טבסקו סקורפיון, הטבסקו החריף בעולם הגיע לישראל

חיכינו וחיכינו והנה הוא פה - טבסקו סקורפיון, רוטב הטבסקו החריף ביותר שיוצר אי פעם מגיע לישראל. כל מה שכדאי לדעת רגע לפני שעולים באש.
טבסקו סקורפיון
טבסקו סקורפיון | צילום: מערכת לזלול

הרטבים החריפים של 'טבסקו' כבר מזמן הפכו למוצר חובה בכל בית של חובבי חריף. אם על הפיצה, טוסטים, ברטבי הפסטה ובתבשילים שונים.

חובבי המותג לא יכולים לדמיין את הארוחה הבאה שלהם בלי כמה טיפות מהרוטב החריף והממכר.

טבסקו סקורפיון
טבסקו סקורפיון

טבסקו סקורפיון – הטבסקו החריף בעולם

חברת 'טבסקו' (TABASCO) השיקה כבר בשנת 2017 את הרוטב החריף ביותר בסדרת הרטבים שלה תחת השם "סקורפיון".

עדכונים טעימים למייל!

לטענת החברה, הרוטב חריף בדרגת 50,000 סקוביל בעוד הרטבים הרגילים שלה נעים בין 2,500 ל-5,000 סקוביל.

סקוביל היא יחידה למדידת חריפות של מזון. כך לכאורה, הפך רוטב הסקורפיון של טבסקו לאחד הרטבים החריפים ביותר שנמכרים בעולם.

ב-2017 רק שעות בודדות לאחר הפרסום של הרוטב החדש בטוויטר של החברה, אזל המוצר מהמדפים בארה"ב לחלוטין והחברה נמנעה מלהצהיר מתי יחודש המלאי.

באתרי מכירות כמו Ebay היה אפשר למצוא סוחרים זריזים שמכרו את הבקבוקון הנחשק במחירים גבוהים פי כמה ממחירו בשוק – כ-150 דולר לעומת המחיר המקורי של כ-8 דולר.

עוד טעימה: הנאגטס החריפים של מקדונלדס מטריפים את הלקוחות

רוטב הטבסקו המקורי עשוי מפלפלים חריפים, חומץ ומלח ומתכונו כמעט ולא השתנה מאז השקתו בשנת 1868.

מדי פעם הוציאה החברה טעמים נוספים של טבסקו כמו טבסקו שום שמבוסס על הטבסקו המקורי עם תוספת פלפלים נוספים כמו קאיין וחלפיניו בתוספת שום.

טבסקו העקרבים מכיל מלבד פלפלי הסקורפיון הידועים לשמצה גם ממרח אננס וגויאבה שמעניקים לרוטב טעם ראשוני מתקתק שמתחלף במהירה בחריפות הגבוהה של הפלפלים.

כעת, מספר שנים לאחר ההשקה המקורית בארה"ב, מגיע בקבוקון הטבסקו המבוקש גם לישראל והוא נמכר ברשתות השיווק השונות במחיר ממוצע של כ-20 שקלים. תעזו לנסות?

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

12 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

מחסור עולמי של רוטב סרירצ'ה

מחסור חריף: יצרנית סרירצ'ה עוצרת את הפצת הרוטב הפופולרי

חדשות האוכל
טחינה אל ארז

בעלי טחינה אל ארז הביעו תמיכה בלהט"ב ועוררו סערה

חדשות האוכל
איך להתאים רוטב לפסטה?

איך להתאים רוטב לפסטה: המדריך השלם

מדריכים וטיפים
היינץ כל הרטבים - בבקבוק אחד

הייתם טועמים? היינץ מציגה: כל הרטבים – בבקבוק אחד

חדשות האוכל

טרי מהתנור

שף חיים כהן ויוסי שטרית - יום הולדת 13 למסעדת יפו-תל אביב

שפים על הבר וקבלת שבת שמחה: יפו-תל אביב של חיים כהן חוגגת 13

אירועים ופסטיבלים
מסעדת יפו-תל אביב של השף חיים כהן חוגגת בר מצווה ומארחת שפים אורחים לארוחות שישי חד פעמיות ושיחות אינטימיות על הבר >>
קנונבול (Cannonball) קברנה סוביניון

שנה חדשה, טעמים חדשים: חברת שקד משיקה את קטלוג היין 2025

חדשות האוכל
חברת שקד משיקה את קטלוג היינות שלה לשנת 2025 עם יותר מ-80 יינות מקומיים ובינלאומיים ייחודיים ומסקרנים עם דגש על איכות ונגישות >>

מדריכים שאהבתם

5 טעויות בהכנת חזה עוף שכולם עושים

מדריכים וטיפים

בדקנו: הטריק הפשוט ששומר על חסה טרייה ל-10 ימים

מדריכים וטיפים

מה לזלול?