טבסקו סקורפיון, הטבסקו החריף בעולם הגיע לישראל

חיכינו וחיכינו והנה הוא פה - טבסקו סקורפיון, רוטב הטבסקו החריף ביותר שיוצר אי פעם מגיע לישראל. כל מה שכדאי לדעת רגע לפני שעולים באש.
טבסקו סקורפיון
טבסקו סקורפיון | צילום: מערכת לזלול

הרטבים החריפים של 'טבסקו' כבר מזמן הפכו למוצר חובה בכל בית של חובבי חריף. אם על הפיצה, טוסטים, ברטבי הפסטה ובתבשילים שונים.

חובבי המותג לא יכולים לדמיין את הארוחה הבאה שלהם בלי כמה טיפות מהרוטב החריף והממכר.

טבסקו סקורפיון
טבסקו סקורפיון

טבסקו סקורפיון – הטבסקו החריף בעולם

חברת 'טבסקו' (TABASCO) השיקה כבר בשנת 2017 את הרוטב החריף ביותר בסדרת הרטבים שלה תחת השם "סקורפיון".

לטענת החברה, הרוטב חריף בדרגת 50,000 סקוביל בעוד הרטבים הרגילים שלה נעים בין 2,500 ל-5,000 סקוביל.

סקוביל היא יחידה למדידת חריפות של מזון. כך לכאורה, הפך רוטב הסקורפיון של טבסקו לאחד הרטבים החריפים ביותר שנמכרים בעולם.

ב-2017 רק שעות בודדות לאחר הפרסום של הרוטב החדש בטוויטר של החברה, אזל המוצר מהמדפים בארה"ב לחלוטין והחברה נמנעה מלהצהיר מתי יחודש המלאי.

באתרי מכירות כמו Ebay היה אפשר למצוא סוחרים זריזים שמכרו את הבקבוקון הנחשק במחירים גבוהים פי כמה ממחירו בשוק – כ-150 דולר לעומת המחיר המקורי של כ-8 דולר.

עוד טעימה: הנאגטס החריפים של מקדונלדס מטריפים את הלקוחות

רוטב הטבסקו המקורי עשוי מפלפלים חריפים, חומץ ומלח ומתכונו כמעט ולא השתנה מאז השקתו בשנת 1868.

מדי פעם הוציאה החברה טעמים נוספים של טבסקו כמו טבסקו שום שמבוסס על הטבסקו המקורי עם תוספת פלפלים נוספים כמו קאיין וחלפיניו בתוספת שום.

טבסקו העקרבים מכיל מלבד פלפלי הסקורפיון הידועים לשמצה גם ממרח אננס וגויאבה שמעניקים לרוטב טעם ראשוני מתקתק שמתחלף במהירה בחריפות הגבוהה של הפלפלים.

כעת, מספר שנים לאחר ההשקה המקורית בארה"ב, מגיע בקבוקון הטבסקו המבוקש גם לישראל והוא נמכר ברשתות השיווק השונות במחיר ממוצע של כ-20 שקלים. תעזו לנסות?

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
12 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
מיונז שום שחור של היינץ לליל כל הקדושים
טעים פחד: היינץ משיקה מיונז שום שחור לליל כל הקדושים
חדשות האוכל
מעורב ישראלי: פופ אפ אוכל רחוב ביפו
מעורב ישראלי: פופ אפ מוסדות אוכל רחוב מיתולוגיים ביפו
אירועים ופסטיבלים
פלפלים חריפים מסוגים שונים
הפה בוער? 5 דרכים להציל ולתקן מנה חריפה מדי ברגע
מדריכים וטיפים
קולקציית בגדים עם כתמי קטשופ של היינץ
היינץ מציגה: קולקציית בגדים עם כתמי קטשופ אמיתייים
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
יום הנוטלה העולמי 2025
יום הנוטלה העולמי 2025: הרבה יותר מממרח
חדשות האוכל
יום הנוטלה העולמי 2025 כבר כאן ולרגל 60 שנה לממרח אגוזי הלוז והקקאו המושחת והאהוב משיקים בפררו שלל אירועים תרבותיים לזללנים ברחבי העולם >>
חודש יפני במסעדת LOFT
מסעדת LOFT במלון ג'ורג' תל אביב חוגגת חודש יפני מפתה במיוחד
חדשות האוכל
מסעדת LOFT בג'ורג' תל אביב משיקה במהלך חודש פברואר תפריט יפני ייחודי המשלב בין מנות קלאסיות עם אינטרפרטציה מודרנית של השף ניצן רז >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
אחד אחד: איך לבשל אורז מושלם בנינג'ה גריל
מדריכים וטיפים
בלי פאניקה: איך לנקות שמן מהרצפה במהירות וביעילות
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל