קרנבל מרדי גרא בבר בושוויק
קרדיט תמונה – בן יוסטר
שיתוף

תוכן עניינים

בר האוכל האהוב מנחלת בנימין בושוויק, חוגג זו השנה השנייה את מרדי גרא (Mardi Gras) בחגיגה עמוסת מוזיקה חיה, קוקטיילים מיוחדים, מנות ספיישל ועוד הפתעות.

מקורותיו של החג נעוצים בנצרות אך הקרנבל השנתי והמסורתי של ניו אורלינס מחזיק שאינו דתי אלא סוג של חגיגה צבעונית הכוללת שפע של אירועים, מסיבות ותהלוכות לצד הרבה אוכל ואלכוהול איכותי.

בבר הבושוויק החליטו לציין את החג עם קרנבל משלהם ביום שלישי (21.2) החל מהשעה 18:00 עם הופעת ג'אז של רביעיית ארנון דה בוטון וסט ניו אורלינס של דיג'יי גיא אביטל.

מרדי גרא בבר בושוויק – מה בתפריט?

לכבוד החגיגות יוצע גם תפריט קוקטיילים מיוחד בשיתוף קוניאק קורווזייה הכולל בין שאר Courvoisier VS Sazerac עם קוניאק קורבזייה VS, סוכר, ביטרס ואבסינט; French 75 עם קוניאק קורבזייה VS, סוכר קנים, לימון ויין מבעבע; Absinthe Swizzle עם אבסינט הולי ספיריט, קרם דה מינט, לימון ושקדים ו-Grasshopper עם קרם דה מינט, קרם דה קקאו ושמנת (52-64 ש"ח).

לצד מנות ספיישל מפתיעות שייחשפו בחגיגות עצמן יוגש גם התפריט הקבוע של המקום עם קלאסיקות כמו דלעת יפנית במעטפת תבלינים חמים, מייפל, שום קונפי וסקורדליה; כנפיים ברוטב ברביקיו קוריאני; שיפוד שייטל על הפלאנצ'ה עם סלסת אננס בחומץ שרי ותפוח אדמה מטוגן ועוד (24-78 ש"ח).

בקינוחים תמצאו עוגת גבינה באסקית קלאסית וטארט שוקולד וחמאת בוטנים עם שמן זית ושנטילי (48-54 ש"ח).

במקום מוגש גם בראנץ' סוף שבוע מושחת בימי שישי בין 13:00-17:00 עם שפע מנות כמו אומלט גבינות עם מוצרלה ופרמזן על ביסק סרטנים; קרוק פורסטייר עם פרוסות פאן דה מי בבשמל, אמנטל, ראגו פטריות וביצת עין; בושוויק בנדיקט קוראסוני חמאה, אמנטל, שינקן ורוטב הולנדז; פרנץ' טוסט בבלילת וניל מדגסקר וגרידת תפוז בליווי קולי תותים, אבקת סוכר ושנטילי ועוד.

קרנבל מרדי גרא בבושוויק | שלישי 21.2 החל מ-18:00 | נחלת בנימין בנימין 28, תל אביב | הזמנות בטלפון 03-5678006 ובאתר

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

כתבות בשבילך

חבל לפספס