פופ אפ גלידות בקאזה טואה: בריוש ג׳לאטו כבר טעמתם?

קאזה טואה, הפסטצ׳ריה האיטלקית בהרצליה חוגגת את סוף הקיץ עם פופ אפ גלידות מנחם במיוחד וגולת הכותרת - בריוש ג'לאטו מפנק.
בריוש ג'לאטו בפופ אפ גלידות של קאזה טואה
בריוש ג'לאטו בפופ אפ גלידות של קאזה טואה | צילום: אפיק גבאי

קאזה טואה, הפסטצ'ריה האיטלקית החדשה והמדוברת בהרצליה משיקה פופ אפ גלידות ששואף לשבור את החום הלוהט של אוגוסט ולהעניק מעט נחמה להורים ולילדים כאחד.

במהלך הפופ אפ יגישו במקום גלידה איטלקית רכה בשלל טעמים ומגוון תוספות ואת גולת הכותרת בדמות בריוש ג'לאטו, להיט וותיק מרחובות רומא שעושה עלייה בישראל ומאיים להיות הלהיט החדש של הקיץ.

מדובר למעשה בכדור אפוי של גלידה איטלקית רכה עבודת יד הנחתם ונאטם בתוך בריוש חמים בעזרת מכונה ייחודית שהגיעה כל הדרך מאיטליה. על הקינוח המושחת תוכלו להוסיף שלל טופיגנס לבחירה, מפל נוטלה ואבקת סוכר או דובדבני אמרנה איכותיים (36 ש"ח).

עדכונים טעימים למייל!

מלבד הקינוח המדובר, תוכלו לטעום מילקשייקים מושחתים עם קצפת (38 ש"ח) וג'לאטו איטלקי אמיתי במרקם רך במיוחד ובמבחר טעמים שמשתנים בכל יום ומיוצרים במקום מדי בוקר (18 ש"ח לכדור גלידה).

מילקשייקים ובריוש ג'לאטו - פופ אפ גלידות בקאזה טואה
מילקשייקים ובריוש ג'לאטו – פופ אפ גלידות בקאזה טואה | צילום: דותן ברוך

עוד טעימה: חדש על המדף – קינוחים וגלידות לסוף הקיץ

הפסטצ'ריה מאיטליה – בהרצליה

קאזה טואה נפתחה בחודש אפריל האחרון בקניון אאוטלט בהרצליה פיתוח על ידי בני הזוג רייצ'ל ואנדראה מגי, אנשי קולינריה בינלאומיים שאוחזים במושכות של מסעדות איטלקיות ברחבי אירופה וארצות הברית, כמו גם במסעדת קלאטה 15 הצמודה למקום החדש.

בוויטרינה רחבת הידיים תוכלו לשזוף עיניים במגוון קינוחים איטלקיים מפתים ואותנטיים שנרקחו במוחם הקודח של השף קונדיטור מתאו קוואצוני והשף קונדיטור בפועל דוידה דורביני

בין השאר תמצאו קורנטו במילוי קרם פיסטוק; ונציאנה במילוי קרם פטיסייר; בריוש במילוי קרם ריקוטה ודובדבני אמרנה; מאפה רומבו לא פראגולה עם קרם דיפלומט ותותים; ג'ירלה אל צ'וקולאטו עם קרם מסקרפונה מוקצף, אגוזי לוז וגלאס רושה ומאפה פרולה אל צ'יקולטו במילוי קרם ג'אנדויה.

קאזה טואה - פסטצ׳ריה איטלקית בהרצליה
קאזה טואה – פסטצ׳ריה איטלקית בהרצליה | צילום: גל קלדרון

אי אפשר גם להתעלם מקלאסיקות כמו בבה – הגרסא הנפוליטנית לסברינה מבצק בריוש ספוג ברום וקרם מסקרפונה מוקצף מעל או מהמריטוצו הקלאסי במילוי קרם פטיסייר ושמנת מוקצפת; ספוליאטלה לפי הספר; סופגניות בומבולוני; ג'לאטו איטלקי עוד ועוד.

מי שחשקה נפשו במשהו מלוח ימצא שלל כריכי פניני קפרזה ופיצטות קלאסיות עם טופינג שנע בין ארטישוק ואנשובי ועד ביצה ומיונז. גם כריך קצ'ה א-פפה מושך את תשומת הלב עם בצק פוקצ'ה עמוס פקורינו, פרמזן ופלפל שחור אליו מועמסים עוד שלל הפתעות.

Casa Tua | מדינת היהודים 85, הרצליה | ראשון-שבת 7:00-19:00 | פרטים בטלפון 09-9664340

הרשמו לניוזלטר לזלול
הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות
התגובות שלכם
2 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments
עוד כתבות שכדאי לזלול
פופ אפ אוטו גלידה של איתיאלה היאט
ממאסטר שף לאוטו גלידה: איתיאלה היאט מפתיעה בתל אביב
חדשות האוכל
פופ אפ אויסטרים בבר בושוויק
קפיצה לאירופה: פופ אפ אויסטרים מרענן לקיץ בבר הבושוויק
אירועים ופסטיבלים
מעורב ישראלי: פופ אפ אוכל רחוב ביפו
מעורב ישראלי: פופ אפ מוסדות אוכל רחוב מיתולוגיים ביפו
אירועים ופסטיבלים
עומר בולנז׳ר כהן - עוגת מיץ 2.0
תל אביב חוגגת 116: סופ"ש של עוגות, קפה ואירועי תרבות בכיכר ביאליק
אירועים ופסטיבלים
טרנדים קולינריים טריים
תוקף ביצים קשות במקרר
כמה זמן ביצים מחזיקות מעמד – המדריך המלא לאחסון נכון
מדריכים וטיפים
איך באמת שומרים ביצים במטבח כמו שצריך? כמה זמן שורדות ביצים קשות, טריות וטרופות במקרר – ואיך להימנע מהטעויות הנפוצות >>
5 בקבוקי בירה מלכה בעיטור שרוליק של דוש
עצמאות בכוס בירה: הבירות הישראליות והנכונות ליד המנגל
חדשות האוכל
יום העצמאות זה לא רק מנגלים. גם השנה נמזוג גאווה מקומית מבית בירה מלכה, שקמה ואלכסנדר עם כל הטעמים, הסיפורים והמהדורות המיוחדות של עצמאות 77 >>
מדריכי אוכל שאסור לפספס
מטגנים נכון: איך למנוע משמן להקציף בזמן הטיגון?
מדריכים וטיפים
יום כיפור 2024: זמני כניסת ויציאת הצום וטיפים לארוחה מפסקת
מדריכים וטיפים
עוד סיפורי אוכל