קאזה טואה, הפסטצ'ריה האיטלקית החדשה והמדוברת בהרצליה משיקה פופ אפ גלידות ששואף לשבור את החום הלוהט של אוגוסט ולהעניק מעט נחמה להורים ולילדים כאחד.
במהלך הפופ אפ יגישו במקום גלידה איטלקית רכה בשלל טעמים ומגוון תוספות ואת גולת הכותרת בדמות בריוש ג'לאטו, להיט וותיק מרחובות רומא שעושה עלייה בישראל ומאיים להיות הלהיט החדש של הקיץ.
מדובר למעשה בכדור אפוי של גלידה איטלקית רכה עבודת יד הנחתם ונאטם בתוך בריוש חמים בעזרת מכונה ייחודית שהגיעה כל הדרך מאיטליה. על הקינוח המושחת תוכלו להוסיף שלל טופיגנס לבחירה, מפל נוטלה ואבקת סוכר או דובדבני אמרנה איכותיים (36 ש"ח).
מלבד הקינוח המדובר, תוכלו לטעום מילקשייקים מושחתים עם קצפת (38 ש"ח) וג'לאטו איטלקי אמיתי במרקם רך במיוחד ובמבחר טעמים שמשתנים בכל יום ומיוצרים במקום מדי בוקר (18 ש"ח לכדור גלידה).
עוד טעימה: חדש על המדף – קינוחים וגלידות לסוף הקיץ
הפסטצ'ריה מאיטליה – בהרצליה
קאזה טואה נפתחה בחודש אפריל האחרון בקניון אאוטלט בהרצליה פיתוח על ידי בני הזוג רייצ'ל ואנדראה מגי, אנשי קולינריה בינלאומיים שאוחזים במושכות של מסעדות איטלקיות ברחבי אירופה וארצות הברית, כמו גם במסעדת קלאטה 15 הצמודה למקום החדש.
בוויטרינה רחבת הידיים תוכלו לשזוף עיניים במגוון קינוחים איטלקיים מפתים ואותנטיים שנרקחו במוחם הקודח של השף קונדיטור מתאו קוואצוני והשף קונדיטור בפועל דוידה דורביני
בין השאר תמצאו קורנטו במילוי קרם פיסטוק; ונציאנה במילוי קרם פטיסייר; בריוש במילוי קרם ריקוטה ודובדבני אמרנה; מאפה רומבו לא פראגולה עם קרם דיפלומט ותותים; ג'ירלה אל צ'וקולאטו עם קרם מסקרפונה מוקצף, אגוזי לוז וגלאס רושה ומאפה פרולה אל צ'יקולטו במילוי קרם ג'אנדויה.
אי אפשר גם להתעלם מקלאסיקות כמו בבה – הגרסא הנפוליטנית לסברינה מבצק בריוש ספוג ברום וקרם מסקרפונה מוקצף מעל או מהמריטוצו הקלאסי במילוי קרם פטיסייר ושמנת מוקצפת; ספוליאטלה לפי הספר; סופגניות בומבולוני; ג'לאטו איטלקי עוד ועוד.
מי שחשקה נפשו במשהו מלוח ימצא שלל כריכי פניני קפרזה ופיצטות קלאסיות עם טופינג שנע בין ארטישוק ואנשובי ועד ביצה ומיונז. גם כריך קצ'ה א-פפה מושך את תשומת הלב עם בצק פוקצ'ה עמוס פקורינו, פרמזן ופלפל שחור אליו מועמסים עוד שלל הפתעות.
Casa Tua | מדינת היהודים 85, הרצליה | ראשון-שבת 7:00-19:00 | פרטים בטלפון 09-9664340