מסעדת Bacchetta של שף יהונתן שרביט בדן קיסריה
קרדיט תמונה – דניאל לילה
שיתוף

תוכן עניינים

מסעדת פופ אפ חדשה ומסקרנת נפתחה השבוע לקהל הרחב במתחם הבריכה של מלון דן קיסריה. מסעדת באצ'טה – Bacchetta (שרביט באיטלקית) בהובלתו של שף יהונתן שרביט (משחקי השף) תפעל משעות הצהריים עד שעות הערב המאוחרות במהלך חודשי הקיץ.

התפריט של Bacchetta מציע מגוון מנות מהמטבח האיטלקי והים תיכוני עם הקפדה על שימוש בחומרי גלם מקומיים ואיכותיים. ממזטים וגריל יווני עד למנות פסטה, קוקטיילים מבית האימפריאל ושייקים של תמרה התל אביבית.

שף יהונתן שרביט במסעדת Bacchetta
שף יהונתן שרביט במסעדת Bacchetta | צילום: דניאל לילה

מסעדת Bacchetta של שף יהונתן שרביט – מה בתפריט?

בין המאזטים בתפריט הצהריים תוכלו לטעום לחם יווני עם חציל קלוי בתחמיץ שום וזעתר טרי; סלט מיונז עם כוסברה ופיסטוקים; איקרה לבנה; טחינת הר ברכה עם שומר ועוד. באגף של מנות הפתיחה תוכלו לטעום סלט יווני, ארטישוק ירושלמי מפוחם, טרטר דג ים, סלט סלקים מפוחמים ועוד.

תפריט עיקריות הצהריים של Bacchetta מציע מנות מהגריל היווני כמו קבב דג ים; סופלקי פרגית; גירוס עגל ופיסטוקים; צלעות טלה ועוד.

מסעדת Bacchetta של שף יהונתן שרביט בדן קיסריה
מסעדת Bacchetta של שף יהונתן שרביט בדן קיסריה | צילום: דניאל לילה

בתפריט הערב תוכלו לנסות מנות ראשונות כמו ברזאולה בכבישה ביתית, ברוסקטת טרטר בקר, ניוקי קרבורנרה, בצלים ממולאים בכרישה וטרטר אינטיאס. בעיקריות הערב תוכלו לבחור בין פסטה פיצ'י בעבודת יד, פריים ריב מיושן, קנלוני טלה ועוד.

תפריט הקינוחים יציע מתוקים קלאסיים עם טוויסט עכשווי כמו מילפיי שבור או קרמו שוקולד מריר.

.
על תפריט הקוקטיילים אמונים כאמור בר האימפריאל הנחשב שמפעיל במקום פופ אפ משל עצמו, בין השאר תוכלו ללגום קוקטייל Frose עם רוזה, וודקה, תותים ובלסמי; Jungle Bird עם רום אפלטון, קוואנטרו, אנגוסטורה, אננס וליים; Margarita Bodega עם טקילה, קוואנטרו, כוסברה, צ'ילי ירוק ולימון ועוד.

מי שיעדיף משקה לא אלכוהולי יוכל לטעום על שפת הבריכה את השייקים והאייסים המרעננים של "תמרה" הידועה מתל אביב.

מסעדת Bacchetta של השף יהונתן שרביט | דן קיסריה ריזורט, רוטשילד 1, קיסריה| צהרים ועד שעות הערב המאוחרות לאורחי המלון ולאורחים מבחוץ בהזמנת מקום מראש בטלפון 04-6269111 או באתר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס