מסעדת ברטה החדשה של שף אסף גרניט בברלין
קרדיט תמונה – Joerg Lehmann
שיתוף

תוכן עניינים

שף אסף גרניט וקבוצת מחניודה ממשיכים את התנופה הקולינרית ברחבי אירופה ואחרי פריז ולונדון וכוכב מישלן אחד, פותחים את ברטה, מסעדה חדשה ומסקרנת בברלין בנימה אישית במיוחד ובטעמים ישראלים אותנטיים.

המסעדה החדשה, שקרויה על שם סבתו של גרניט, ממוקמת במלון הבוטיק Tale Berlin Potsdamer Plaza מרשת המלונות Precise במרכז ברלין.

בשביל גרניט פתיחת המסעדה החדשה היא בסגירת מעגל מהותית וההחלטה לקרוא למסעדה על שם סבתו מצד אמו אינה מקרית. ברטה, סבתו של גרניט הספיקה להימלט עם משפחתה הגרעינית לתל אביב בתקופת השואה, אך רבים אחרים במשפחה המורחבת הושמדה. במסעדה מתכנן גרניט להשתמש בכלי פורצלן וקריסטל של סבתא ברטה שאסף לאחר פטירתה.

מסעדת ברטה של אסף גרניט – מה בתפריט?

בתפריט של מסעדת Berta תמצאו מבחר מנות גרמניות קלאסיות עם טאץ' ירושלמי וטכניקות הבישול של קבוצת מחניודה. בין השאר תוכלו לטעום מנות כמו חריימה קלאסי ביתי; ניוקי זעתר ופולנטה; מג'דרה פתיתים ופסטו עם קציפת יוגורט; קיגל כרוב; תמנון עם חרירה וסלסה סלרי; מסאחן ברוקולי; ריזוטו שעועית; שניצל כרובית וקרעפלך במילוי פרמזן, מולים, בייקון ובצל מקורמל.

המסעדה של גרניט מצטרפת לנציגים הישראלים שפועלים כבר בעיר כמו מסעדת לילה של שף מאיר אדוני ומסעדת Prism של השף גל בן משה

מסעדת ברטה | Stresemannstraße 99, 10963 Berlin | שני-שבת 18:30-23:00 | הזמנות בטלפון 8861827 162 49+ ובאתר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

כתבות בשבילך

חבל לפספס