Bacchetta: מסעדת פופ אפ חדשה של שף יהונתן שרביט

שף יהונתן שרביט, הזכור כפיינליסט משחקי השף, פותח את באצ'טה, מסעדת פופ אפ בוייב איטלקי למשך חודשי הקיץ במתחם הבריכה של ריזורט דן קיסריה.
מסעדת Bacchetta של שף יהונתן שרביט בדן קיסריה
מסעדת Bacchetta של שף יהונתן שרביט בדן קיסריה | צילום: דניאל לילה

מסעדת פופ אפ חדשה ומסקרנת נפתחה השבוע לקהל הרחב במתחם הבריכה של מלון דן קיסריה. מסעדת באצ'טה – Bacchetta (שרביט באיטלקית) בהובלתו של שף יהונתן שרביט (משחקי השף) תפעל משעות הצהריים עד שעות הערב המאוחרות במהלך חודשי הקיץ.

התפריט של Bacchetta מציע מגוון מנות מהמטבח האיטלקי והים תיכוני עם הקפדה על שימוש בחומרי גלם מקומיים ואיכותיים. ממזטים וגריל יווני עד למנות פסטה, קוקטיילים מבית האימפריאל ושייקים של תמרה התל אביבית.

שף יהונתן שרביט במסעדת Bacchetta | צילום: דניאל לילה

מסעדת Bacchetta של שף יהונתן שרביט – מה בתפריט?

בין המאזטים בתפריט הצהריים תוכלו לטעום לחם יווני עם חציל קלוי בתחמיץ שום וזעתר טרי; סלט מיונז עם כוסברה ופיסטוקים; איקרה לבנה; טחינת הר ברכה עם שומר ועוד. באגף של מנות הפתיחה תוכלו לטעום סלט יווני, ארטישוק ירושלמי מפוחם, טרטר דג ים, סלט סלקים מפוחמים ועוד.

עדכונים טעימים למייל!

תפריט עיקריות הצהריים של Bacchetta מציע מנות מהגריל היווני כמו קבב דג ים; סופלקי פרגית; גירוס עגל ופיסטוקים; צלעות טלה ועוד.

מסעדת Bacchetta של שף יהונתן שרביט בדן קיסריה | צילום: דניאל לילה

בתפריט הערב תוכלו לנסות מנות ראשונות כמו ברזאולה בכבישה ביתית, ברוסקטת טרטר בקר, ניוקי קרבורנרה, בצלים ממולאים בכרישה וטרטר אינטיאס. בעיקריות הערב תוכלו לבחור בין פסטה פיצ'י בעבודת יד, פריים ריב מיושן, קנלוני טלה ועוד.

תפריט הקינוחים יציע מתוקים קלאסיים עם טוויסט עכשווי כמו מילפיי שבור או קרמו שוקולד מריר.

.
על תפריט הקוקטיילים אמונים כאמור בר האימפריאל הנחשב שמפעיל במקום פופ אפ משל עצמו, בין השאר תוכלו ללגום קוקטייל Frose עם רוזה, וודקה, תותים ובלסמי; Jungle Bird עם רום אפלטון, קוואנטרו, אנגוסטורה, אננס וליים; Margarita Bodega עם טקילה, קוואנטרו, כוסברה, צ'ילי ירוק ולימון ועוד.

מי שיעדיף משקה לא אלכוהולי יוכל לטעום על שפת הבריכה את השייקים והאייסים המרעננים של "תמרה" הידועה מתל אביב.

מסעדת Bacchetta של השף יהונתן שרביט | דן קיסריה ריזורט, רוטשילד 1, קיסריה| צהרים ועד שעות הערב המאוחרות לאורחי המלון ולאורחים מבחוץ בהזמנת מקום מראש בטלפון 04-6269111 או באתר

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
אפרו בראנץ' של שף אלעזר טמנו בגלריה אירופה
הבראנץ' האפריקאי של שף אלעזר טמנו חוזר לסופשבוע אחד עתיר בטעמים
אירועים ופסטיבלים
פופ אפ אוכל כורדי של שולה משתולה בתל אביב
שולה משתולה חוזרת לפופ אפ אוכל כורדי בתל אביב
חדשות האוכל
מעורב ישראלי: פופ אפ אוכל רחוב ביפו
מעורב ישראלי: פופ אפ מוסדות אוכל רחוב מיתולוגיים ביפו
אירועים ופסטיבלים
אל גאטו אזול - פופ אפ מקסיקני במסעדת אואזיס
אל גאטו אזול: פופ אפ מקסיקני לוהט במסעדת אואזיס
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
תוקף ביצים קשות במקרר
כמה זמן ביצים מחזיקות מעמד – המדריך המלא לאחסון נכון
מדריכים וטיפים
איך באמת שומרים ביצים במטבח כמו שצריך? כמה זמן שורדות ביצים קשות, טריות וטרופות במקרר – ואיך להימנע מהטעויות הנפוצות >>
5 בקבוקי בירה מלכה בעיטור שרוליק של דוש
עצמאות בכוס בירה: הבירות הישראליות והנכונות ליד המנגל
חדשות האוכל
יום העצמאות זה לא רק מנגלים. גם השנה נמזוג גאווה מקומית מבית בירה מלכה, שקמה ואלכסנדר עם כל הטעמים, הסיפורים והמהדורות המיוחדות של עצמאות 77 >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
5 טעויות בהכנת פנקייק שכולם עושים ואיך להימנע מהן
מדריכים וטיפים
לא רק בסיר: כך תכינו ביצה קשה במיקרוגל
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל