Bacchetta: מסעדת פופ אפ חדשה של שף יהונתן שרביט

שף יהונתן שרביט, הזכור כפיינליסט משחקי השף, פותח את באצ'טה, מסעדת פופ אפ בוייב איטלקי למשך חודשי הקיץ במתחם הבריכה של ריזורט דן קיסריה.
עדכונים טעימים למייל!

מסעדת פופ אפ חדשה ומסקרנת נפתחה השבוע לקהל הרחב במתחם הבריכה של מלון דן קיסריה. מסעדת באצ'טה – Bacchetta (שרביט באיטלקית) בהובלתו של שף יהונתן שרביט (משחקי השף) תפעל משעות הצהריים עד שעות הערב המאוחרות במהלך חודשי הקיץ.

התפריט של Bacchetta מציע מגוון מנות מהמטבח האיטלקי והים תיכוני עם הקפדה על שימוש בחומרי גלם מקומיים ואיכותיים. ממזטים וגריל יווני עד למנות פסטה, קוקטיילים מבית האימפריאל ושייקים של תמרה התל אביבית.

מסעדת Bacchetta של שף יהונתן שרביט בדן קיסריה
מסעדת Bacchetta של שף יהונתן שרביט בדן קיסריה | צילום: דניאל לילה
שף יהונתן שרביט במסעדת Bacchetta
שף יהונתן שרביט במסעדת Bacchetta | צילום: דניאל לילה

מסעדת Bacchetta של שף יהונתן שרביט – מה בתפריט?

בין המאזטים בתפריט הצהריים תוכלו לטעום לחם יווני עם חציל קלוי בתחמיץ שום וזעתר טרי; סלט מיונז עם כוסברה ופיסטוקים; איקרה לבנה; טחינת הר ברכה עם שומר ועוד. באגף של מנות הפתיחה תוכלו לטעום סלט יווני, ארטישוק ירושלמי מפוחם, טרטר דג ים, סלט סלקים מפוחמים ועוד.

תפריט עיקריות הצהריים של Bacchetta מציע מנות מהגריל היווני כמו קבב דג ים; סופלקי פרגית; גירוס עגל ופיסטוקים; צלעות טלה ועוד.

מסעדת Bacchetta של שף יהונתן שרביט בדן קיסריה
מסעדת Bacchetta של שף יהונתן שרביט בדן קיסריה | צילום: דניאל לילה

בתפריט הערב תוכלו לנסות מנות ראשונות כמו ברזאולה בכבישה ביתית, ברוסקטת טרטר בקר, ניוקי קרבורנרה, בצלים ממולאים בכרישה וטרטר אינטיאס. בעיקריות הערב תוכלו לבחור בין פסטה פיצ'י בעבודת יד, פריים ריב מיושן, קנלוני טלה ועוד.

תפריט הקינוחים יציע מתוקים קלאסיים עם טוויסט עכשווי כמו מילפיי שבור או קרמו שוקולד מריר.

.
על תפריט הקוקטיילים אמונים כאמור בר האימפריאל הנחשב שמפעיל במקום פופ אפ משל עצמו, בין השאר תוכלו ללגום קוקטייל Frose עם רוזה, וודקה, תותים ובלסמי; Jungle Bird עם רום אפלטון, קוואנטרו, אנגוסטורה, אננס וליים; Margarita Bodega עם טקילה, קוואנטרו, כוסברה, צ'ילי ירוק ולימון ועוד.

מי שיעדיף משקה לא אלכוהולי יוכל לטעום על שפת הבריכה את השייקים והאייסים המרעננים של "תמרה" הידועה מתל אביב.

מסעדת Bacchetta של השף יהונתן שרביט | דן קיסריה ריזורט, רוטשילד 1, קיסריה| צהרים ועד שעות הערב המאוחרות לאורחי המלון ולאורחים מבחוץ בהזמנת מקום מראש בטלפון 04-6269111 או באתר

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

פופ אפ ראמן של תוםתום ואוקינאווה

לשבועיים בלבד: פופ אפ ראמן של תוםתום באוקינאווה תל אביב

אירועים ופסטיבלים
פופ אפ חלות של ארז קומורבסקי ובית הספר דנון

רק בסופשבוע: היריד שמציע ריבת שמן זית של רהב וחלות של קומרובסקי

אירועים ופסטיבלים
שף אורן אסידו מציג פופ אפ מרוקאי בקניון TLV

שף אורן אסידו פותח פופ אפ מרוקאי בקניון TLV

אירועים ופסטיבלים
שף אורי צור - טרטוריה מקומית בחוות ואדי ינשוף

טרטוריה מקומית: מסעדת פופ אפ איטלקית חדשה בגליל

חדשות האוכל

טרי מהתנור

נאיפה מולא מארחת לארוחה אינטימית בביתה

במטבח של נאיפה מולא: ארוחות אינטימיות אצל השפים הגדולים בישראל

אירועים ופסטיבלים
מתומר טל ורותי ברודו ועד לנאיפה מולא ומושיקו גמליאל: סן פלגרינו משיקים סדרת ארוחות פיין דיינינג אינטימיות בבתי השפים המובילים בישראל >>
קולקציית העוגות והקינוחים של ביסקוטי לראש השנה 2024

מלכת הדבש: ביסקוטי מציגה קולקציית עוגות וקינוחים מפתה לראש השנה

חדשות האוכל
לא התארגנתם על עוגה לראש השנה? רוצו לבדוק את קולקציית העוגות והקינוחים עתירת הדבש של קונדיטוריית ביסקוטי למרכז שולחן החג >>

מדריכים שאהבתם

חשוב לדעת: כמה זמן אפשר לשמור בשר טרי במקרר?

מדריכים וטיפים

אחת ולתמיד: מה ההבדל בין מלח שולחן למלח ים?

מדריכים וטיפים

מה לזלול?