בל בוי, הבר האהוב במלון ברדיצ'בסקי משיק פופ אפ חדש בהשראת הדיינר האמריקאי השמח של שנות ה-50 של המאה הקודמת, בפרשנות מודרנית ויצירתית ובשיתוף וודקה אבסולוט.
במסגרת הפופ אפ הפוטוגני להפליא, שיימשך עד לסוף חודש ספטמבר, יצטרף לתפריט הקבוע של המקום גם תפריט ורדרד עם שלל מנות ומשקאות בסטייל הראוותני של הבלבוי שצועקות כולן קלאסיקה אמריקאית.
פופ אפ אמריקאי בבל בוי – מה יש לזלול?
באגף האוכל תמצאו את Breakfast Of Champions, מנה שמתחפשת לארוחת הבוקר הקלאסית של אמריקאים וישראלים רבים – קערת קורנפלקס עם חלב.
בפועל מדובר במרק הנמזג מקנקן קלאסי לקערה כשלצידה מונחת קופסת דגני בוקר מעוצבת עם קורנפלקס מעושן בפטריות מיובשות ובצל יבש שמעניק פריכות למרק הלבן (38 ש"ח).
את המשבצת המתבקשת של ההמבורגר בתפריט מאייש ה-Bellboy Big Mick שמגיע באריזה צבעונית קלאסית. ההמבורגר בגרסת הבלבוי עשוי שרימפס ומוגש עם קולסלאו, איולי שום וצ'יפס קלאמרי פריך (86 ש"ח).
בתפריט המשקאות תמצאו למשל את גרסת הבלבוי למילקשייק בדמות ה-Bellboy Freak Shake – שייק ורדרד על בסיס וודקה אבסולוט עם שרי, קולי פטל וקצפת וגם Bellboy Iced Tea בסגנון מקומי עם וודקה אבסולוט, ג'ין, רום וברנדי משמש (66 ש"ח).
בל בוי חוגג עשור
ה-Bellboy שמציין בימים אלו עשור להקמתו, הוא אחד מהברים הפופולריים בתל אביב בזכות הקוקטיילים המעוצבים והמקוריים עם שלל רכיבים לא שגרתיים, תמציות טעם וחליטות עבודת יד. י
חד עם השירות הידידותי, העיצוב והריהוט האינטימי והסוער כאחד, המקום מעניק חוויית מפלט שקשה למצוא בעיר. המקדימים יוכלו ליהנות לאורך כל השבוע מהאפי האוור בין השעות 18:00-20:00 עם 50% הנחה על תפריט הקוקטיילים.
בתפריט האוכל הקבוע תמצאו למשל זוג קרוקטים תפוחי אדמה עם פירורי לחם, ביצים, פרמזן, קרם עגבניות ושום; פטה ברווזון עם כבד עוף וחזה אווז מעושן, חמאה, קוניאק, דבש, ריבת פלפלים וטוסטונים או דים סאם שרימפס עם מירין, מי ורדים, בצל ירוק, עירית, פיסטוקים וצ'ילי אדום.
לקינוח תוכלו לזלול את כריך חמאת הבוטנים המטוגן של הבלבוי עם ריבת פטל, בננות מקורמלות בוויסקי, קרם פרש ופקאן; פנקוטה צ'אי – מרק פטל ווניל עם קראמבל פיסטוק ועוד