בראנץ' שישי של בושוויק עושה קאמבק
קרדיט תמונה – בן יוסטר

מושחת מתמיד: הבראנץ' של בושוויק חוזר לצהרי שישי

המסעדה ובר האוכל בושוויק מחזיק את הבראנץ' האהוב של המקום לימי שישי לאחר היעדרות ממושכת ועם תפריט מושחת, מפנק ועתיר פחמימות לקבלת שבת כהלכתה
שיתוף

תוכן עניינים

הבראנץ' הפופולרי של בר השף והקוקטיילים בושוויק עבר תלאות רבות בשנה האחרונה. לאחר והמסורת הופסקה עם פרוץ מגפת הקורונה והוחזרה רק בכדי להיעצר שוב עם גל האומיקרון, הבראנץ' המושחת בניצוחו של שף עינב אזגורי חוזר ובגדול.

עוד טעימה: חגיגות ה-4 ביולי מגיעות לבושוויק
ויש גם בראנץ' חדש לקיץ בשוקרייה

הבראנץ' של בושוויק יוצע בשלב הראשון מדי יום שישי החל מהשעה 13:00 עד 17:00 ובהמשך גם בשבתות.

בראנץ' בושוויק - תפריט 2022
בראנץ' בושוויק – תפריט 2022

הבראנץ' של בושוויק – מה בתפריט?

תפריט הבראנץ' של בושוויק כולל מנות קטנות לחלוקה כשההמלצה היא להזמין כמה מהן למרכז השולחן ומנות גדולות לבחירה לסועד עם כמה מהמנות המיתולוגיות של אזגורי לצד כמה חדשות ומסקרנות.

במנות הקטנות תוכלו לבחור בין:

  • טבעות בצל בטמפורה עם קטשופ צ'יפוטלה וחזרת מגורדת (22 ש"ח)
  • לבבות חסה וסלרי ברוטב גבינה כחולה (18 ש"ח)
  • צלעות תירס צלויות ברוטב ביסק סרטנים וטוגארשי (32 ש"ח)
  • נאגטס בייקון ודלעת ברוטב תה שחור וברבן (38 ש"ח)
  • פילי צ'יז סטייק טוסט עם בקר צלוי (36 ש"ח)
  • לחם תירס בזיגוג חמאת דבש ושום מותסס (28 ש"ח)
  • תרד מאודה ביין לבן, שום ופרמזן (22 ש"ח)

ובמנות הגדולות:

  • סלט חסות בויניגרט חרדל-אגבה (52 ש"ח)
  • סלט סלקים צלויים עם גבינת שמנת בתיבול אצות ושומשום (64 ש"ח)
  • פנקייק סטיקי טופי עם רצועות טורטייה מטוגנות, פלאנק סטייק, ריקוטה וביצת עין (74 ש"ח)
  • אומלט מוצרלה ופרמזן וביסק סרטנים (62 ש"ח)
  • בושוויק בנדיקט עם זוג קרואסונים, אמנטל, שינקין ורוטב הולנדייז (58 ש"ח)
  • צ'יפס פוטין עם רוטב גרייבי וגבינת מוצרלה (32 ש"ח)
  • דג ים בציפוי קורנפלקס פיקנטי, רוטב טרטר וצד'ר (52 ש"ח)
  • המבורגר סליידר 120 גרם עם רוטב טרטר וצ'דר (52 ש"ח)

לצד תפריט האוכל יוצע גם תפריט קוקטיילים מותאמים למנות הבראנץ' כמו Benton's Old Fashioned – ג'ק דניאלס מושרה בבייקון ומייפל (58 ש"ח) או Garibaldi – מרטיני ביטר ומיץ תפוזים טרי ומוקצף (46 לכוס/125 לקנקן).

עוד טעימה: בראנץ' הטעימות החדש של מסעדת אריא יוצא לדרך

בבושוויק מגדירים את הבראנץ' ככזה שמטרתו לספוג היטב את ההנגאובר של אתמול בארוחה שמתחילה מאוחר יחסית ומאפשרת לך להתעורר היישר לבראנץ' המנחם של השף עינב אזגורי.ומשם לשנ"צ של סוף השבוע.

הבראנץ' של בושוויק

ימי שישי 13:00-17:00

כתובת: נחלת בנימין 28, תל אביב

טלפון: 03-5678006

הזמנה שולחן לבראנץ' גם בעמוד של בושוויק באתר אונטופו

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס