בראנץ' חדש במסעדת שוקרייה
קרדיט תמונה – גיל אבירם
שיתוף

תוכן עניינים

בראנץ' חדש מגיע להוד השרון אל מסעדת שוקרייה של השף ניר שלמור. הבראנץ' המשודרג יוגש מדי יום שישי בין השעות 10:00 ל-15:00 ויכלול מבחר של ארוחות בוקר ומנות שוק עם טוויסט.

שוקרייה הוקמה לפני כשנתיים במטרה ליצור מטבח עם חומרי גלם באיכות מעולה מספקים קטנים ואיכותיים. במקום ישנו תנור ג'וספר על גחלים שמוסיף מימד אחר למנות השונות וכל זאת לצד מוזיקה קלילה ואווירה שמחה .

עוד טעימה: הבראנץ' המושחת של הבושוויק חוזר
בראנץ' שישי חדש במעדניית אלהמברה

בראנץ' חדש במסעדת שוקרייה – מה בתפריט?

בתפריט הבראנץ' החדש של מסעדת שוקרייה תמצאו מנות קטנות כמו מסבחה עם פיתות וטרשי; צלחת אמיצים עם אריסה חריפה, סחוג ושני פלפלים על האש; חתיכה ואדמונית עם עגבניות, רוקט ואבן יוגורט ועלי גפן באבן יוגורט (14-27 ש"ח).

בין המנות הגדולות יותר תוכלו לטעום הדרים נהדרים עם ציזיקי, קוביות סלק, אשכולית אדומה ותפוז מפולט; העיראקי – עיג’ה טחינה עמבה מלפפון חמוץ עגבניות לימון כבוש סחוג וחלה קריספית.

בראנץ' קיץ במסעדת שוקרייה
בראנץ' קיץ במסעדת שוקרייה (צילום: גיל אבירם)

במנות הביצים של הבראנץ תוכלו לבחור בין "בעל הבית השתגע" – שקשוקה בטעמי המזרח, עם יוגורט יווני וחלה; פוקצ'ה בתנור עם עלי לפת כבושים, תרד, ביצי עין ואבן יוגורט וביצים בנוסח בנדיקט עם רוטב הולנדייז, סלמון מעושן, יוגורט יווני ואספרגוס.

עוד תמצאו Bloody eyes Sirloin סטייק סינטה עם ביצי עין ברוטב יין ופירה בטטה או כבד בקן של ציפור עם כבד ובצל ברוטב יין על ביצה בקן (45-69 ש"ח)

בנוסף יוגשו לצד המנות קוקטיילים של בוקר מקפרי תפוזים ועד לאפרול שפריץ ומימוזה ומבחר של צ'ייסרים מפנקים של אניסים.

בראנץ' קיץ חדש של מסעדת שוקרייה | דרך רמתיים 18, הוד השרון | ימי שישי, 10:00-15:00 | הזמנות בטלפון 077-532-8604 ובאתר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.

כתבות בשבילך

חבל לפספס