חג שבועות 2022 בקונדיטוריית ביסקוטי
קרדיט תמונה – בועז לביא

שבועות 2022: קונדיטוריית ביסקוטי משיקה קולקציה מנצחת

קונדיטוריית ביסקוטי הוותיקה מציגה השנה מבחר של עוגות גבינה קלאסיות לצד חידושים עם טוויסט שנותנים כבוד לחטיפים אהובים. טעמנו וחזרנו מרוצים.
שיתוף

תוכן עניינים

לקראת חג השבועות, משיקה קונדיטוריית ביסקוטי קולקציה עשירה ומגוונת של עוגות ומאפים חלביים, לאוהבי המתוק והמלוח כאחד.

עוד טעימה: קולקציית עוגות דבש של ביסקוטי לראש השנה 2022

השף-קונדיטורית רוסלה יונה רקחה לקולקציה שבועות מבחר של עוגות גבינה אפויות וקרות על טהרת קינוחים אהובים ומקוריים.

בנוסף יציעו בביסקוטי קישים במליות מעודנות, לזניות עשירות ומגוון מאפים חגיגיים ומפנקים. הקולקציה של ביסקוטי לחג שבועות 2022 מתאפיינת בטעם וניחוח ביתי ובשימוש בחומרי גלם מובחרים ואיכותיים.

קולקציית החג של קונדיטוריית ביסקוטי לשבועות 2022

בין המאפים המתוקים שמציעה ביסקוטי בקולקציית שבועות שלה אפשר למצוא עוגות במהדורה מוגבלת במחיר של 72 ש"ח לפס או 144 ש"ח לעוגה בקוטר 20.

למון בר – בצק ״שורט ברד״, קרם לימון, גבינה אפויה קטיפתית, מרנג חרוך.

פריחת הפקאן – קראמבל פריך, פיננסייר פקאנים, גבינה אפויה ניו יורקית, קרם שנטילי וניל במעטפת בצק אלפחורס.

סניקרס צ׳יזקייק – קראמבל במבה, קרם גבינה קרה עם נגיעות שוקולד קריספי, שוקולד רושה חמאת בוטנים.

לחובבי עוגות השמרים מציעים בביסקוטי עוגת שושני ריקוטה – שושני קראנץ שמרים במילוי גבינת ריקוטה (58 ש"ח)

העוגות של ביסקוטי לשבועות 2022
העוגות של ביסקוטי לשבועות 2022 (צילום: בועז לביא)

לצד אלו מציעה ביסקוטי גם מבחר מאפים מלוחים מקוריים שיפארו את שולחן החג:

רוזטה מנצ׳גו ועגבניות מיובשות – שושני קראנץ שמרים, גבינת מנצ׳גו, עגבניות מיובשות וזיתי קלמטה (58 ש"ח).

רוזטה פטה ותרד – שושני קראנץ שמרים, גבינת פטה ועלי תרד (58 ש"ח).

סיציליאנו– בצל פילו, בשמל, גבינת פרמז׳ן, גבינה בלקנית, וחצילים קלויים. במרכז המאפה צנצנת טפנד עגבניות ביתיות (98 ש"ח).

טעמנו את עוגת הלמון בר וגילינו עוגת גבינה אפויה קלאסית עם שכבה דקה של מרנג חרוכה שהוקצף בעדינות ומשאיר את הבמה למלית הגבינה שהצטיינה בגוף נוכח ובמרקם קליל וטעמים מעודנים ומאוזנים במתיקות מדויקת. בצק השורטברד היה פריך ובעובי הנכון והצליח להחזיק את העוגה היטב. אהבנו במיוחד את שכבת קרם הלימון שמסתתרת לה בעוגה והיינו שמחים לקבל אפילו יותר ממנה.

למון בר של ביסקוטי - קולקצית שבועות 2022
למון בר של ביסקוטי – קולקצית שבועות 2022 (צילום: בועז לביא)

ניסינו גם את עוגת פריחת הפקאן שבלי ספק מתהדרת במראה הכי מפואר בקולקציה של ביסקוטי לשבועות עם לוק קלאסי ועדין שימשוך את העין בכל שולחן חג. מבחינת טעמים היא תתאים במיוחד לחובבי עוגות גבינה אפויות בסגנון ניו יורקי עם מלית עשירה וגבינתית במיוחד. הקראמבל הפריך בתחתית היה עשוי היטב, פיננסייר הפקאנים גם הוא היה מוצלח כשלעצמו אך נבלע בתוך מכלול הטעמים ובצק האלפחורס הוא יציאה נחמדה בסך הכל ומעניך לעוגה נופך מלכותי כמעט.

פריחת הפקאן של קונדיטוריית ביסקוטי - שבועות 2022
פריחת הפקאן של קונדיטוריית ביסקוטי – שבועות 2022 (צילום: בועז לביא)

אהבנו במיוחד את עוגת סניקרס צ'יזקייק שחורגת מהתבניות המסורתיות של עוגות לחג השבועות אך גם זו שמספקת את החוויה המעניינת ביותר עם טעמים מפתיעים ומשחקי מרקמים שהלהיבו אצלנו את הטועמים.

מדובר בעוגת גבינה קרה קרמית במיוחד עם הפתעה כיפית של חתיכות קריספי שוקולד שמתחבאות בתוך הקרם עם תחתית קראמבל במבה ושכבת חמאת הבוטנים שהחמיאו למלית הגבינה ושכבת שוקולד רושה משובץ בוטנים שעטף את העוגה ויצר ביס מלא טעמים עם משחקים בין מתוק ומלוח. אם אתם חובבי סניקרס, אתם ממש הולכים לאהוב את העוגה הזאת.

סניקרס צ'יזקייק של קונדיטוריית ביסקוטי
סניקרס צ'יזקייק של קונדיטוריית ביסקוטי (צילום: בועז לביא)

המאפה האחרון שניסינו מקולקציית ביסקוטי לשבועות היה סיציליאנו עם בצק פילו פריך מאוד ומילוי גבינות נדיב ועדין וחצילים שלא משתלטים על האירוע ומשתלבים במצוין. שילוב צנצנת הטפנד במרכז המאפה כחלק אינטגרלי ממנו נותן למאפה תחושה יוקרתית יותר וטאץ' שמתאים היטב לשולחן החג.

סיציליאנו של קונדיטוריית ביסקוטי
סיציליאנו של קונדיטוריית ביסקוטי (צילום: בועז לביא)

הקולקציה החגיגית של קונדיטוריית ביסקוטי לשבועות 2022 מצטרפת למגוון רחב של מאפים, קישים, לזניות ושלל מנות חלביות נוספות.
כל המוצרים יהיו זמינים לרכישה החל מה19.5 בסניפים ובאתר

קונדיטוריית ביסקוטי

כתובת: הירקון 67 א.ת. בני ברק;

העצמאות 104 נווה עוז, פתח-תקווה

מתחם פיאנו- נתניה

הזמנות בטלפון 03-5704015/8 או באתר ביסקוטי

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.

כתבות בשבילך

חבל לפספס