פופ אפ אמריקאי מופרע בבל בוי: מקוקטייל מילקשייק ועד מרק קורנפלקס

Bellboy, הבר האהוב במלון ברדיצ'בסקי בתל אביב, חוגג עשור עם פופ אפ מושחת המוקדש כולו למנות דיינר אמריקאיות קלאסיות בטוויסט עדכני ויצירתי.
בל בוי מציגים: פופ אפ דיינר אמריקאי
בל בוי מציגים: פופ אפ דיינר אמריקאי | צילום: אפיק גבאי

בל בוי, הבר האהוב במלון ברדיצ'בסקי משיק פופ אפ חדש בהשראת הדיינר האמריקאי השמח של שנות ה-50 של המאה הקודמת, בפרשנות מודרנית ויצירתית ובשיתוף וודקה אבסולוט.

במסגרת הפופ אפ הפוטוגני להפליא, שיימשך עד לסוף חודש ספטמבר, יצטרף לתפריט הקבוע של המקום גם תפריט ורדרד עם שלל מנות ומשקאות בסטייל הראוותני של הבלבוי שצועקות כולן קלאסיקה אמריקאית.

מרק קורנפלקס מעושן של הבלבוי
מרק קורנפלקס מעושן של הבלבוי | צילום: אפיק גבאי

פופ אפ אמריקאי בבל בוי – מה יש לזלול?

באגף האוכל תמצאו את Breakfast Of Champions, מנה שמתחפשת לארוחת הבוקר הקלאסית של אמריקאים וישראלים רבים – קערת קורנפלקס עם חלב.

עדכונים טעימים למייל!

בפועל מדובר במרק הנמזג מקנקן קלאסי לקערה כשלצידה מונחת קופסת דגני בוקר מעוצבת עם קורנפלקס מעושן בפטריות מיובשות ובצל יבש שמעניק פריכות למרק הלבן (38 ש"ח).

את המשבצת המתבקשת של ההמבורגר בתפריט מאייש ה-Bellboy Big Mick שמגיע באריזה צבעונית קלאסית. ההמבורגר בגרסת הבלבוי עשוי שרימפס ומוגש עם קולסלאו, איולי שום וצ'יפס קלאמרי פריך (86 ש"ח).

בתפריט המשקאות תמצאו למשל את גרסת הבלבוי למילקשייק בדמות ה-Bellboy Freak Shake – שייק ורדרד על בסיס וודקה אבסולוט עם שרי, קולי פטל וקצפת וגם Bellboy Iced Tea בסגנון מקומי עם וודקה אבסולוט, ג'ין, רום וברנדי משמש (66 ש"ח).

קוקטייל מילקשייק ורדרד של בל בוי
קוקטייל מילקשייק ורדרד של בל בוי | צילום: אפיק גבאי

בל בוי חוגג עשור

ה-Bellboy שמציין בימים אלו עשור להקמתו, הוא אחד מהברים הפופולריים בתל אביב בזכות הקוקטיילים המעוצבים והמקוריים עם שלל רכיבים לא שגרתיים, תמציות טעם וחליטות עבודת יד. י

חד עם השירות הידידותי, העיצוב והריהוט האינטימי והסוער כאחד, המקום מעניק חוויית מפלט שקשה למצוא בעיר. המקדימים יוכלו ליהנות לאורך כל השבוע מהאפי האוור בין השעות 18:00-20:00 עם 50% הנחה על תפריט הקוקטיילים.

בתפריט האוכל הקבוע תמצאו למשל זוג קרוקטים תפוחי אדמה עם פירורי לחם, ביצים, פרמזן, קרם עגבניות ושום; פטה ברווזון עם כבד עוף וחזה אווז מעושן, חמאה, קוניאק, דבש, ריבת פלפלים וטוסטונים או דים סאם שרימפס עם מירין, מי ורדים, בצל ירוק, עירית, פיסטוקים וצ'ילי אדום.

לקינוח תוכלו לזלול את כריך חמאת הבוטנים המטוגן של הבלבוי עם ריבת פטל, בננות מקורמלות בוויסקי, קרם פרש ופקאן; פנקוטה צ'אי – מרק פטל ווניל עם קראמבל פיסטוק ועוד

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

חיים כהן ואריאל לייזגולד -בלבוי X יפו-תל אביב

חיים כהן מארח את הבר הכי מדובר בתל אביב לערב חד פעמי

אירועים ופסטיבלים
פרויקט קיימות 2024 - שפים מהצפון מתארחים במרכז

שבוע טעים: המטבח המנצח מארחים, פופ אפ מאפים ושפים מהצפון מבשלים

אירועים ופסטיבלים
מארז קוקטיילים של ספייסהאוס וכרמלה

איזה שוק: ספייסהאוס וכרמלה משיקים מארז קוקטיילים מרענן

חדשות האוכל
פופ אפ ראמן של תוםתום ואוקינאווה

לשבועיים בלבד: פופ אפ ראמן של תוםתום באוקינאווה תל אביב

אירועים ופסטיבלים

טרי מהתנור

בן אנד ג'ריס סורבה פינה קולדה וסורבה פסיפלורה

חדש על המדף לחורף: גלידות, שוקולד, חטיפים, משקאות ועוד הפתעות

חדש על המדף
טיק טק מנדרינה לימון-ליים, אפרופו שוקולד וקרמל, במבה קרם עוגיות, שוקולד עלית בטעמים, פיוז טי תפוח קינמון, סורבה בן אנד ג'ריס >>
פסטיבל המרקים של מלון ענבל 2024

זלול כפי יכולתך: פסטיבל המרקים חוזר במהדורת חורף 2024

אירועים ופסטיבלים
פסטיבל המרקים של מלון ענבל בירושלים חוזר בפעם העשירית ברציפות עם שלל מרקים מנחמים במתכונת בופה פתוח בכדי לחמם היטב את חורף 2024 >>

מדריכים שאהבתם

חיים בסרט: למה בעצם אנחנו אוכלים פופקורן בקולנוע?

מדריכים וטיפים

כדאי לדעת: זו השיטה המומלצת ביותר לאחסון תרד במטבח

מדריכים וטיפים

מה לזלול?