תלבשו לבן: קולקציית שבועות 2023 של ביסקוטי לשולחן החג

שבועות 2023 בפתח וקונדיטוריית ביסקוטי האהובה משיקה קולקציית עוגות גבינה, מאפים מתוקים ומלוחים ועוד הפתעות לשולחן החג. יצאנו לזלול
קולקציית שבועות 2023 של קונדיטוריית ביסקוטי
קולקציית שבועות 2023 של קונדיטוריית ביסקוטי | צילום: בועז לביא, סטיילינג: ענת לב
שיתוף

שבועות 2023 כבר מעבר לפינה ובמאפיות ובקונדיטוריות ברחבי הארץ משיקים מגוון של קינוחים חלביים, עוגות חגיגיות ומאפים מתוקים ומלוחים לחג הכי לבן בשנה.

בקונדיטוריית ביסקוטי משיקים לכבוד שבועות קולקציה עשירה של עוגות ומאפים חלביים לאוהבי המתוק והמלוח כאחד בניצוחה של שף-קונדיטורית רוסלה יונה, הכל בניחוח וטעם ביתי מחומרי גלם איכותיים ומובחרים.

עוגת גבינה בלוברי של ביסקוטי
עוגת גבינה בלוברי של ביסקוטי | צילום: בועז לביא

בין השאר מציעים בביסקוטי לכבוד שבועות מגוון של עוגות גבינה אפויות או קרות על בסיס קינוחים קלאסיים לצד קישים מלוחים במילויים מעודנים, לזניות עשירות ועוד שפע הפתעות לחג.

תמצאו למשל עוגת גבינה בלוברי עם שכבות עוגת אוכמניות ביתית, קרם גבינה וניל, קרם אוכמניות וציפוי גנאש שוקולד לבן; סינימיני עם שכבת עוגיות חמאה, קרם קינמון אפוי, גבינה אפויה ניו יורקית, קרמו קינמון, קרם שנטילי ופניני קרמל.

עוגת גבינה סינימיני של ביסקוטי
עוגת גבינה סינימיני של ביסקוטי | צילום: בועז לביא

בנוסף יציעו בביסקוטי עוגת גבינוגט – עוגת גבינה אפויה עם קרם נוגט, בצק פריך, קרם שמנת וניל, דיסקית שוקולד בלגי קרנצ'ית עם אגוזי לוז מקורמלים (72 שח לפס, 148 ש"ח לעוגה בקוטר 20).

חובבי השמרים יוכלו לבחור בשושני קראנץ גבינה ומשמש במילוי גבינת ריקוטה מתוקה וקונפיטורת משמש (58 ש"ח).

גבינוגט של ביסקוטי לשבועות 2023
גבינוגט של ביסקוטי לשבועות 2023 | צילום: בועז לביא

באגף המלוחים מציעים בקולקציית שבועות 2023 של ביסקוטי מבחר מאפים שיפארו את שולחן החג כמו למשל רוזטה (שושני קראנץ שמרים) עם מנצ'גו עגבניות מיובשות וזיתי קלמטה או רוזטה עם גבינת פטה ועלי תרד (58 ש"ח).

עוד תמצאו בוגצ'ה – מאפה פילו במילוי פטה, מוצרלה ופרמזן ובאסקית על מלוח – מאפה עם גבינת פטה, פקורינו ושמנת בשילוב ברוקולי ופטריות על תחתית קראמבל מלוח (122-132 ש"ח)

באסקית על מלוח של ביסקוטי
באסקית על מלוח של ביסקוטי | צילום: בועז לביא

קולקציית שבועות 2023 של ביסקוטי – יצאנו לזלול

מבין שלל העוגות והמאפים המתוקים והמלוחים בקולקציית שבועות 2023 של ביסקוטי, זללני המערכת אהבו במיוחד את בלוברי – עוגת גבינה רכה ומקורית עם שכבות של עוגת אוכמניות ביתית נימוחה, קרמים גבינה וניל עדין וקרם אוכמניות מתקתק-חמצמץ שהשתלבו היטב לביס כיפי במיוחד.

זללנו גם את הגבינוגט שהצטיינה בלוק שונה ומסקרן מעוגות הגבינה המסורתיות והייתה המועדפת בקולקציה בקרב אוהבי הלוטוס במערכת עם טעמים מקורמלים, מתיקות מעודנת ומרקם דחוס ועשיר אך שכבת הבצק הפריך הייתה מעט עבה מדי ביחס לשאר העוגה.

עוגת גבינה בלוברי - שכבות שכבות
עוגת גבינה בלוברי – שכבות שכבות | צילום: מערכת לזלול

עוגת סינימיני היא בחירה מעולה לחובבי הקינמון עם שכבה כיפית של עוגיות חמאה, קרם קינמון אפוי ומפתיע, שכבת גבינה אפויה ניו יורקית לפני הספר וקצפת אוורירית מעל.

באגף המלוחים חיבבנו במיוחד את הבאסקית על מלוח, מאפה גבינות עשיר במיוחד עם קרמיות נעימה שמשתלבת היטב עם הקראמבל בתחתית.

קולקציית שבועות 2023 של ביסקוטי זמינה בסניפים ובהזמנה מראש בטלפון 03-5704015/8 ובאתר ביסקוטי

הירקון 67, א.ת. בני ברק | העצמאות 104, נווה עוז, פתח-תקווה | מתחם פיאנו – נתניה | אבני החושן 1, כרמי גת סנטר, קרית גת

צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת