YOLO בייגלה:: טרנד הבייגלה שכבש כל חלקה טובה בשנים האחרונות מסרב להירגע. משברי הבייגלה של סניידרס שצברו פופולריות גדולה בשנים האחרונות לגלידות בטעם בייגלה מלוח ועד לבמבה במילוי קרם בייגלה, נדמה שהטעם האהוב נאבק על הפסגה יחד עם הפיסטוק שהפך למבוקש ביותר לאחר השקת שלגון קראנץ' פיסטוק ושוקולד לבן לפני מספר חודשים.
כעת משיקה תנובה מוצרים חדשים בסדרת מעדני החלב YOLO עם שוקולד חלב או שוקולד בלונד בתוספת של שברי בייגלה. יולו בייגלה (YOLO Bagels) מגיע למדפים זמן לקצר לאחר השקת שלגון בלונד ובייגלה, אף הוא מסדרת YOLO של תנובה, שהרחיבה את המותג לאחרונה גם לתחום הגלידות.
מעדן חלב יולו בייגלה – זה עובד יחד?
על הנייר מעדן חלב שוקולדי בשילוב בייגלה נשמע כמו פינוק מושלם ומקורי אך בפועל משהו בחיבור פשוט לא עובד. כל אחד מהמרכיבים בפני עצמם עושה את העבודה, מעדן השוקולד הוא קרמי, שוקולדי ולא מתוק מדי ושברי הבייגלה גם הם פריכים וכיפיים לנשנוש אך ברגע שהוספנו את הבייגלה אל המעדן עצמו נוכחנו לגלות שמדובר במוצר שכמעט ובלתי אפשרי לאכול.
הניגוד העז בין הקרמיות החלקה של המעדן לחספוס של שברי הבייגלה יוצר תחושת מאבק לא נעים בפה וצורך לעסוק בלעיסה יתר על המידה, לא משהו שאמור לקרות במעדני חלב. ייתכן שכמות קטנה יותר של בייגלה או לחלופין שימוש במיני בייגלה שטוחים לדוגמא היה מפחית מהתחושה הלא נעימה.
בסך הכל הכוונה של תנובה במעדן החדש הייתה טובה וייתכן שעם מעט שדרוגים היה מדובר במעדן מוצלח, אך בפעם הבאה כנראה נחפש את הבייגלה שלנו במקום אחר.