תנובה מציגה: מעדן חלב יולו בייגלה

המעדן החדש יולו בייגלה מגיע בטעמי שוקולד חלב ושוקולד בלונדי עם תוספת של שברי בייגלה מלוח מעל. האם השילוב המסקרן באמת עובד יחד? יצאנו לטעום..
מעדן חלב יולו בייגלה - YOLO bagels
מעדן חלב יולו בייגלה - YOLO bagels (צילום: מערכת לזלול)

YOLO בייגלה:: טרנד הבייגלה שכבש כל חלקה טובה בשנים האחרונות מסרב להירגע. משברי הבייגלה של סניידרס שצברו פופולריות גדולה בשנים האחרונות לגלידות בטעם בייגלה מלוח ועד לבמבה במילוי קרם בייגלה, נדמה שהטעם האהוב נאבק על הפסגה יחד עם הפיסטוק שהפך למבוקש ביותר לאחר השקת שלגון קראנץ' פיסטוק ושוקולד לבן לפני מספר חודשים.

כעת משיקה תנובה מוצרים חדשים בסדרת מעדני החלב YOLO עם שוקולד חלב או שוקולד בלונד בתוספת של שברי בייגלה. יולו בייגלה (YOLO Bagels) מגיע למדפים זמן לקצר לאחר השקת שלגון בלונד ובייגלה, אף הוא מסדרת YOLO של תנובה, שהרחיבה את המותג לאחרונה גם לתחום הגלידות.

מעדן חלב יולו בייגלה – זה עובד יחד?

מעדן חלב יולו בייגלה – YOLO bagels (צילום: מערכת לזלול)

על הנייר מעדן חלב שוקולדי בשילוב בייגלה נשמע כמו פינוק מושלם ומקורי אך בפועל משהו בחיבור פשוט לא עובד. כל אחד מהמרכיבים בפני עצמם עושה את העבודה, מעדן השוקולד הוא קרמי, שוקולדי ולא מתוק מדי ושברי הבייגלה גם הם פריכים וכיפיים לנשנוש אך ברגע שהוספנו את הבייגלה אל המעדן עצמו נוכחנו לגלות שמדובר במוצר שכמעט ובלתי אפשרי לאכול.

הניגוד העז בין הקרמיות החלקה של המעדן לחספוס של שברי הבייגלה יוצר תחושת מאבק לא נעים בפה וצורך לעסוק בלעיסה יתר על המידה, לא משהו שאמור לקרות במעדני חלב. ייתכן שכמות קטנה יותר של בייגלה או לחלופין שימוש במיני בייגלה שטוחים לדוגמא היה מפחית מהתחושה הלא נעימה.

בסך הכל הכוונה של תנובה במעדן החדש הייתה טובה וייתכן שעם מעט שדרוגים היה מדובר במעדן מוצלח, אך בפעם הבאה כנראה נחפש את הבייגלה שלנו במקום אחר.

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
כמה זמן לשמור חמאה במקרר
טיפים מעשיים לאחסון חמאה בצורה הנכונה
טיפים למטבח
ריקוטה ביתית ב-3 מרכיבים
איך להכין גבינת ריקוטה ביתית עם 3 מרכיבים בלבד
טיפים למטבח
רוויון ביתי
חובצה ב-10 דקות: איך להכין רוויון ביתי
טיפים למטבח
איך לרכך חמאה
השיטה שעובדת: זו הדרך לרכך חמאה בלי להמיס אותה
טיפים למטבח
טרנדים קולינריים טריים
המבורגר מוגזם - התפריט החדש של בורגר סטיישן
על הגריל: יצאנו לזלול את ההמבורגרים החדשים של בורגר סטיישן
חדשות האוכל
רשת בורגר סטיישן משדרגת את הכשרות ומשיקה תפריט חדש ומושחת. האם המהלך השתלם? יצאנו למסע זלילה וחזרנו עם כל המסקנות >>
גלידת נטפליקס אנד צ'יל 2 של בן אנד ג'ריס
עף על המדף: החטיפים, הגלידות והשוקולדים החדשים שאתם צריכים להכיר
חדש על המדף
הקאמבק של טוב טעם, סיקוול לבן & ג'ריס וביסלי חדש. סקירת כל החטיפים והמתוקים החדשים על המדף, ומה חשבנו על כל אחד >>
כוסות בירה ויינשטפן
מי צריך את מינכן: פסטיבלי בירה סטייל אוקטוברפסט (וגם וויסקי) בישראל
אירועים קולינריים
מתכננים לחגוג את אוקטוברפסט? פסטיבלי הבירה הלוהטים של סתיו 2025 בישראל: ת"א, חיפה, ב"ש ועוד. כל התאריכים, המחירים והפרטים כאן. מדריך מתעדכן. >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
אחת ולתמיד: זו הדרך הבטוחה לאחסן ביצים במקרר
טיפים למטבח
אחת ולתמיד: איך לשמור חסה במקרר לאורך זמן
טיפים למטבח
איך לנקות מחבת נון-סטיק ולשמור עליה לאורך זמן
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל