בוואריה זה כאן: נקניקיות בראטוורסט גורמה של "מעדני יחיעם"

חברת "מעדני יחיעם" משיקה נקניקיות בראטוורסט חדשות מסדרת נקניקיות הגורמה לצלייה במחבת או על האש במטבח הביתי.
נקניקיות בראטוורסט של מעדני יחיעם
נקניקיות בראטוורסט של מעדני יחיעם | צילום: Sell360pro

חברת מעדני יחיעם משיקה נקניקיות גורמה חדשות בסדרת נקניקיות הפרמיום שלה – נקניקיות בראטוורסט בתיבול ומרקם ייחודיים המיועדות לצלייה במחבת או על האש.

מדובר בנקניקיות בקר פרמיום בסגנון בווארי עם תערובת בשרים מובחרת מהודו, עוף ובקר, עשבי תיבול ותבלינים קלאסיים שיוצרים יחד את הטעם הייחודי והאופייני של הבראטוורסט. הנקניקיות החדשות מכילות 14% חלבון ומתאימות לנמנעים מגלוטן.

נקניקיות בראטוורסט (Bratwurst) מגיעות מאזור בוואריה בגרמניה שעשויות מתערובות בשרים שונות עם מבחר תבלינים דומיננטיים. נהוג לצלות אותה על מחבת או על האש עד שהיא הופכת קריספית מבחוץ לעסיסית מבפנים.

בארטוורסט פופולריות במיוחד באירועי חוץ ובפסטיבלים שונים ונהוג להגיש אותה עם תוספות כמו שוקרוט וחרדל, לחם, תפוחי אדמה ועוד.

נקניקיות בראטוורסט של יחיעם – יצאנו לזלול

צלינו את נקניקיות הבראטוורסט של מעדני יחיעם על מחבת פסים ביתית עד שהמעטה החיצוני נחרך מעט והפך קריספי. הנקניקיות עצמן עסיסיות במיוחד ונדיבות בגודלן עם טעמים בולטים ואופי דומיננטי. לצד תפוחי אדמה מעוכים בתנור מדובר בארוחת צהריים או ערב שתספק קטנטנים ומבוגרים כאחד.

נקניקיות בראטוורסט של יחיעם מסדרת הפרמיום
נקניקיות בראטוורסט של יחיעם מסדרת הפרמיום | צילום: מערכת לזלול

סדרת נקניקיות הפרמיום של מעדני יחיעם כוללת גם נקניקיות בסגנון צרפתי בעלות מרקם בשרי במיוחד וארומה בולטת; נקניקיות צ'וריסו בסגנון ארגנטינאי בעלות מרקם בשרי ועסיסי וטעמים פיקנטיים ונקניקיות בסגנון אמריקאי קלאסי מ-100% בקר פרמיום על פי מתכון וידע של חברת הבת של מעדני יחיעם בארצות הברית A&H.

כל הנקניקיות בסדרה הן ללא גלוטן ומכילות בין 14 ל-16 אחוזי חלבון. הנקניקיות משווקות באריזות של 280 גרם המכילות כ-4 נקניקיות גדולות. סדרת נקניקיות הפרמיום הן חלק מקטגוריית נקניקי הבוטיק של יחיעם בה ניתן למצוא מגוון מעדני בשר בסגנון עולמי מפרשוטו ונקניקי סרוולד ועד סלמי צרפתי וסלמי הרץ.

נקניקיות בראטוורסט של מעדני יחיעם | מחיר מומלץ לצרכן: 19-23 ש"ח לאריזת 280 גרם | להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!

עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
4 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
אליפות הפויקה של מלונות מטיילים וקמפינג דפנה
פויקהטבע: אליפות הפויקה הגדולה יוצאת לדרך בקיבוץ דפנה
אירועים קולינריים
איך להקפיא בשר טרי
זו הדרך הנכונה להקפיא בשר בלי לאבד את הטעמים
טיפים למטבח
מסעדת הבשרים פיטמאסטר מגיעה לצפון
קרניבור וטוב לו: מקדש הבשרים פיטמאסטר מגיע לצפון
חדשות האוכל
כמה זמן אפשר לשמור בשר בקר טרי במקרר
חשוב לדעת: כמה זמן אפשר לשמור בשר טרי במקרר?
טיפים למטבח
טרנדים קולינריים טריים
רוזלך קרם מרשמלו, שוקולד מריר, פירורי בייגל מלוח ופתיבר, רוטב שוקולד מריר ומיני מרשמלו חרוך
חג הרוזלך 2025: סמורס, סינבון או סיריאל מילק? יש לנו מנצח ברור
חדשות האוכל
רשת לנדוור משיקה 3 רוזלך חדשים לזמן מוגבל: סמורס, סינבון וסיריאל מילק. זללנו את כולם. אחד הוא גאונות, אחד הוא פספוס, ואחד... ובכן, תקראו >>> >>
המבורגר עם גבינה ולחמניית שום שחור
הולשטיין בורגר: לנצח את התחרות באבן גבירול, בלי להרים את הקול
חדשות האוכל
הסניף המקורי בשוק הכרמל נסגר. עכשיו הולשטיין בורגר נלחמים באזור רווי קציצות עם סוד אחד: בשר איכותי מהקצב. האם זה מספיק? יצאנו לזלול >>
נוטלה צמחית ללא חלב ופרוסת לחם עם נוטלה על השיש במטבח
עף על המדף: נוטלה בלי חלב, דג בלי דגים ועוגיות מזרחיות בחצי מחיר
חדש על המדף
מה חשבנו על הנוטלה החדשה? וגם - הדג של טבעול, העוגיות המזרחיות של אחוה, השטוחים של אסם ופיתה חלבון של אנג'ל. כל מה שחדש וטעים על המדף >>> >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
יוצאים לחופשה? 5 מאכלים שממש לא כדאי לאכול לפני הטיסה
טיפים למטבח
איזה שמן הכי בריא לטיגון – הטוב, הרע והלא נורא
טיפים למטבח
אחת ולתמיד: מה ההבדל בין מלח שולחן למלח ים?
טיפים למטבח
עוד סיפורי אוכל