץ' של נטע סלונים במתחם DNA

אירועים ופסטיבלים
מילקי וגלידת גולדה - טעמים חדשים לקיץ 2024

מילקי וגלידה גולדה מציגים: טעמים חדשים ומארזי קיץ לזמן מוגבל

חדש על המדף
תפריט לימונים ספיישל במסעדת סילו

מוסיף המון: מסעדת סילו משיקה תפריט ספיישל על טהרת הלימון

חדשות האוכל

טרי מהתנור

קנונבול (Cannonball) קברנה סוביניון

שנה חדשה, טעמים חדשים: חברת שקד משיקה את קטלוג היין 2025

חדשות האוכל
חברת שקד משיקה את קטלוג היינות שלה לשנת 2025 עם יותר מ-80 יינות מקומיים ובינלאומיים ייחודיים ומסקרנים עם דגש על איכות ונגישות >>
פסטיבל המרקים של מלון ענבל 2024

זלול כפי יכולתך: פסטיבל המרקים חוזר במהדורת חורף 2024

אירועים ופסטיבלים
פסטיבל המרקים של מלון ענבל בירושלים חוזר בפעם העשירית ברציפות עם שלל מרקים מנחמים במתכונת בופה פתוח בכדי לחמם היטב את חורף 2024 >>

מדריכים שאהבתם

בדקנו: 5 שיטות שעובדות להעלמת ריח רע במקרר

מדריכים וטיפים

שוב נשפך מלח לסיר? כך תצילו מנה מלוחה מדי

מדריכים וטיפים

מה לזלול?