מדריכים וטיפים במגזין לזלול

בית הספר לבישול ואפייה של מגזין לזלול. טיפים לבשלנים. מדריכי וידאו, המלצות ויראליות וכל הטריקים הקטנים שיעשו אתכם מאסטרים במטבח

קירור בקבוק יין במהירות

תוך 15 דקות: זו הדרך לקרר בקבוק יין במהירות

מדריכים וטיפים
שוב שכחתם לקרר יין לפני הארוחה? אל דאגה. כך תקררו בקבוק יין במהירות שיא של לא יותר מרבע שעה - מבלי לדלל את היין ולפגוע בטעמיו >>
קפה טורקי אותנטי

כמו מקצוענים: כך תכינו קפה טורקי אותנטי בבית

מדריכים וטיפים
חובבי קפה טורקי מושבעים לא יחליפו אותו לעולם במשקה אחר. אספנו את כל מה שצריך לדעת בדרך אל כוס קפה טורקי אותנטי בכל פעם מחדש >>
האם מותר להכניס אוכל חם למקרר

שוברי המיתוסים: האם מותר להכניס אוכל חם למקרר?

מדריכים וטיפים
כל השיטות המומלצות לקירור שאריות מזון חמות, המיתוסים הנפוצים והטיפים של המומחים שישמרו על האוכל שלכם טרי וטעים במקרר לאורך זמן >>
בישול, הקפצה וטיגון עם ווק

סודות הבישול בווק: טיפים, טכניקות ושימושים ייחודיים שכדאי להכיר

מדריכים וטיפים
טיפים מעשיים, מידע שימושי וטכניקות מתקדמות לבישול עם ווק. איך לבחור את הווק הנכון, להכין מרכיבים, להקפיץ, לטגן ולבשל בטכניקות שונות >>
טעויות נפוצות בבישול פסטה

7 טעויות שכולם עושים בבישול פסטה – ואיך להימנע מהן

מדריכים וטיפים
מיחס המים הנכון ועד כמות המלח הרצויה. אספנו 7 טעויות נפוצות שכולם עושים בבישול פסטה ואיך להימנע מהן כל הדרך אל המנה האידאלית >>
איך לבחור מלון בשל ועסיסי

קיץ מתוק: איך לבחור מלון בשל ועסיסי?

מדריכים וטיפים
עונת המלונים בפתח וזה בדיוק הזמן ללמוד איך לבחור מלון בשל, מתוק ועסיסי בשווקים ואיך לאחסן אותו במטבח בכדי לשמור על הטריות לאורך זמן >>
טיפים לבישול בורגול מושלם

המדריך לבשלן: 7 טיפים לבישול בורגול מושלם

מדריכים וטיפים
בורגול הפך בשנים האחרונות לאחד הדגנים הפופולריים במטבח הישראלי. אספנו 7 טיפים שיעזרו לכם לבשל את הבורגול המושלם בכל פעם מחדש >>
איך להכין קרח שקוף בבית

חם לנו: איך להכין קוביות קרח שקופות במקפיא הביתי

מדריכים וטיפים
גם אתם יכולים להכין קרח שקוף להפליא במקפיא הביתי. השיטות המובילות והטיפים הקטנים בדרך אל קרח צלול לחלוטין לקוקטייל הבא שלכם >>
בחירת נתחי בשר להמבורגר ביתי מושלם

איזה בשר מתאים להמבורגר: נתחים מומלצים לקציצה מושלמת

מדריכים וטיפים
מהם הנתחים הטובים ביותר להמבורגר ביתי, מהו היחס שומן-בשר אידאלי ואיך לטחון בשר ולתבל את הקציצה לעסיסיות מושלמת בכל פעם מחדש >>
הסרת שומן שרוף מרשתות לתנור אפייה

ללא מאמץ: זו הדרך להסיר שומן שרוף מהרשת של תנור האפייה

מדריכים וטיפים
רשתות לתנור האפייה צוברות שאריות שומן שרוף במהירות. אספנו את כל השיטות המובילות להסרת השומנים והברקת הרשתות לאורך זמן >>
ריקוטה ביתית ב-3 מרכיבים

איך להכין גבינת ריקוטה ביתית עם 3 מרכיבים בלבד

מדריכים וטיפים
אין כמו גבינת ריקוטה ביתית וטרייה עם טעמי גבינה מודגשים ומרקם קרמי וממכר. כך תכינו ריקוטה במטבח הביתי עם 3 מרכיבים פשוטים בלבד >>
שיטות מומלצות לאחסון אבטיח טרי

המדריך לאחסון אבטיח: טיפים מנצחים ושיטות להארכת חיי המדף

מדריכים וטיפים
גלו את השיטות הטובות ביותר לשמור על אבטיח טרי לאורך זמן. מטיפים לבחירה באבטיח המושלם ועד אחסון נכון של אבטיח שלם או חתוך במטבח >>
ציוד מומלץ למנגל המושלם

המדריך השלם לגריל: כל הציוד שצריך למנגל המושלם

מדריכים וטיפים
רגע לפני עונת המנגל והשיפודים, הרכבנו רשימת ציוד לגריל עם כל האביזרים, הגאדג'טים והכלים שכדאי להחזיק לחוויית על האש משודרגת >>
לשמור על עוגה רכה ועסיסית עם פרוסת לחם

העוגה מתייבשת במהירות? כך תשמרו עליה רכה ועסיסית

מדריכים וטיפים
העוגה לא חייבת להתייבש רגע לאחר שחתכתם את הפרוסה הראשונה. כך תשמרו על עוגה רכה ועסיסית לזמן ארוך בעזרת מרכיב מפתיע אחד >>
פטריות מאכל בישראל

כמו אחרי הגשם: המדריך המלא לפטריות מאכל בישראל

מדריכים וטיפים
המדריך השלם לפטריות מאכל בישראל. כל מה שצריך לדעת על 13 סוגי פטריות פופולריות וכל מה שאפשר לעשות איתן במטבח הביתי >>
אחסון אספרגוס טרי

אחסון אספרגוס טרי במקרר: כך תעשו זאת נכון

מדריכים וטיפים
אספרגוס טרי ופריך יכול לשדרג כל מנה אך בכדי לשמור עליו במיטבו לאורך זמן כדאי להכיר את השיטות המובילות לאחסון במקרר או במקפיא >>
זעפרן - התבלין היקר בעולם

זמן זעפרן: כל מה שצריך לדעת על התבלין היקר בעולם

מדריכים וטיפים
ההיסטוריה העשירה, השימושים הקולינריים והדרך לבחור זעפרן איכותי שישרת אתכם נאמנה במטבח. המדריך השלם לתבלין הזהב היוקרתי >>
ציוד מומלץ לקונדיטור ולאופה הביתי

המדריך לקונדיטור הביתי: רשימת ציוד מומלצת לאפייה מקצועית

מדריכים וטיפים
כל קינוח עוצר נשימה מתחיל במרכיבים מעולים והכלים המתאימים. אספנו את רשימת הציוד המלאה לקונדיטור ולאופה עם מה שכדאי להחזיק במטבח >>
צלייה נכונה: זמן מנוחה לבשר

החיפזון מהשטן: הטעות שכולם עושים בצליית בשר

מדריכים וטיפים
גם אם בחרתם נתח מושלם וצליתם אותו בדיוק במידה, דילוג על זמן מנוחה לאחר הבישול עלול לגרום לבשר לאבד מטעמיו. כך תעשו זאת נכון >>
מדריך מימונה - כל מה שצריך לדעת

תרבחו ותסעדו: כל מה שצריך לדעת על המימונה ולא העזתם לזלול

מדריכים וטיפים
חג הפסח מסתיים כמו בכל שנה עם מימונה מרוקאית שמחה. ממאכלי החג המתוקים ועד למוזיקה, הבגדים והמנהגים. כל מה שצריך לדעת על המימונה >>
ההיסטוריה של הרמת הכוסית

לחיים! על ההיסטוריה המפתיעה של הרמת הכוסית

מדריכים וטיפים
הרמת כוסית לחיים היא מסורת עתיקת יומין שחוצה חברות ותרבויות עם שלל מנהגים מפתיעים. כל מה שצריך לדעת על ההיסטוריה של הרמת הכוסית >>
איך לבחור דגים טריים בשווקים

סלמון או טונה: איך לבחור דגים טריים ואיכותיים בשווקים

מדריכים וטיפים
דג טרי ואיכותי יכול לעשות את כל ההבדל בין מנה טובה למנה יוצאת דופן. כך תזהו את הסימנים הנכונים ותבחרו דגים טריים ברמה גבוהה בשווקים >>
בישול עם יין והתאמה למנות

סודות הבישול ביין: איך לבחור ולהתאים יין לכל מנה

מדריכים וטיפים
בישול עם יין יכול להעשיר אין ספור מנות ולהעמיק את פרופיל הטעמים משמעותית. כך תבחרו יין מתאים לבישול הארוחה הבאה שלכם >>
דברים שאסור לשים במדיח כלים

אחת ולתמיד: אלו הדברים שאסור אף פעם להכניס למדיח הכלים

מדריכים וטיפים
אמנם הפיתוי לזרוק את הכלים המלוכלכים למדיח הכלים הוא גדול, אך רבים מהם עלולים להינזק בשטיפה. אלו כל החפצים שאסור להכניס למדיח >>