ברטה: המסעדה החדשה והאישית של אסף גרניט בברלין

אסף גרניט וקבוצת מחניודה ממשיכים במסע ההשתלטות הקולינרי על אירופה ופותחים את מסעדת ברטה במלון בוטיקי יוקרתי במרכז ברלין.
עדכונים טעימים למייל!

שף אסף גרניט וקבוצת מחניודה ממשיכים את התנופה הקולינרית ברחבי אירופה ואחרי פריז ולונדון וכוכב מישלן אחד, פותחים את ברטה, מסעדה חדשה ומסקרנת בברלין בנימה אישית במיוחד ובטעמים ישראלים אותנטיים.

המסעדה החדשה, שקרויה על שם סבתו של גרניט, ממוקמת במלון הבוטיק Tale Berlin Potsdamer Plaza מרשת המלונות Precise במרכז ברלין.

מסעדת ברטה החדשה של שף אסף גרניט בברלין
מסעדת ברטה החדשה של שף אסף גרניט בברלין | צילום: Joerg Lehmann

בשביל גרניט פתיחת המסעדה החדשה היא בסגירת מעגל מהותית וההחלטה לקרוא למסעדה על שם סבתו מצד אמו אינה מקרית. ברטה, סבתו של גרניט הספיקה להימלט עם משפחתה הגרעינית לתל אביב בתקופת השואה, אך רבים אחרים במשפחה המורחבת הושמדה. במסעדה מתכנן גרניט להשתמש בכלי פורצלן וקריסטל של סבתא ברטה שאסף לאחר פטירתה.

מסעדת ברטה של אסף גרניט – מה בתפריט?

בתפריט של מסעדת Berta תמצאו מבחר מנות גרמניות קלאסיות עם טאץ' ירושלמי וטכניקות הבישול של קבוצת מחניודה. בין השאר תוכלו לטעום מנות כמו חריימה קלאסי ביתי; ניוקי זעתר ופולנטה; מג'דרה פתיתים ופסטו עם קציפת יוגורט; קיגל כרוב; תמנון עם חרירה וסלסה סלרי; מסאחן ברוקולי; ריזוטו שעועית; שניצל כרובית וקרעפלך במילוי פרמזן, מולים, בייקון ובצל מקורמל.

המסעדה של גרניט מצטרפת לנציגים הישראלים שפועלים כבר בעיר כמו מסעדת לילה של שף מאיר אדוני ומסעדת Prism של השף גל בן משה

מסעדת ברטה | Stresemannstraße 99, 10963 Berlin | שני-שבת 18:30-23:00 | הזמנות בטלפון 8861827 162 49+ ובאתר

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

מסעדת בנג'מין בהוד השרון

הוד השרון מתחדשת עם בנג'מין – ביסטרו ישראלי של שף דניאל שליט

חדשות האוכל
פופ אפ אוכל אתיופי של שף אלעזר טמנו

שף אלעזר טמנו מציג: סדרת ארוחות אתיופיות במבטא ישראלי

אירועים ופסטיבלים
טושה בייקרי מתארחים בבלוברי נהריה

חדשות האוכל: רז רהב, פאפא ג'ונס, מקדונלד'ס, תושה בייקרי ונספרסו

חדשות האוכל
מסעדת קילומטראז מארחת את אסף גרניט ומחניודה

מסעדת קילומטראז' חוגגת שנה עם מחניודה ושף אסף גרניט

חדשות האוכל

טרי מהתנור

קולקציית העוגות והקינוחים של ביסקוטי לראש השנה 2024

מלכת הדבש: ביסקוטי מציגה קולקציית עוגות וקינוחים מפתה לראש השנה

חדשות האוכל
לא התארגנתם על עוגה לראש השנה? רוצו לבדוק את קולקציית העוגות והקינוחים עתירת הדבש של קונדיטוריית ביסקוטי למרכז שולחן החג >>
מטבח מעבר: לבשל בבית - תערוכה בגלריית אסיף

עוגיות בבוקר, חביתה בערב: המטבח שלפני ה-7.10 בתערוכה חדשה

חדשות האוכל
אסיף, מרכז תרבות האוכל בישראל, משיק לקראת יום השנה ל-7.10 תערוכה חדשה בשם "מטבח מעבר: לבשל בית", המוקדשת לגעגוע למטבח הביתי של מפוני המלחמה >>

מדריכים שאהבתם

המומחים קבעו: האם צריך לשטוף אורז לפני הבישול?

מדריכים וטיפים

לא צריך להתאמץ: איך לקלף ביצה קשה בקלות ובמהירות

מדריכים וטיפים

מה לזלול?