לזלול - מגזין שבא לאכול
טבסקו סקורפיון
קרדיט תמונה – טבסקו סקורפיון

טבסקו סקורפיון, הטבסקו החריף בעולם הגיע לישראל

חיכינו וחיכינו והנה הוא פה - טבסקו סקורפיון, רוטב הטבסקו החריף ביותר שיוצר אי פעם מגיע לישראל. כל מה שכדאי לדעת רגע לפני שעולים באש
שיתוף

תוכן עניינים

הרטבים החריפים של 'טבסקו' כבר מזמן הפכו למוצר חובה בכל בית של חובבי חריף. אם על הפיצה, טוסטים, ברטבי הפסטה ובתבשילים שונים.

חובבי המותג לא יכולים לדמיין את הארוחה הבאה שלהם בלי כמה טיפות מהרוטב החריף והממכר.

טבסקו סקורפיון
טבסקו סקורפיון

טבסקו סקורפיון – הטבסקו החריף בעולם

חברת 'טבסקו' (TABASCO) השיקה כבר בשנת 2017 את הרוטב החריף ביותר בסדרת הרטבים שלה תחת השם "סקורפיון".

לטענת החברה, הרוטב חריף בדרגת 50,000 סקוביל בעוד הרטבים הרגילים שלה נעים בין 2,500 ל-5,000 סקוביל.

סקוביל היא יחידה למדידת חריפות של מזון. כך לכאורה, הפך רוטב הסקורפיון של טבסקו לאחד הרטבים החריפים ביותר שנמכרים בעולם.

עוד טעימה: מסעדת גורדוס משיקה תפריט טבסקו

ב-2017 רק שעות בודדות לאחר הפרסום של הרוטב החדש בטוויטר של החברה, אזל המוצר מהמדפים בארה"ב לחלוטין והחברה נמנעה מלהצהיר מתי יחודש המלאי.

באתרי מכירות כמו Ebay היה אפשר למצוא סוחרים זריזים שמכרו את הבקבוקון הנחשק במחירים גבוהים פי כמה ממחירו בשוק – כ-150 דולר לעומת המחיר המקורי של כ-8 דולר.

עוד טעימה: הנאגטס החריפים של מקדונלדס מטריפים את הלקוחות

רוטב הטבסקו המקורי עשוי מפלפלים חריפים, חומץ ומלח ומתכונו כמעט ולא השתנה מאז השקתו בשנת 1868.

מדי פעם הוציאה החברה טעמים נוספים של טבסקו כמו טבסקו שום שמבוסס על הטבסקו המקורי עם תוספת פלפלים נוספים כמו קאיין וחלפיניו בתוספת שום.

טבסקו העקרבים מכיל מלבד פלפלי הסקורפיון הידועים לשמצה גם ממרח אננס וגויאבה שמעניקים לרוטב טעם ראשוני מתקתק שמתחלף במהירה בחריפות הגבוהה של הפלפלים.

כעת, מספר שנים לאחר ההשקה המקורית בארה"ב, מגיע בקבוקון הטבסקו המבוקש גם לישראל והוא נמכר ברשתות השיווק השונות במחיר ממוצע של כ-20 שקלים. תעזו לנסות?

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
12 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

סיפורים קשורים לחריף ורטבים

כתבות בשבילך

חבל לפספס