Bacchetta: מסעדת פופ אפ חדשה של שף יהונתן שרביט

שף יהונתן שרביט, הזכור כפיינליסט משחקי השף, פותח את באצ'טה, מסעדת פופ אפ בוייב איטלקי למשך חודשי הקיץ במתחם הבריכה של ריזורט דן קיסריה.
מסעדת Bacchetta של שף יהונתן שרביט בדן קיסריה
מסעדת Bacchetta של שף יהונתן שרביט בדן קיסריה | צילום: דניאל לילה

מסעדת פופ אפ חדשה ומסקרנת נפתחה השבוע לקהל הרחב במתחם הבריכה של מלון דן קיסריה. מסעדת באצ'טה – Bacchetta (שרביט באיטלקית) בהובלתו של שף יהונתן שרביט (משחקי השף) תפעל משעות הצהריים עד שעות הערב המאוחרות במהלך חודשי הקיץ.

התפריט של Bacchetta מציע מגוון מנות מהמטבח האיטלקי והים תיכוני עם הקפדה על שימוש בחומרי גלם מקומיים ואיכותיים. ממזטים וגריל יווני עד למנות פסטה, קוקטיילים מבית האימפריאל ושייקים של תמרה התל אביבית.

שף יהונתן שרביט במסעדת Bacchetta
שף יהונתן שרביט במסעדת Bacchetta | צילום: דניאל לילה

מסעדת Bacchetta של שף יהונתן שרביט – מה בתפריט?

בין המאזטים בתפריט הצהריים תוכלו לטעום לחם יווני עם חציל קלוי בתחמיץ שום וזעתר טרי; סלט מיונז עם כוסברה ופיסטוקים; איקרה לבנה; טחינת הר ברכה עם שומר ועוד. באגף של מנות הפתיחה תוכלו לטעום סלט יווני, ארטישוק ירושלמי מפוחם, טרטר דג ים, סלט סלקים מפוחמים ועוד.

עדכונים טעימים למייל!

תפריט עיקריות הצהריים של Bacchetta מציע מנות מהגריל היווני כמו קבב דג ים; סופלקי פרגית; גירוס עגל ופיסטוקים; צלעות טלה ועוד.

מסעדת Bacchetta של שף יהונתן שרביט בדן קיסריה
מסעדת Bacchetta של שף יהונתן שרביט בדן קיסריה | צילום: דניאל לילה

בתפריט הערב תוכלו לנסות מנות ראשונות כמו ברזאולה בכבישה ביתית, ברוסקטת טרטר בקר, ניוקי קרבורנרה, בצלים ממולאים בכרישה וטרטר אינטיאס. בעיקריות הערב תוכלו לבחור בין פסטה פיצ'י בעבודת יד, פריים ריב מיושן, קנלוני טלה ועוד.

תפריט הקינוחים יציע מתוקים קלאסיים עם טוויסט עכשווי כמו מילפיי שבור או קרמו שוקולד מריר.

.
על תפריט הקוקטיילים אמונים כאמור בר האימפריאל הנחשב שמפעיל במקום פופ אפ משל עצמו, בין השאר תוכלו ללגום קוקטייל Frose עם רוזה, וודקה, תותים ובלסמי; Jungle Bird עם רום אפלטון, קוואנטרו, אנגוסטורה, אננס וליים; Margarita Bodega עם טקילה, קוואנטרו, כוסברה, צ'ילי ירוק ולימון ועוד.

מי שיעדיף משקה לא אלכוהולי יוכל לטעום על שפת הבריכה את השייקים והאייסים המרעננים של "תמרה" הידועה מתל אביב.

מסעדת Bacchetta של השף יהונתן שרביט | דן קיסריה ריזורט, רוטשילד 1, קיסריה| צהרים ועד שעות הערב המאוחרות לאורחי המלון ולאורחים מבחוץ בהזמנת מקום מראש בטלפון 04-6269111 או באתר

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
פופ אפ קינוחים נוסטלגיים מהילדות של קפה אסיף
עוגת ביסקוויטים או קוקוס ורוד? פופ-אפ קינוחים בטעם של ילדות
אירועים ופסטיבלים
פופ אפ רוגלך של שי גולן בקפה אסיף
לפי מטר: פופ אפ רוגלך של שי גולן מגיע לקפה אסיף
חדשות האוכל
הבראנץ' של נטע סלונים (thefoodnet) במסעדת MENA של שף ינון אלעל
בוקר בינלאומי: הבראנץ' של נטע סלונים חוזר בתאריכים חדשים
חדשות האוכל
פרויקט קיימות 2024 - שפים מהצפון מתארחים במרכז
שבוע טעים: המטבח המנצח מארחים, פופ אפ מאפים ושפים מהצפון מבשלים
אירועים ופסטיבלים
טרנדים קולינריים טריים
פסטיבל ראמן 2025 במסעדת קמפאי באר שבע
חם בדרום: מסעדת קמפאי משיקה פסטיבל ראמן חורפי
חדשות האוכל
מסעדת קמפאי מבאר שבע חוזרת עם פסטיבל הראמן השנתי לכבוד חורף 2025. במסגרת הפסטיבל יוגשו 5 סוגי ראמן עשירים עם שלל תוספות מחממות לב ונפש >>
חודש יפני במסעדת LOFT
מסעדת LOFT במלון ג'ורג' תל אביב חוגגת חודש יפני מפתה במיוחד
חדשות האוכל
מסעדת LOFT בג'ורג' תל אביב משיקה במהלך חודש פברואר תפריט יפני ייחודי המשלב בין מנות קלאסיות עם אינטרפרטציה מודרנית של השף ניצן רז >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
רוצים תה בריא יותר? חממו אותו במיקרוגל
מדריכים וטיפים
חשוב לדעת: כמה זמן מותר לשמור סלט ביצים במקרר?
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל