מושחת מתמיד: הבראנץ' של בושוויק חוזר לצהרי שישי

המסעדה ובר האוכל בושוויק מחזיק את הבראנץ' האהוב של המקום לימי שישי לאחר היעדרות ממושכת ועם תפריט מושחת, מפנק ועתיר פחמימות לקבלת שבת כהלכתה.
בראנץ' שישי של בושוויק עושה קאמבק
בראנץ' שישי של בושוויק עושה קאמבק | צילום: בן יוסטר

הבראנץ' הפופולרי של בר השף והקוקטיילים בושוויק עבר תלאות רבות בשנה האחרונה. לאחר והמסורת הופסקה עם פרוץ מגפת הקורונה והוחזרה רק בכדי להיעצר שוב עם גל האומיקרון, הבראנץ' המושחת בניצוחו של שף עינב אזגורי חוזר ובגדול.

עוד טעימה: חגיגות ה-4 ביולי מגיעות לבושוויק
ויש גם בראנץ' חדש לקיץ בשוקרייה

הבראנץ' של בושוויק יוצע בשלב הראשון מדי יום שישי החל מהשעה 13:00 עד 17:00 ובהמשך גם בשבתות.

עדכונים טעימים למייל!
בראנץ' בושוויק – תפריט 2022

הבראנץ' של בושוויק – מה בתפריט?

תפריט הבראנץ' של בושוויק כולל מנות קטנות לחלוקה כשההמלצה היא להזמין כמה מהן למרכז השולחן ומנות גדולות לבחירה לסועד עם כמה מהמנות המיתולוגיות של אזגורי לצד כמה חדשות ומסקרנות.

במנות הקטנות תוכלו לבחור בין:

  • טבעות בצל בטמפורה עם קטשופ צ'יפוטלה וחזרת מגורדת (22 ש"ח)
  • לבבות חסה וסלרי ברוטב גבינה כחולה (18 ש"ח)
  • צלעות תירס צלויות ברוטב ביסק סרטנים וטוגארשי (32 ש"ח)
  • נאגטס בייקון ודלעת ברוטב תה שחור וברבן (38 ש"ח)
  • פילי צ'יז סטייק טוסט עם בקר צלוי (36 ש"ח)
  • לחם תירס בזיגוג חמאת דבש ושום מותסס (28 ש"ח)
  • תרד מאודה ביין לבן, שום ופרמזן (22 ש"ח)

ובמנות הגדולות:

  • סלט חסות בויניגרט חרדל-אגבה (52 ש"ח)
  • סלט סלקים צלויים עם גבינת שמנת בתיבול אצות ושומשום (64 ש"ח)
  • פנקייק סטיקי טופי עם רצועות טורטייה מטוגנות, פלאנק סטייק, ריקוטה וביצת עין (74 ש"ח)
  • אומלט מוצרלה ופרמזן וביסק סרטנים (62 ש"ח)
  • בושוויק בנדיקט עם זוג קרואסונים, אמנטל, שינקין ורוטב הולנדייז (58 ש"ח)
  • צ'יפס פוטין עם רוטב גרייבי וגבינת מוצרלה (32 ש"ח)
  • דג ים בציפוי קורנפלקס פיקנטי, רוטב טרטר וצד'ר (52 ש"ח)
  • המבורגר סליידר 120 גרם עם רוטב טרטר וצ'דר (52 ש"ח)

לצד תפריט האוכל יוצע גם תפריט קוקטיילים מותאמים למנות הבראנץ' כמו Benton's Old Fashioned – ג'ק דניאלס מושרה בבייקון ומייפל (58 ש"ח) או Garibaldi – מרטיני ביטר ומיץ תפוזים טרי ומוקצף (46 לכוס/125 לקנקן).

עוד טעימה: בראנץ' הטעימות החדש של מסעדת אריא יוצא לדרך

בבושוויק מגדירים את הבראנץ' ככזה שמטרתו לספוג היטב את ההנגאובר של אתמול בארוחה שמתחילה מאוחר יחסית ומאפשרת לך להתעורר היישר לבראנץ' המנחם של השף עינב אזגורי.ומשם לשנ"צ של סוף השבוע.

הבראנץ' של בושוויק

ימי שישי 13:00-17:00

כתובת: נחלת בנימין 28, תל אביב

טלפון: 03-5678006

הזמנה שולחן לבראנץ' גם בעמוד של בושוויק באתר אונטופו

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
בראנץ' שישי במעדניית דלי אלהמברה
יין, כנאפה ואווירה יפואית: בראנץ' שישי במעדניית דלי אלהמברה
חדשות האוכל
אפרו בראנץ' של שף אלעזר טמנו בגלריה אירופה
הבראנץ' האפריקאי של שף אלעזר טמנו חוזר לסופשבוע אחד עתיר בטעמים
אירועים ופסטיבלים
ישראל אהרוני מתארח במסעדת זוס לערב אחד
השבוע בחיפה: שף ישראל אהרוני מתארח במסעדת זוס
חדשות האוכל
הבראנץ' של נטע סלונים (thefoodnet) במסעדת MENA של שף ינון אלעל
בוקר בינלאומי: הבראנץ' של נטע סלונים חוזר בתאריכים חדשים
חדשות האוכל
טרנדים קולינריים טריים
אוזני המן של ביסקוטי - פורים 2025
מסינבון ועד פרמזן: 7 אוזני המן שוברות שגרה לפורים 2025
חדשות האוכל
יצאנו לסיור בין 7 אוזני המן יוצאות דופן לפורים 2025: מסינבון ועד גבינת פרמזן, מתאילנד לסקנדינביה. החידושים המפתיעים שישדרגו לכם את משלוח המנות בחג הקרוב >>
אבוקדו מוכן לאכילה של גרנות
אוכל חדש על המדף – אביב 2025: מה שווה לנסות ומה פחות?
חדש על המדף
במבה פירמידה, ביסלי שאטה לימון, נאגטס טבעול, תחליפי דגים ואבוקדו בשל – טעמנו, בדקנו ודירגנו! מה שווה קנייה ומה עדיף להשאיר על המדף? 🚀 >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
שוברי המיתוסים: מתי צריך להוסיף מלח למקושקשת?
מדריכים וטיפים
הדרך לחמם תפוחי אדמה צלויים מחדש ולהחזיר את הקראנץ'
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל