טבסקו סקורפיון, הטבסקו החריף בעולם הגיע לישראל

חיכינו וחיכינו והנה הוא פה - טבסקו סקורפיון, רוטב הטבסקו החריף ביותר שיוצר אי פעם מגיע לישראל. כל מה שכדאי לדעת רגע לפני שעולים באש.
טבסקו סקורפיון
טבסקו סקורפיון | צילום: מערכת לזלול

הרטבים החריפים של 'טבסקו' כבר מזמן הפכו למוצר חובה בכל בית של חובבי חריף. אם על הפיצה, טוסטים, ברטבי הפסטה ובתבשילים שונים.

חובבי המותג לא יכולים לדמיין את הארוחה הבאה שלהם בלי כמה טיפות מהרוטב החריף והממכר.

טבסקו סקורפיון
טבסקו סקורפיון

טבסקו סקורפיון – הטבסקו החריף בעולם

חברת 'טבסקו' (TABASCO) השיקה כבר בשנת 2017 את הרוטב החריף ביותר בסדרת הרטבים שלה תחת השם "סקורפיון".

עדכונים טעימים למייל!

לטענת החברה, הרוטב חריף בדרגת 50,000 סקוביל בעוד הרטבים הרגילים שלה נעים בין 2,500 ל-5,000 סקוביל.

סקוביל היא יחידה למדידת חריפות של מזון. כך לכאורה, הפך רוטב הסקורפיון של טבסקו לאחד הרטבים החריפים ביותר שנמכרים בעולם.

ב-2017 רק שעות בודדות לאחר הפרסום של הרוטב החדש בטוויטר של החברה, אזל המוצר מהמדפים בארה"ב לחלוטין והחברה נמנעה מלהצהיר מתי יחודש המלאי.

באתרי מכירות כמו Ebay היה אפשר למצוא סוחרים זריזים שמכרו את הבקבוקון הנחשק במחירים גבוהים פי כמה ממחירו בשוק – כ-150 דולר לעומת המחיר המקורי של כ-8 דולר.

עוד טעימה: הנאגטס החריפים של מקדונלדס מטריפים את הלקוחות

רוטב הטבסקו המקורי עשוי מפלפלים חריפים, חומץ ומלח ומתכונו כמעט ולא השתנה מאז השקתו בשנת 1868.

מדי פעם הוציאה החברה טעמים נוספים של טבסקו כמו טבסקו שום שמבוסס על הטבסקו המקורי עם תוספת פלפלים נוספים כמו קאיין וחלפיניו בתוספת שום.

טבסקו העקרבים מכיל מלבד פלפלי הסקורפיון הידועים לשמצה גם ממרח אננס וגויאבה שמעניקים לרוטב טעם ראשוני מתקתק שמתחלף במהירה בחריפות הגבוהה של הפלפלים.

כעת, מספר שנים לאחר ההשקה המקורית בארה"ב, מגיע בקבוקון הטבסקו המבוקש גם לישראל והוא נמכר ברשתות השיווק השונות במחיר ממוצע של כ-20 שקלים. תעזו לנסות?

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
12 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
ספגטי פנקייק - המתכון והשיגעון
ספגטי פנקייק? המתכון שהולך לשדרג לכם את הבוקר
מתכונים
סוגי חומץ - המדריך השלם
המדריך השלם לחומץ: סוגים, שימושים וסודות קולינריים
מדריכים וטיפים
מיונז שום שחור של היינץ לליל כל הקדושים
טעים פחד: היינץ משיקה מיונז שום שחור לליל כל הקדושים
חדשות האוכל
רוטב פסטו ביתי קלאסי
מתכון לפסטו ביתי איטלקי קלאסי שעובד בכל פעם
מתכונים
טרנדים קולינריים טריים
תוקף ביצים קשות במקרר
כמה זמן ביצים מחזיקות מעמד – המדריך המלא לאחסון נכון
מדריכים וטיפים
איך באמת שומרים ביצים במטבח כמו שצריך? כמה זמן שורדות ביצים קשות, טריות וטרופות במקרר – ואיך להימנע מהטעויות הנפוצות >>
5 בקבוקי בירה מלכה בעיטור שרוליק של דוש
עצמאות בכוס בירה: הבירות הישראליות והנכונות ליד המנגל
חדשות האוכל
יום העצמאות זה לא רק מנגלים. גם השנה נמזוג גאווה מקומית מבית בירה מלכה, שקמה ואלכסנדר עם כל הטעמים, הסיפורים והמהדורות המיוחדות של עצמאות 77 >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
איך לחמם פסטה ברוטב שמנת בלי לסיים עם שלולית של שמן
מדריכים וטיפים
5 מאכלים שממש לא כדאי להכניס למקפיא
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל