Bacchetta: מסעדת פופ אפ חדשה של שף יהונתן שרביט

שף יהונתן שרביט, הזכור כפיינליסט משחקי השף, פותח את באצ'טה, מסעדת פופ אפ בוייב איטלקי למשך חודשי הקיץ במתחם הבריכה של ריזורט דן קיסריה.
מסעדת Bacchetta של שף יהונתן שרביט בדן קיסריה
מסעדת Bacchetta של שף יהונתן שרביט בדן קיסריה | צילום: דניאל לילה

מסעדת פופ אפ חדשה ומסקרנת נפתחה השבוע לקהל הרחב במתחם הבריכה של מלון דן קיסריה. מסעדת באצ'טה – Bacchetta (שרביט באיטלקית) בהובלתו של שף יהונתן שרביט (משחקי השף) תפעל משעות הצהריים עד שעות הערב המאוחרות במהלך חודשי הקיץ.

התפריט של Bacchetta מציע מגוון מנות מהמטבח האיטלקי והים תיכוני עם הקפדה על שימוש בחומרי גלם מקומיים ואיכותיים. ממזטים וגריל יווני עד למנות פסטה, קוקטיילים מבית האימפריאל ושייקים של תמרה התל אביבית.

שף יהונתן שרביט במסעדת Bacchetta | צילום: דניאל לילה

מסעדת Bacchetta של שף יהונתן שרביט – מה בתפריט?

בין המאזטים בתפריט הצהריים תוכלו לטעום לחם יווני עם חציל קלוי בתחמיץ שום וזעתר טרי; סלט מיונז עם כוסברה ופיסטוקים; איקרה לבנה; טחינת הר ברכה עם שומר ועוד. באגף של מנות הפתיחה תוכלו לטעום סלט יווני, ארטישוק ירושלמי מפוחם, טרטר דג ים, סלט סלקים מפוחמים ועוד.

תפריט עיקריות הצהריים של Bacchetta מציע מנות מהגריל היווני כמו קבב דג ים; סופלקי פרגית; גירוס עגל ופיסטוקים; צלעות טלה ועוד.

מסעדת Bacchetta של שף יהונתן שרביט בדן קיסריה | צילום: דניאל לילה

בתפריט הערב תוכלו לנסות מנות ראשונות כמו ברזאולה בכבישה ביתית, ברוסקטת טרטר בקר, ניוקי קרבורנרה, בצלים ממולאים בכרישה וטרטר אינטיאס. בעיקריות הערב תוכלו לבחור בין פסטה פיצ'י בעבודת יד, פריים ריב מיושן, קנלוני טלה ועוד.

תפריט הקינוחים יציע מתוקים קלאסיים עם טוויסט עכשווי כמו מילפיי שבור או קרמו שוקולד מריר.

.
על תפריט הקוקטיילים אמונים כאמור בר האימפריאל הנחשב שמפעיל במקום פופ אפ משל עצמו, בין השאר תוכלו ללגום קוקטייל Frose עם רוזה, וודקה, תותים ובלסמי; Jungle Bird עם רום אפלטון, קוואנטרו, אנגוסטורה, אננס וליים; Margarita Bodega עם טקילה, קוואנטרו, כוסברה, צ'ילי ירוק ולימון ועוד.

מי שיעדיף משקה לא אלכוהולי יוכל לטעום על שפת הבריכה את השייקים והאייסים המרעננים של "תמרה" הידועה מתל אביב.

מסעדת Bacchetta של השף יהונתן שרביט | דן קיסריה ריזורט, רוטשילד 1, קיסריה| צהרים ועד שעות הערב המאוחרות לאורחי המלון ולאורחים מבחוץ בהזמנת מקום מראש בטלפון 04-6269111 או באתר

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
ספר חדש ופופ אפ קונדיטוריה של תלמידי דנון
בואו לזלול: דנון משיקים ספר אפייה עם פופ אפ מתוק ומושחת במיוחד
חדשות האוכל
אל גאטו אזול - פופ אפ מקסיקני במסעדת אואזיס
אל גאטו אזול: פופ אפ מקסיקני לוהט במסעדת אואזיס
חדשות האוכל
מסעדת צפונה בנגה בפר דרייר ביפו
צפונה בנגה: מסעדת החורף הצפונית של ארז קומרובסקי מגיעה ללב יפו
חדשות האוכל
UNICONE - קרואסון וטילון אקסטרים
כשקרואסון פוגש טילון: הקינוח של הקיץ מגיע לפופ אפ אקסטרים
אירועים קולינריים
טרנדים קולינריים טריים
רוזלך קרם מרשמלו, שוקולד מריר, פירורי בייגל מלוח ופתיבר, רוטב שוקולד מריר ומיני מרשמלו חרוך
חג הרוזלך 2025: סמורס, סינבון או סיריאל מילק? יש לנו מנצח ברור
חדשות האוכל
רשת לנדוור משיקה 3 רוזלך חדשים לזמן מוגבל: סמורס, סינבון וסיריאל מילק. זללנו את כולם. אחד הוא גאונות, אחד הוא פספוס, ואחד... ובכן, תקראו >>> >>
המבורגר עם גבינה ולחמניית שום שחור
הולשטיין בורגר: לנצח את התחרות באבן גבירול, בלי להרים את הקול
חדשות האוכל
הסניף המקורי בשוק הכרמל נסגר. עכשיו הולשטיין בורגר נלחמים באזור רווי קציצות עם סוד אחד: בשר איכותי מהקצב. האם זה מספיק? יצאנו לזלול >>
נוטלה צמחית ללא חלב ופרוסת לחם עם נוטלה על השיש במטבח
עף על המדף: נוטלה בלי חלב, דג בלי דגים ועוגיות מזרחיות בחצי מחיר
חדש על המדף
מה חשבנו על הנוטלה החדשה? וגם - הדג של טבעול, העוגיות המזרחיות של אחוה, השטוחים של אסם ופיתה חלבון של אנג'ל. כל מה שחדש וטעים על המדף >>> >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
חשוב לדעת: איך לנקות מכתש ועלי ולשמור עליהם לטווח הארוך
טיפים למטבח
בלי אספרסו: איך לשרוד את צום יום כיפור ללא קפה?
טיפים למטבח
מדריך: איך להכין קפה דלגונה מוקצף אצלכם בבית
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל